مودم را به سیم ورودی ساختمان وصل کن ببین بازم اینجوری میشه!؟نقل قول:
مگه میشه شناسه کاربریت را بده تا بگم تماس بگیرن!
نویز خط را میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی در بعضی از مودمها هم نویز را میزنه...
Printable View
مودم را به سیم ورودی ساختمان وصل کن ببین بازم اینجوری میشه!؟نقل قول:
مگه میشه شناسه کاربریت را بده تا بگم تماس بگیرن!
نویز خط را میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی در بعضی از مودمها هم نویز را میزنه...
ممکنه مخابرات خط رو از رانژه در آورده باشه ؟ چون پریروز بهشون زنگ زدم و یک مشکلی بوجود اومده بود و دو ماه از ساعت 11 تا 7 بعد از ظهر تلفونمون قطع بود و من هم فقط از ساعت 7 شب به بعد می تونستم وصل شم. و الان که اون درست شده این مشکل بوجود اومده .نقل قول:
شاید موشی سیم شما را جویده :دینقل قول:
احتمالا یک جایی نویز داره ... حتی از مخابرات ... بهترین راه تماس با پشتیبانی هست
مال من یک بار اینطوری شد رفتم دم در دیدم سیما بهم ریختن چسب سیم باز شده و ول هست ... محکمش کردم درست شد :18:
همه جارو چک کردم و مودم رو به چند تا پریز وصل کردم ولی مشکل همونه . امروز که پدرم رفته بود پول رو بده گفته بودن چون شما دو خط دارید ولی مشکل از اینه . اخه من الان 10 ماهه adsl دارم تا حالا نویز نیفتاده بودش ...
بچه ها(ی) eco ... مشکلی ندارین؟! من امروز خیلی قطعی داشتم:(... این اتفاق خیلی نادره... از صبح تا حالا چند باری پیش اومده که هیچ صفحه ای را باز نمیکرد...
شما اگه ممکنه با یه مودم دیگه امتحان کننقل قول:
چرا من دیروز و دیشب قطعی و افت سرعت زیادی داشتم!نقل قول:
------------------
راستی کسی برنامه ای پیشرفته تر از net limiter سراغ نداره؟
مشکلم حل شد . با پشتیبانی تماس گرفتم . البته بماند که 25 دقیقه پشت خط بودم و آهنگ گوش می دادم :d . کلا ساپورت تلفنی شاتل خیلی بهتر از ایمیل هستش .
واحد پشتیبانی فنی:نقل قول:
نوشته شده توسط sepid12ir
نقل قول:
سلام احمدی هستم، لطفا با ذکر شناسه کاربری ، مارک و مدل مودم مشکل فنی تون رو بیان کنید به اطلاع میرساند متاسفانه فعلا بدلیل مشکلی که از سمت دیتای مخابرات وجود داره سرویس اینترنت با افت سرعت و قطعی شدیدی همراهه.لطفا تامل کنید در حال پیگیری مشکل با شرکت دیتای مخابرات هستیم زمان رفع مشکل مشخص نیست
اول فکر کردم داری سر به سرم می زاری ولی دیدم که نه! داری جدی میگی:31::18:نقل قول:
ببین دوست عزیز شما داری با دایال آپ کار میکنی یه ساعت که باهاش کار کنی مثلا 10 صفحه باز میکنی از سرعت فوق العادش خسته میشی!!!(:19:) دیسکانکت میکنی و میری کنار...
اما با ADSL شما به راحتی هر صفحه ای که بخوای باز میکنی...
فیلم انلاین می بینی...
دانلودهای بیشتر میکنی
24 ساعته هم وصل باشی هیچ اتفاقی نمیوفته
خود به خود مصرفت بالاتر میره
اگه قرار باشه مصرف کسی با دایال آپ و ADSL هیچ فرقی نکنه که اصلا گرفتن ADSL توجهی نداره!!
:11:
یکی هم جواب منو بدهنقل قول: