اقا کسی تو ثاپورت اشنا نداره؟:n02:
یه تیکت دادم 10 روزه جواب ندادن....
Printable View
اقا کسی تو ثاپورت اشنا نداره؟:n02:
یه تیکت دادم 10 روزه جواب ندادن....
سرور east مشکل داره ؟
اره مشکل دارهنقل قول:
آقا یه چنتا سوال : من log out کردم یه نیم ساعت پیش بعد رفتم یه برنامه نصب کردم (net limiter ) حالا هر کاری می کنم log in نمیشه مشکل کلی یا از برنامه هست؟(west هستم)
بعد من این برنامه رو نصب کردم تا بتونم ip سرور رو بگیرم و نتم رو یه کمکی واسه این بازی بهبود ببخشم (نظر پشتیبانی نت) کسی راه دیگه ای میدونه واسه به دست اوردن ip ؟
یه چیز دیگه من با نت عادی میرم store واسم خراب میاد بالا ولی با قیلترشکن و اینا درست میاد یعنس مشکل از چیه؟
منم خیلی وقته همین مشکلو دارم ... خوشبختانه Rune page هام کامل اند و چمپ هم از تو صفحه profile آنلاک میکنم . RP هم که نداریم بریم یه اسکین تخفیف خورده ای بگیریم. در نتیجه اصلا Store بیاد یا نیاد فرقی ندارهنقل قول:
یه بازی کردم وقتی ویکتوری زد هر چی صبر کردم بورد امتیازات نیاورد اسکیپ زدم قبلش لگگ هم داشتم کمی نت هم خرابه باز صبر کردم صفحه اصلی لانچر نیومد خروج زدم از بازی بیرون اومدم هر بار هم کلی ویتینگ برا قطع شدن از سرور می داد
آخر هم با تاسک منیجر خارج شدم
الان می خوام لاگین کنم اول این ارور می یاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر هم این پیام میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریپیر هم زدم یه مقدار جزیی هم فایل دانلود کرد ولی باز نمی تونم وصل بشم
چرا؟
مشگل همه گیره منم نمیتونم Log in شم دقیقا همین error میاد,با توجه به این که سرور لول الان مشکل نداره و هین طور که از ارور پیداست میگه مشکل از لول نیست و از اینترنتتونه من فکر میکنم دوباره اینترنت کشور عزیزمون اهم شده :n02:
سرورهای EUNE و EUW مشکل دارن فعلا قطع هستن
توی فروم EUNE هم همه این مشکل رو دارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست شد:n26:
20 دقیقه تو صف انتظار login ! :n04: