منظورتون اینه محل آموزشی اعزامی های اسفند معلوم شده از طریق پلیس +10 ؟نقل قول:
Printable View
منظورتون اینه محل آموزشی اعزامی های اسفند معلوم شده از طریق پلیس +10 ؟نقل قول:
بله مشخص شدهنقل قول:
درسته اعلام شده؛برین پلیس +10ببینید کجا افتادید من که خودم افتادم ارتش 04بیرجند
سلامنقل قول:
شما تهرانید ؟
* من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم و اول هفته که از نظام وظیفه سوال کردم گفتند که 04 بیرجند هستم ولی ممکنه تغییر کنه.
من چیز خاصی در مورد 04 پیدا نکردم. اطلاع دارید سختگیری ها و .. به چه صورتی هستش ؟
دوستان امیدوارم صحیخ و سلامت برید خدمت و بیاید ...چون الان ترامپ روی کار اومده و تبل جنگ بقل گوشمونه!:n29:
تایید میشه اومده برگه هانقل قول:
من همین الان از پلیس +10 اومدم و افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا سمنان
همونجای که دوست نداشتم بیفتم افتادم :n03:
کسی اونجا بوده اموزشی چطوره ؟ ( مدرکم لیسانس )
سلامنقل قول:
منم مشکل شما رو دارم برای پذیرش سپاه اقدام کردم حتی برگم رو فرستادن نظام وظیفه تهران ولی افتادم ارتش 05 کرمان
شما از سپاه پرسیدین مشکل حل میشه یا نه؟!!ممکنه چند روزه دیگه کد سپاه بخریم؟!
جناب شما که معاف شدید خوشحال باشیدنقل قول:
بجای اینکه توی دل بچه ها رو خالی کنید دم اعزام، حداقل اسپم ندید
شما چرا استرس وارد میکنید اینجا کسی که میخاد بره سربازی از همون روزی که دفترچه پست میکنه استرس داره تا آخرشنقل قول:
حالا یکی میاد نظر شمارو میخونه و بدتر استرس میگیره
جنگ که همینطوری الکی نیست فردا فکر کنی امریکا حمله میکنه و همه قراره پرپر بشن شما که کارشناس مسائل سیاسی هستین تحلیل های سیاسیتون رو توی جاهای دیگه بیان کنید
سلامنقل قول:
نه من بچه مشهدم درمورد سپاه اطلاعی ندارم درمورد این پادگان هم من تو گوگل سرچ کردم ۰۴ بیرجند چندتا وبلاگ پیداکردم که بچه ها اونجا تجربیاتشون رو نوشته بودند بنظر پادگان تمیزی باشه سخت گیری هم مثل بقیه جاها داره نکته مثبتش اینه که نیروی انتظامی نیست مرزبان هم نمیشی [emoji41] با توجه به صحبت های اونایی که تو این پادگان آموزشی رو رفتند اینجا از میانگین پادگان های کشور یک پله بالاتره
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام..
من این ترم کارشناسیم تموم شد.. میخواستم ببینم چند ماه وقت دارم تا دفترچمو پست کنم؟
و اینکه الان شرایط معافی چجوریاس؟ پدرم متولد 1332 هستش و خودمم تکپسر هستم ..
ممنون
از تاریخ فارغالتحصیلی شیش ماه فرصت داری تا تکلیف خودتو مشخص کنید؛نقل قول:
من چند روزه میخوام مسئول پذیرش شهرمون رو ببینم، ولی نیستش. (جلسه و ... )نقل قول:
باز من پیگیر میشم. یه امید کوچیک داریم :n02: البته نشد هم نشده. مجبوریم که قبول کنیم پس سخت نگیریم. :n12:
باز اگر اینطور باشه خوبه.نقل قول:
من از جنوب تهرانم. مسئول نظام وظیفه که ازش سوال کردم گفت اکثر بچه ها افتادن 04. بعد برای منو هم که زد گفت منم 04 هستم :n29: البته انشاالله یگان رو جای بهتر از این میوفتیم. خدا بزرگه.
چرا اطلاعات غلط میدید به ملتنقل قول:
*از تاریخ فراغت از تحصیل که توی برگه فارغ التحصیلی نوشته شده 1 سال فرصت ارسال دفترچه هست . (365 روز دقیقا)
خوبی داداش . مثل خودمی که! من الان از پلیس +۱۰ میام. پدافند سمنان. منم لیسانسم. چیزی پیدا کردی در موردش؟نقل قول:
قربونت در موردش این چیزارو پیدا کردم : آب اشامیدنی افتضاح - امکانات کم - بهداری نداره و یه چیزایی هم قبلا در موردش شنیدم اینکه تقریبا توی کویره و تنها چیزی که به جزء سرباز میبینید شتر هست و دیگر هیچ :n02:نقل قول:
انشااللهنقل قول:
من که چشم آب نمیخوره چون هیچ وقت شانس نداشتم:n14:
تویی که داری اطلاعات اشتباه میدینقل قول:
تو ایین نامه قید شده شیش ماه بعد از فارغالتحصیلی فرصت هست تا تکلیف خودمون رو مشخص کنیم بعد از اون شیش ماه غیبت محسوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم برا اعزام،اتفاقاتی که افتادو میگم که بقیه هم خبردار باشن البته ممکنه برای خوزستان فقط اینطور شده باشه
۱.تمامی کسایی که اموزشیشون یه استان دور افتاده بود بلیت گرفتن برای دوروز بعد ساعت ۱۲ یکیشون خودم پس اوردن وسایل شخصی کاملا بیهوده بود.
۲.یه سری که احتمالا با پارتی به سپاه منتقل شده بودن افتادن ارتش نیروی زمینی،دقیقا هم همین امروز فهمیدن
و همچنین کد مازادیا فکر کنم تا الان شایدم تا عصر علاف کارکنان شریف نظام وظیفه باشن و بنده هم تا ساعت ۱۲علاف بودیم تا بلیط رو بهمون دادن،سعی کنید برا اعظام یکی رو (پدر یا برادر)باخودتون بیارید که اگه ساک بردید با خودتون بدینش دست اقوام و دست خالی با پوشه تو حیاط اونجا باشید
به نظرم دیگه در موردش تحقیق نکنیم بهتره چون همینطور چیزای بدتری در موردش میشنوی:n29: الان دنبال اینم چیا ببرم چیا نبرم. شما خودت کدوم شهرینقل قول:
من تهران هستمنقل قول:
تو کامنتای این لینکی که دادی ملت یه چیزه دیگه میگن که ..نقل قول:
اره الان نگاه کردم متوجه این تناقض شدمنقل قول:
شاید تو آیین نامه جدید تغییر کرده باشه شایدم نکرده باشه و همون یک سال باشه به هر حال از اونجایی که قوانین اینجا سال بسال عوض میشه بهتره مستقیم از خود نظام وظیفه جویا باشیم شیش ماه مجازه یا یک سال
سایت خود نظام وظیفه رو ول کردی رفتی از سایتهای خبری لینک میدی؟!نقل قول:
سایت نظام وظیفه مورد 14 و 29 . بالاش هم که تاریخ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون و آخرین سوال:
الان قانون معافی تکپسری و سن پدر بالای 60 رو ورداشتن؟
اره برداشتن خیلی وقتهنقل قول:
چه وضعشه اخه؟
افتاده بودم آباده فارس ، امروز چند ساعت الاف شدیم اونجا، اول گفتن برین ترمینال اتوبوس بگیرن براتون با هزینه خود سپاه... بعد هم برگه هامونو گرفتن خودشون تمدید کردن، برای 19 فروردین ؟ :|||||||||||||
الان می تونم خودم برم پادگان معرفی کنم خودمو ؟
داداش خوزستانی هستی؟۱۹فروردینو نمیشه هیچ کاریش کرد،دیگه باید همون موقه باز برینقل قول:
نه داداش من گیلانم ... دهن ما رو مورد عنایت قرار دادن اینا .... کلا برنامه ریزی من بهم ریخت .... فردا برم وظیفه ی عمومی ببینم چیکار دارن میکنن اینا ..... دلیل این کارشون چی بوده اصن ؟ ...نقل قول:
تعداد مازادیا که خیلی امروز زیاد بود (خودم اعزامی ام)اسم ۱۰نفرم شانسی در اومد که تمدید شدن،بیشتر بخاطر کمبود جا هست،منم تا ساعت ۱۲نگه داشتن بخاطر یه تیکه کاغذ که مثلا بلیتهنقل قول:
سلام،آقا نمیخام روحیت رو بیارم پایین ولی شما همونطور که گفتی کارای کارکنان رو انجام میدی، و علاوه بر اون جارو کردن و طی کشیدن و بلا نسبت خرمالی هم می کنی و برای مثال در گشت زنی کادری ها فرداش مرخصی میرن ولی شما باز همون خرمالی ها و گشت زنی ها رو انجام میدی.نقل قول:
اینجوری بگم که نیرو انتظامی بدترین و سخت ترین یگان برای خدمت سربازی هست و خودت رو برا هر چیزی آماده کن. به این صورت که شما الان میری داخلش آخر خدمت یک آدم دیگه میایی بیرون. همین پست های خودت رو 6 ماه دیگه بیا بخون خودت متوجه میشی منظورم چیه. الان نمیشه شرح واقعه کرد باید بری تجربه کنی!
ببخشید دوست عزیز توی یگان تعطیلی چطوره نیرو انتظامی هم کار اداری هم غیر ادارینقل قول:
خیلی ممنون
سلام این اولین پستمه
من 1.12 اعزاممه
نیرو انتظامی مرزن اباد شهید ادیبی
کسی اطلاعاتی چیزی از این پادگان داره ؟؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04:
ما که اماده ایم اماده حتی برای مرزبانی:n31:نقل قول:
حالا این یه ادم دیگه ای شدن منظورتون گرگ شدنه یا موش شدن؟
کار اداری که تا ساعا 2-2.5 هست و بعدش اگه مداومت کاری نداشته باشی میری خونه! البته این خیلی حالت ایده الی هست که شاید تا آخر خدمت هم به این شرایط نرسید.نقل قول:
غیر اداری هم که هر روز هست. چه روز تعطیل چه غیر تعطیل. دیگه بستگی به یگان داره. مثلا راهور روزای تعطی کارشون بیشتر میشه مردم میرن مسافرت و شما هم قاعدتا تعطیل نیستی.
هر دو مورد میتونه پیش بیاد!!نقل قول:
البته شما فکر نکن مرزبانی خیلی جای بدی هست. کلا اصلا نمیشه مقایسه کرد و قطعی گفت این یگان بده یا خوبه!!
خیلی ممنوننقل قول:
در صورتی که کار اداری نباشه ساعات کاری به چه صورته
اره دقیقا ، مازادیای اینجا خودشون یه لشکر بودن :| .... شاید اره کمبود جا هم باشه .... ولی اخه اینا اول میگفتن که برید ترمینال بعد از اونور برید آباده ... بعدش حرفشونو عوض کردن که از تهران گفتن نفرستید .... جالب اینه اصلا هیچ اتوبوسی هم نیومده بود :|نقل قول:
انشالله که خیره ، منم دیگه حوصله تعجیل و اینا رو ندارم ... ولی اگه جا کمه، هزینه ها زیاده، خوب مدت این لامصب و کم تر کنید :|