سلام-تشکر-- اگر بخرم جامو428 می خورم چون 426 ساب ندارد--اره چون من مشهد هستم-باید چشم بسته بخرم البته اکثرا از جامو 426 و428 راضی هستند هم قیمتش وکیفیتش---نقل قول:
Printable View
سلام-تشکر-- اگر بخرم جامو428 می خورم چون 426 ساب ندارد--اره چون من مشهد هستم-باید چشم بسته بخرم البته اکثرا از جامو 426 و428 راضی هستند هم قیمتش وکیفیتش---نقل قول:
بتونی میژن رو بخری که خیلی خوبه چون من صداشو شنیدم خوشم اومد نزدیک 3 و 200 300 برات هزینه بر میدارهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان مخصوصاً اساتید عزیز mr_rayan و davood-d
آیا سینمای خانگی Pioneer MCS-838 زیر نویس فارسی SRT رو پخش میکنه ؟
خیلی چشمم رو گرفته . آخه امکانات خاصی داره .
ورودی HDMI ، سازگاری با محصولات اپل ، گستره زیاد فرمت های قابل پخش ، قیمت مناسب و ...
سپاس
سلامنقل قول:
مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون rayan عزیز
نظرت خودتون در مورد سینمای خانگی تو این رنج چیه ؟
هم 737 و هم 838 هر دو مدل خوب هستندنقل قول:
دوستانی که ساب 210 جامو دارن میشه یه توضیحی از سایز و قدرت صداش بدن
و بگن چقدر در قدرت باس تاثیر گذار هست
چند روز پیش رفته بودم فروشگاه راستین یه نفر اومده بود یه سیستم صوتی می خواست. یه سیستم مونیتور بهش پیشنهاد دادن 9.2 حدود 27و28 تومن اونم اوکی داد. همه اینا در عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد...
اینم یه جورشهنقل قول:
دوستان من ست Jamo S426 رو چند ماه پیش به همراه آمپ Denon X2000 گرفتم و به دلیل محدودیت مالی اون موقع نتونستم برای ساب هزینه کنم الان تو فکر خرید ساب هستم ، در تهایت به SUB260 رسیدیم ولی متاسفانه موجود نیست حالا پیشنهاد دوستان در حد همین 260 چی هستش ؟ اگر زیر 1 تومن در بیاد که چه بهتر.
البته دوستان Boston acoustic ASW250 رو هم پیشنهاد دادن ولی خوب من اطلاعی از کیفیتش (مخصوصا تو بحث موزیک) ندارم و همینطور اگر کسی قیمت بروز و آدرسی برای خرید SUB210 داره هم لطفا بگه.