طرح یلدای ایرانسل:
نامحدود
نیم ساعت 500 تومن
یک ساعت 900
دو 1700
سه 2500
:n14:
Printable View
طرح یلدای ایرانسل:
نامحدود
نیم ساعت 500 تومن
یک ساعت 900
دو 1700
سه 2500
:n14:
شبانه مخابرات شده یکسوم رایگان؟؟؟!!!
عکس پایین برای ریزمصرف دیشب بوده از ساعت 2 تا 7
نصف 5236مگ میشه 2618 مگ درحالی که 3663 مگ کسر شده یعنی 1045مگ بیشتر
کلا اعداد پایین باهم نمی خونن
هرطور حساب می کنم یه اختلاف حسابی این وسط وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن 2020 بگو ولی امکانش در حد صفره که زیر بار حجم دزدی برن
:n03::n03::n03::n03::n03::n03:
چرا شما دودستی چسبیدی این مخابراتو ولش کنین بره مامانشو بیاره ببینم چه گوهی میخاد بخوره.نقل قول:
شما خودت کجارو دو دستی چسبیدی؟!نقل قول:
بگو ما هم بریم همونجا
آسیاتک گرون فروش! برداشت یه دفعه سرویس 17 تومنی رو کرد 30 تومن!نقل قول:
عصرا هم که تا 1 شب اینترنت نابود میشه
به نظرم هر کس هر شرکتی هست همون جا بمونه. همشون مشکل دارن!!
من که فعلا یک ماهه با همراه اول و ایرانسل میگذرونم ، انصافا هم تا بحال هیچ مشکلی نداشتن ، کل روز رو تا ساعت 2 بامداد با 4G ایرانسل سپری میکنم و ساعت 2 هم از بسته نامحدود همراه اول که 1000 تومن هزینش میشه در مواقعی که نیاز به دانلود دارم استفاده میکنم ( اونم بخاطر اینکه ایرانسل 20 گیگ رو 2 تومن کرد از همراه استفاده میکنم ! ) خیلی کم پیش اومده از آسیاتک استفاده کنم ! اگر ایرانسل و همراه اول و کیفیت اینترنتشون اینطوری باقی بمونه دیگه طرف ADSL نمیرم !
به احتمال زیاد پارس آنلاین کوچ میکنم . چون چندجا که از آشنایان و دوستان که داشتنش سرعت و کیفیت و پینگ خوبی ارائه میدادمخصوصا اینکه تا 16 مگابیت هم خط رو باز میکنن و دانلود شبانه هم 2 به 3 رایگانه و محدودیت سرورهای داخلی رو که اخیرا آسیاتک اعمال کرد رو نداره
گزینه بد از این همه بدتر.نقل قول:
باز اسیاتک یه چیزش خوبه امکان تغییر سرعت داره که خیلی به کار من میاد الآن من با 18 تومن هر ماه حدود 5.5 گیگ حجم دارم + سه روز اینترنت 10 مگ 4-10 صبح رایگان که هر چی دانلود دارم تو اون سه روز انجام میدم حداقل 30 گیگ میشه دانلود کرد
درضمن سرعت 128 میگیری تو روز سرعتت او چیزیه که خطت بکشه ولی مخابرات چی؟؟ نمیدونم خودت هر جا صلاح میدونی برو همونجا.
به تغییر سرعت و سرویس اشاره کردید یه سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید .نقل قول:
این گزینه تغییر سرویس یا همون بعبارتی تغییر سرعت که در پنل کاربری آسیاتک وجود داره چگونه عمل میکنه ؟ برای امتحان خواستم سرویس رو تغییر بدم که نوشت حجم فعلی سرویس شما صفر خواهد شد . حالا مثلا اگر من سرویس دیگه ای رو انتخاب کنم حجمی که تو این سرویسم مونده به سرویس جدیدم منتقل میشه یا بکل میسوزه ؟! وقتی تغییر سرویس رو زدم که با سرعت فعلیم فرق داره در همون لحظه حجم و سرویس جدید اعمال میشه یا باید از مرکز فروش اسیاتک تایید و بعد فعال بشه ؟! باز منظورم اینه که در این جابجایی و تغییر سرویس اینترنتم قطع میشه یا در همون لحظه تغییرات اعمال میشه ؟
مرررسی