سلام
احتمالا این مشکل به خاطر نصب پرینتریه که سایز a5 رو ساپورت نمیکنه
پرینتر دیفالتتون رو تغیر بدین احتمالاً درست میشه
Printable View
سلام
احتمالا این مشکل به خاطر نصب پرینتریه که سایز a5 رو ساپورت نمیکنه
پرینتر دیفالتتون رو تغیر بدین احتمالاً درست میشه
واقعا ازتون ممنونم.دوستانی که این مشکل رو دارن برن توی قسمت Devices And Printers پرینتر دیفالت رو تغییر بدیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل زیر رو دنبال کنید:نقل قول:
آدرس زیر رو توی پنجره اکسپلوررتون وارد کنید و اینتر بزنید:
توی فولدر(های) باز شده تمام فایل های Building Blocks که پسوند dotx دارن رو ابتدا یه بکاپ ازش بگیرید بعد پاکش کنیدکد:%userprofile%\Application Data\Microsoft\Document Building Blocks\1033
(محض احتیاط، نمایش فایلای Hidden و سیستمی رو هم فعال کنید تا چیزی از فایلا از دستون در نره)
ایشالا مشکلتون حل میشه
سلامنقل قول:
هیچ فرقی نکرد. مشکل همچنان پابرجاست.
با نصب دوباره برنامه، این مشکل برطرف میشه؟
بله شاید برطرف بشه :n31:نقل قول:
با سلام
محتوای مخفی: sky1sky
1 ) شما بعد از اینکه متن رو در فایل مقصد paste کردید، باید Match Destination Formatting رو انتخاب کنید، نه keep source formating. با کاری که شما قبلاً میکردید فرمت فایل مبدأ حفظ میشد.
2 ) به طور طبیعی پاورقی در همون صفحه ای قرار میگیره که متنش قرار داره.
اگه شما برای یک کلمه پاورقی ایجاد کنید و به هر دلیل اون کلمه بره صفحه بعد، توضیحات پاورقی هم میره پایین همون صفحه.
مگر اینکه در اون صفحه فضای خالی داشته باشید که در اینصورت میشه کاری کرد پاورقی دقیقاً بیفته پایین متن، نه پایین صفحه؛ که البته فکر نمیکنم فایل شما این طوری باشه.
اما به نظرم یه کار بشه کرد: تمام توضیحات پاورقی رو منتقل کنید به انتهای فایل وُرد؛ یعنی صفحه آخر.
اول یه کپی از فایل جای دیگه درست کنید. (Copy+Paste)
از منوی وُرد در قسمت footnote روی فلش کوچیک کلیک کن (پایین + سمت راست)
طبق عکس زیر End notes و از کارد جلویی End of document رو انتخاب و در نهایت روی Insert کلیک کنید.
با این کار تمام پاورقی ها به آخر سند متنی متنقل میشن.
محتوای مخفی: .
نقل قول:
هر دفعه وارد ورد میشم می خواهم add -one babylon رو در ورد غیر فعال کنم اما بعد هر بارحذف کردن دفعه بعدی که سیستم رو روشن می کنم مجدد هست و باید مجدد حذفش کنم راهی هست که برای همیشه add-one اش رو غیر فعال کنم
مرسی
محتوای مخفی: پست5
محتوای مخفی: پست3
محتوای مخفی: macros
جواب این سؤال رو نیمدونم ولی این نسخه از وُرد ظاهراً اکتیو نیست. مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکل از اینجا باشه؛ یا شاید دارید از نسخه بتا استفاده میکنید.
محتوای مخفی: سؤال 5
همانطور که میدانید در نرمافزار Microsoft Word در بالا و پایین صفحات دو خطکش افقی و عمودی وجود دارد که امکان تنظیم اندازهی حاشیهی صفحه، پاراگرافها، جداول و... را فراهم میسازد. در صورتی که به این خطکش دقیق شوید متوجه خواهید شد که واحد اندازهگیری آن بر حسب اینچ است. در این ترفند به نحوه تبدیل واحد اندازهگیری این خط از اینچ به سانتیمتر خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) در منوی File بر روی Options کلیک نمایید.
در پنجرهی باز شده، در قسمت سمت چپ، بر روی تب Advanced کلیک کنید.
حال در قسمت سمت راست پنجره، در محدودهی Display، گزینهی Show measurements in units of را بر روی Centimeters تنظیم نمایید.
در پایان بر روی دکمهی OK کلیک کنید.
خواهید دید که واحد خطکش از اینچ به سانتیمتر تبدیل شده است.
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم لطف کنید سریع جواب بدین ممنون میشم چون مربوط به پروژه دانشگام میشه
تو محیط word 2013 میخوام هدرهای مختلف با عنوانهای مختلف بزارم
آموزش طریقه ایجاد هدرهای متفاوت رو خوندم و عملی شد اما زمانی که میخوام هدر جدیدبا title تعریف کنم
محتوای title ها شبیه هم میشه در صورتی که سکشن جدید ساختم اما محتوای عنواین شبیه هم میشه
مشکل کار کجاست؟
سلام
من ورد 2010 دارم
میخوام یه سری پاورقی ک 24 تا است رو توی یه صفحه بنویسم ولی میخوام توی 3 ستون قرار بگیره، چطوری میتونم این کارو بکنم؟
ممنون
ویرایش:بچه ها لطفا این مشکلم رو هم حل کنید، توی یه سایت نوشته بود توی ورد 2013 میشه پاورقی رو ستونی کرد (تا 4 ستون)، آفیس 2013 نصب کردم ولی با اون روش هم نشد،
چیکار کنم؟
در ضمن بعضی وقتا ورد 2013 ک بازه خود ب خود پیغام میده ک برنامه ورد باید ریست بشه و کلوزش میکنه، علتش چیه؟
عکسش رو هم براتون ضمیمه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چه کسی برای ورد ابزار ویراستار نصب کرده و باهاش کار کرده ؟؟؟؟؟؟
من می خواستم ببینم چطور می تونم یک سری کلمات مرکب که زیاد استفاده می کنم به ویراستار اضافه کنم
مثلا دانش آموز را به صورت نیم فاصله بین دانش و آموز بنویسم که هر وقت دانش آموز تایپ کردم ویراستار این فاصله را درست کنه
البته میشه از Autocorrect ورد کمک گرفت اما در این صورت بعضی اوقات کار نمی کند ....
سلام
من درمحیط گوگل درایو متنی به زبان انگلیسی و فارسی نوشتم اما زمانی که اونو در World 2010 کپی کردم ترتیبش به هم ریخت.۲ عکس ضمیمه موضوع را روشنتر میکند.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]