دوستان 1 راه حلی چیزی...چقدر آخه زنگ بزنیم...الان چند ماهه سرت 2 مگ که دارم بیشتر از 60 دانلود نمی ده.....واقعا افتضاح شده..تماس هم که گرفته میشه به ما می گن سرعت 2 مگ گرفتید هر وقت دانلود شما زیر 30 شد می تونید اعتراض کنید..خیلی جالبه
Printable View
دوستان 1 راه حلی چیزی...چقدر آخه زنگ بزنیم...الان چند ماهه سرت 2 مگ که دارم بیشتر از 60 دانلود نمی ده.....واقعا افتضاح شده..تماس هم که گرفته میشه به ما می گن سرعت 2 مگ گرفتید هر وقت دانلود شما زیر 30 شد می تونید اعتراض کنید..خیلی جالبه
از ساعت 1 شروع میشه تا 7. البته برای این جشنواره هستش. قبلش از 2 بود تا 6.نقل قول:
update نکن من کردم بدتر شد دیگه هم نمیشه برشگرداندنقل قول:
ip هایی که با 10.10 شروع میشن مربوط شبکه های خصوصی یا داخلی هستن که می تونن از طریق یک مسیر به اینترنت وصل بشن .نقل قول:
قبلا تعدادش کمتر بود فکر کنم ولی ظاهرا تعدادش بیشتر شده... هنوز نمی دونم چرا :n15:
پ ن:
پوزش بخاطر تاخیر در جواب
این که میگه کمتر از 30 نشده چون 256 کیلوبایت پهنای باند دانلود شماست و چون بین 8 نفر شیر میشه سرعت میشه 32 به همین خاطر گفته .متاسفانه تمام شرکت ها به بهانه اشتراکی بودن پهنای باند مشتری ها رو میپیچونن .اما هیچ وقت سراغ تعرفه 2 مگ نرید چه ایرانسل چه مبین نت چه adsl .کلا 2 مگ در بیشتر سرویس دهنده ها کند و سنگین کار میکند .سعی کنید از 512 یا حداکثر 1 مگ استفاده کنید.نقل قول:
سرویس من 2 مگ محدود ایرانسل هست ولی سرعت باز کردن صفحات نسبت به adsl خیلی کمتره. این نتیجه تست هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با adsl پینگم زیر 40 هست ولی با وایمکس اصلا زیر 100 نمیاد
دوستان یک مشکلی که بر خوردم
،ایرانسلم میزنه limited access,وقتی هم diagnose میکنم میگه doesnt have a vali IP adress ,
من همون تنظیمات اولیه را دست نزدم اهش چرا همچین پیغامی میده و برای حل این مشکل چه کار میشه کرد ؟
ممنون از پاسخ تون.نقل قول:
چه نکته دقیقی. هیچ بعید نیست در راستای همین شبکه ملی اطلاعات و ناوبری بخش عمده ترافیک اینترنتی ایران از مسیرهای داخلی باشه و چه بسا این اختلالات و کندی اینترنت هم بی ارتباط با همین نباشه:n03:
نکته ای که در مسیریابی بسته های اطلاعاتی با دستور tracert با سرویس ایرنسل برخوردم و پیوسته هم وجود داره، تایم اوت دومین روتری است که بلافاصله بعد از مودم من هستش و احتمالا فایر وال یا چیزی شبیه اون هستش. با سرویس مخابرات این مشکل رو ندارم.
از طرفی با سرویس مخابرات نمی تونم به «e-care» ایرانسل وصل شم. ظاهراً این مسخره بازی نتیجه رقابت ابلهانه این دو تا شرکت هستش. حالا اینکه مشکل از کدوم طرفه نمی دونم:n29:
نتایج tracert را روی سرویس های ایرانسل و مخابرات به ترتیب تو تصاویر زیر می بینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. من بطور تصادفی برای پیدا کردن پلن مناسب وایمکس شروع به خوندن پست های اخیر کردم. متوجه شدم که دوستان خیلی مشکلات رو بیان کرده بودن که متاسفانه باید بگم همشون از بی تجربگی خود کاربرا هست و اغلب راه حل هایی هم که دوستان پیشنهاد کردند همگی بطور مقطعی مشکل رو حل میکنندو کلی نستند. معلومه کسی حتی متاسفانه ناظرین انجمن هم از اطلاع کافی اصول شبکه ها ندارند. بیخود نیست مردم پیشرفت نمیکنند. یعنی یک نفر توی این فروم نمیتونه این مشکل ها رو روی فروم های تخصصی انگلیسی زبان هم دنبال بکنه؟ باعث تاسفه.
برای مثال مشکل dns و همچنین باز نشده سایت های ایمن مثل گوگل که خیلی ها گفته بودند در اصل ریشه در MTU داره که در واقع تعداد پاکت های اطلاعاتی ارسالی توسط روتر هست. عوض کردن dns به گوگل مشکل رو برای 1/2 هفته حل میکنه. اما برای حل شدنش باید میزان MTU رو از دیفالت که احتمالا حدود 1400 هست به 1100 کاهش داد تا مشکل حل بشه.