از لحاظ کیفیت و سیگنال منطقه مشکلی ندارین ؟! چه نوع مودمی دارین ؟! bm632 , dx350 ؟نقل قول:
Printable View
از لحاظ کیفیت و سیگنال منطقه مشکلی ندارین ؟! چه نوع مودمی دارین ؟! bm632 , dx350 ؟نقل قول:
مدل مودم BM632 هست . هر 5 تا چراغ سیگنال هم بصورت ثابت روشن هست و اصلا کم و زیاد نمیشه ، فکر کنم جای خوبی مودم رو گذاشتم و دورو برش هم هیچگونه وسیله فلزی نیست.نقل قول:
دقیقا ، پس از لحاظ کیفیت آنتن دهی مشکلی ندارید ، احتمالا باید منطقتون پس یوزراش زیاد باشه چون طرحهای ویژه سالیانه به نسبت طرحهای ماهیانه یا سالیانه معمولی با پهنای باند بهتری به مشترک ارائه میشه ...نقل قول:
برای دانلودم حتما از نرم افزارهای دانلود استفاده کنید ...
یه سوالی دارم ، آیا مبین نت دیتا رو فقط روی یک فرکانس ارسال میکنه ؟؟؟ یا نه توی یک رنج خاص است و امکان اینکه از داخل کنسول فرکانس جدید بصورت دستی بدیم تا سرعت بهتر بشه؟؟
کاربر محنرم "مبین نت "
من الان مدت هاست مشکل روزانه دارم .. شبانه نخواستیم مال خودتون .. سیگنال مودم من از بعد عید تا حالا به افتضاح کشیده شده .. الان در حال حاضر RSSI من شده 87 و CINR به 14 رسیده و الان یه هفتست عملا دیگه پیجی باز نمیشه .. چقدر تماس گرفتم آقا این منظقه از اصفهان کلا انگار مشکل پیدا کرده و پشتیبانان محترمتون عملا گفتند این تغییرات فنی دکل هاست کاری نمیشه کرد ..
در حالی که قبل عید من RSSI ام حتی به 69 هم می رسید .. جای مودم رو بارها تغییر دادم و بهترین RSSI که تونستم بگیرم 83 بود ...
کلا دیگه سیگنالم متغیر شده و گاهی به 85 و 15 هم میرسه ولی باز هم پیجی باز نمیشه و پینگم هم روی 1000 و 2000 ... الان یه هفتست فرم پیگیری پر کردم خبری نیست ...
واقعا برای شرکتتون متاسفم .. من یک ساله مشترک شما هستم خیلی خیلی راضی بودم اما از عید به بعد همه چی توی شرکت شما به گند کشیده شد ... نمی دونم چه سیاستی لحاظ شد توی مبین نت اما هر چی هست بهتره به خود بیاید و اگه ذره ای انصاف توی وجودتون باشه این بلا ها رو به سر مشترکینتون نمیارید ...
اینقدر رو دارید میاید اینجا میگید 1024 رو 512 لیمیت شده و دستور از بالاست ! کی حق چنین کاری رو داره ؟! اون بالایی هاتون کیا هستن که چنین حقی به خودشون میدن پول 1024 از مردم بگیرن 512 قالب کنند به مردم !
این اگه دزدی نیس پس چیه ؟! این اگه کلاه برداری نیس پس چیه ؟! درسته ما دستمون به جایی بند نیست و به اداره ی تنظیم مقررات هم شکایت کنیم نتیجه ای نمی گیریم اما خدایی هم هست ...
من اگه مجبور نبودم از شرکت شما اینترنت بگیرم حاضر بودم پولم رو بریزم تو چاه و توی حلقوم اون رئیس رئسای مال مردم خورتون نریزم ...
آرش جان فقط بحث پولش نيست , من دانشجوم و گفتم بزار يه سه ماه تابستون حال كنيم با اينترنت كه وضعمون اينه ! از طرف ديگه هم با سرعت نور از حجمم كم ميكنه !نقل قول:
الان دقيقا فرق سرعت دانلود شبانه اوني كه 128 داره با مني كه 1 مگ دارم چه فرقي ميكنه ؟! شايد هم 128 سرعتش بهتر من باشه !
به هر حال شما درست ميگي و يه مقدار زمان ميبره اعصابم بياد سر جاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اون دوستی که اصفهان هستند، اطلاعی از وایمکس اسپادان دارند؟ میخوام بدونم قیمتهاش و کیفیتش چطوره؟
گیری کردیم با این مبین نت به قرآن
ترافیک من تموم شده ولی نمیدونم چطوری باید بخرم. 6 هزار تومان از طریق پرداخت اینترنتی واریز کردم ولی جایی نیست که بهش حالی کنم که با این پول ترافیک میخوام بعد هرروز بهم مسیج میده که ترافیک شما درحال اتمام است لطفا به سایت مراجعه کنید
مبین نت جان این قضیه تا کی قراره اینجور بمونه؟
خدایی انصاف نیست که ما پول 1 مگ بدیم سرعتمون از 128 ای ها کمتر باشه. من خودم دانشجوی کامپیوتر هستم و برای درسام به برنامه ها و آموزش هایی نیاز دارم که حداقل حجمشون 300 مگابایته؛ بنابراین شدیدا نیازمند دانلود شبانه با سرعت بالا هستم. تازگیا می خواستم تعرفه ام رو عوض کنم و بکنمش 2 مگ ولی با این حساب... خواهشن حرفای ما رو به همون بالایی ها انتقال بدید
این بالایی که میگید کجاست دقیقا؟مشکل مرتفع خواهد شد یا تا ابد رو 512 لیمیت خواهد ماند؟مشکل چیه؟نقل قول: