پلیز یکی تخمین بزنه !فقط قلم چی نباشه!ممنون میشم!:35:
ادبیات 58
عربی 61
دین وزندگی 62
زبان 42
ریاضی 18
فیزیک 21
شیمی 42
منطقه 2_قم
-------
با این شاهکارا میشه چکار کرد؟:worried::sad:
Printable View
پلیز یکی تخمین بزنه !فقط قلم چی نباشه!ممنون میشم!:35:
ادبیات 58
عربی 61
دین وزندگی 62
زبان 42
ریاضی 18
فیزیک 21
شیمی 42
منطقه 2_قم
-------
با این شاهکارا میشه چکار کرد؟:worried::sad:
به نظر منم خوب بود....آخه یکی از دوستام میگفت سخت بود شک کردم نکنه با دقت سوالا نخوندم..نقل قول:
فکر کنم حدودا 10 هزار تا 15 هزارنقل قول:
پلیز یکی تخمین بزنه !فقط قلم چی نباشه!ممنون میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات 58
عربی 61
دین وزندگی 62
زبان 42
ریاضی 18
فیزیک 21
شیمی 42
منطقه 2_قم
-------
با این شاهکارا میشه چکار کرد؟
سلام
ما هم دیروز کنکور ریاضی رو دادیم
ولی راستش اصلا فکر نمی کردم اینقدر بعد کنکور سرم شلوغ بشه که نتونم بیام:31:
البته فکر نکنین در حال بیزینس یا کار مفیدی هستم همش الافی!
کنکور خارج هم مثل ایران بود البته برای من دینی و زبانش فکر میکنم آسونتر بود کلا فکر میکنم زبان خارج بر عکس پارسال آسونتر از داخل بود
ریاضیش هم وحشتناک! البته 3-4 اولش واقعا ساده بود منم اولش دلم سوخت گفتم مثل اینکه ریاضی ما رو آسون دادن ولی به دلم نشست چون از بچه ها شنیده بودم ماله داخل خیلی سخت بود ولی متاسفانه یا خوشبختانه بعدش اینقدر سخت شد که دلم به حال خودم سوخت!!!!
فیزیک از ریاضی بهتر بود شیمی هم از فیزیک و ریاضی بهتر بود در کل مثل مال ایران بود البته راستشو بخواید من یه نمه ماله اینجا رو آسونتر میدونم (فقط اینقد:-)
امیدوارم همه دوستان موفق باشن
مریم منطقه 3 منو میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که منطقه یک هستم
سومین بارم بود ...
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
راستش من با این رتبه ای که فکر کنم بیارم مهندسی کامپیوتر شریف امیرکبیر نمیارم .... یه رشته ی چرتی قبول میشم خلاصه!
ازاد هم نرم افزار قبول شم میرم ... ولی خیلی دلم میخواد بازم سال دیگه یه کنکور بدمممممم حتما بهتر میشم ((:
اتفاقا الان جناب تیمسار انلاین هستن و لی افتخار نمیدن بیان اینجا!!:31:نقل قول:
تیمسار (پیمان)رو می گی؟ آذرماه یه بار تو تاپیک دانلود موسیقی مچشو گرفتم گفتم برو به درست برس گفت خودمم از دست خودم گریه م می گیره بعدشم فکر کنم با من قهر کرد واسه همین من دیگه ازش خبری ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من متوسط رو با اسون بود!تنها فکر کنم شیمی سال پیش از امسال سخت تر بود!نقل قول:
به نظرتون شیمی آسون بود؟
حالا به نظر شما درک مطلب عربی چطور بود؟؟
منم اتفاقا همین فکرو با خودم می کردم و اتفاقا از سر همینم نتیجه گرفتم که اگه بمونم واسه سال بعد هیچی نمی شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بگو چه ربطی داشت؟:31:)نقل قول:
عربی آسون بود هر چند من وقت کم اوردم و نرسیدم ...
اگه فرض كنيد دوباره كنكور بديد چه اشتباهي را تكرار نميكنيد؟!
اتفاقا همین الان داشتم از درک مطلب عربی و سوتیام تو پروفایل سامان (مردد) می نوشتم خیلی آسون بود یعنی با توجه به اینکه هر سه سوال خطا رو خواسته بود و خطاها هم خیلی تابلو بودن من اولش پیدا کردم هر سه رو ولی نامردا تو دو تا سوال اول "عین الخطا" رو اول سوال نوشته بودن من ندیدم همش داشتم دنبال درسته از بین سه تا گزینه ی دیگه می گشتم که آخرشم به نتیجه نرسیدم و خالی گذاشتم شون...سوال آخرش به نظرم یه کم سخت تر بود من خودم متنشو نگاه نکردم با توجه به زمینه ی ذهنی که از درک مطلبای سالای قبل داشتم جوابو زدم خوشبختانه درست دراومد:31:نقل قول: