بچه شما گوگل یاهو یاهو مسنجرتون مشکل بیداکرده؟!!!!!!!!!!!!!!
برای من که بدون برو٬کسی هیچی باز نمیشه حتی گارنا!!!!!!!
Printable View
بچه شما گوگل یاهو یاهو مسنجرتون مشکل بیداکرده؟!!!!!!!!!!!!!!
برای من که بدون برو٬کسی هیچی باز نمیشه حتی گارنا!!!!!!!
سلام داداشنقل قول:
یاهو میل به سختی ، جیمیل مشکلی نداره البته فعلا:31:
والا برای ما این اتفاق ها نیوفتاد ولی پر واضح هست که در هر صورت و در حال ؛ هر کاری بکنید یک کلاه گشاد بر سرت خواهند گذاشت برادر.نقل قول:
منظورتون چجور کلاهی هست؟نقل قول:
بعدم اینکه حتی ترافیک اضافه هم که بخرید بعد اگه اضافه بیاد رو می تونید به ماه بعدتون هم انتقال بدید (فکر نکنم شرکت دیگه چنین چیزی رو داشته باشه)
دانلود دیشب من : 2.62 گیگ (از ساعت 2 ربع کم بود تا 8)
لعنت به شاتل
الان سرویس نامحدود خوب کجا می دن؟
شاتل نه پینگ درست حسابی نداره، نه پشتیبانی درست حسابی داره، قبلا دلم به سرعتش خوش بود که اونم الان 5-6 بیشتر نیست، سرویس ART1.
سلام شما در ماه چقدر دانلود دارید؟به30 گیگ میرسید؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
به علاوه ی اون 6 یا 9 گیگی که می خرم شبانه ها رو هم که جمع کنم اره می رسه شب ها اول یکم سرعت میاد پایین ولی بعد دیگه خوب میشه و دانلود می کنم تا صبح
سلام دوستان، سرعت هارو تو مرکز ما از 5 شنبه آوردن پایین من ECO512 دارم. تا 4 شنبه روی 2مگ بودم ولی الان سرعت هارو آوردن پایین
الان Down Stream من شده: 743 و سرعت دانلود من شده 85KB/s
می خواستم بدونم برای همرو کم کردن و یا فقط مرکز ما کم شده !!!؟
نقل قول:
شما اول کار هستی یا اشنا داری یا ببخشید داری خالی میبیندی تعداد صفحه ها رو نگاه کن یک نفر شما پیدا نکیکنی که تو زمان دانلود مجانی تا الان تونسته باشه مثلآ در یک ماه 20 گیگ دانلود کنه و محدود نشه
این ادم ماهی ۹ گیگ ترافیک می خره میشه ۴۵ تومن فقط بابت ترافیک اضافه پول اکانت اصلی رو هم حساب کنی در سال حدود ۱ میلیون به شاتل پو ل میده معلومه محدودش که نمی کنن هیچی من جای شاتل بودم میگفتم هر دفعه خواستی بری حموم زنگ بزن ۲ تا از خانومای پشتیبانی رو بفرستم پشتتو بسابن !!!!!نقل قول:
بنده نه اول کار هستم ، دلیل:نقل قول:
بعدم نه اشنایی دارم و نه به قول شما خالی می بندم(چون دلیلی نداره).
شما اگه مشکل داریی نیاید اینجانقل قول:
این ادم ماهی ۹ گیگ ترافیک می خره میشه ۴۵ تومن فقط بابت ترافیک اضافه پول اکانت اصلی رو هم حساب کنی در سال حدود ۱ میلیون به شاتل پو ل میده معلومه محدودش که نمی کنن هیچی من جای شاتل بودم میگفتم هر دفعه خواستی بری حموم زنگ بزن ۲ تا از خانومای پشتیبانی رو بفرستم پشتتو بسابن !!!!!
رنگ قرمز: ببخشید ولی اول یه سوال ، شما که نمی دونی من چه اکانتی دارم چجور حساب کردید این قیمتو؟
بعدم اول که هر ماه نگفتم که میگیرم و بعدم با حسابی که من کردم اگه که اگه که هر ماه من 9 گیگ بخرم میشه 600 نه 1 میلیون
اینم یه گزارش از 5م تیر (چون من 5م اومدم خونه قبلش نبودم) تا الان ، دانلود شبانه ها رو نگاه کنید.(در ضمن من این ماه فقط 2گیگ خریدم)
اینکه مال امسال بود.
سال پیش همین ماه تیر من 24 گیگ دانلود داشتم (فقط رایگان) (اون روزایی که نبودم و دانلود نداشتمم حساب کن روش شما.
یعنی همه مشکلشون فقط محدودیت هستش و هیچکس مشکل منو پیدا نکرده !!!؟نقل قول:
منم مشکل سرعت دارم، شاتل هم جوابی نمی دهنقل قول:
سلام علیکم
من یه چند روزیه که هر جند دقیقه یه بار باید مودمم را خاموش-روشن کنم چون ارتباطم قطع میشه و به جز اینکار هم درست نمیشه!میخواستم ببینم ایراد از کجاست؟آیا از مودم هست یا ..
با تشکر
دوستان کسی میتونه کمک من کنه !
من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟
سللام دوست عزیز.نقل قول:
بهتر بود که این رو توی تاپیک جدا توی قسمت شبکه های کامپیوتری می زدید.
ولی شما می تونید که bridge filtering رو فعال کنید که با استفاده از مک یعنی اون 2تا کامپیوتر یا لپ تاپ مک هاشون اجازه داشته باشه بره به اینترنت ولی بقیه اجازه نداشته باشند.صفحه 52 راهنمای مودمتون نوشته
دوست عزیز، این سیاست شاتل توی شهر هایی هست که شلوغ تر هستند نسبت به بقیه.نقل قول:
شاید ایشون توی منطقه ی مخابراتی خلوتی هستند.
من اون زمانی که شاتل داشتم برای 6 ماه هر شب حدود 4 گیگ دانلود داشتم. بعد از اون جریان که مهر-آبان رخداد هم فرار کردم از شاتل.
الانم آسیاتک کمی وضعیتش نسبت به اول خراب شده ولی هر شب حدود 4-4.5 گیگ دانلود دارم.
این وضعیت دانلود منه از زمانی که رفتم آسیاتک. تازه یه ماه هم نگهداری پورت داشتم. پس توی حدود 5.5 ماه، تونستم 620 گیگ دانلود رایگان داشته باشم. بترکه شاتل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همشهری عزیزنقل قول:
دلیل این که محدود نمیشی یا اینکه شانس میاری یا به خاطر ترافیکهایی هست که میخری
من خودم 5 سال از اینها داشتم شبانه ام به جایی رسیده بود که محدود کرده بودن روی 5 کیلو بایت اخرم هر چی اینور و انور شکایت کردم جواب نداد از شاتل درپیت رفتم جایی دیگه و از دست همایون ... خلاص کردم خودمو....
سلام همشهری عزیزنقل قول:
دلیل این که محدود نمیشی یا اینکه شانس میاری یا به خاطر ترافیکهایی هست که میخری
من خودم 5 سال از اینها داشتم شبانه ام به جایی رسیده بود که محدود کرده بودن روی 5 کیلو بایت اخرم هر چی اینور و انور شکایت کردم جواب نداد از شاتل درپیت رفتم جایی دیگه و از دست همایون ... خلاص کردم خودمو....
شما هم اگه مثل بقیه دوستان محدود میشدی و همچین کسی را میدی بهش شک میکردی...
حالا دلیلش هر چی می خواد باشه اول که من راضیم و دارم استفاده می کنم و دلیل نمیشه کهنقل قول:
1- به من بگن دارم دروغ می گم یا هر چیزه دیگه
2--اینکه هر کسی میاد اینجا رو بخوان نا امید کنن (با وجود اینکه اصلا خودشون از شاتل ندارن و میان تو این تاپیک پست می زنن)
والا منم کاملا راضیم.روزها که سرعتم حدود 240 هست شبها هم حدود 50-60......
تا حالا طعم محدود شدن رو نچشیدم خوشبختانه.البته باید به کسانیکه هر شب در حال دانلود پروژه های علمی هستند!!!!!.......... بگم که من هر شب دانلود نمی کنم شاید برای همینه که محدود نشدم.
در کل من از هیچ شرکتی به اندازه شاتل راضی نیستم.داتک و وایمکس مبین نت و ایرانسل هم خونه آشناهامون تست کردم اصلا به خوبیه شاتل نیستند،خصوصا از وقتی که شاتل سرعت روزانه رو عجیب برده بالا(حدود 240)....من eco 512 دارم.
دوست عزیز باید بگم این تاپیک مخصوص انتقاد و غر زدنه.هر کی بیاد یکم از شاتل تعریف کنه میگن دروغگویی و کارمند شاتلی و .....
البته شما تاپیک بقیه شرکت ها هم ببینی همین وضعه.همه در حال فحش و بد و بیراه به شرکتشون هستند.کلا ما ایرانی ها فقط بلدیم غر بزنیم اونم پشت کامپیوتر.در عمل....
واقعا متاسفم... بدتر از شاتل شرکت روو زمین نیست با اون پینگ وشبانه فاجعش... اون وقت جنابعالی زبون چه چه واسه این شرکت میزنی.... همین کارا رو کردین پر رو شده و هر شب شبانه رو کمتر میکنه دیگه... آقا پست ایشون رو delete کنید تا شاتلیا ندیدن...نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه.پینگ من خیلیم خوبه و دانلود شبانه ی خوبی هم دارم.البته این برای من اینجوری بود حالا دیگران رو نمی دونمنقل قول:
هر کسی مخالف نظر شما حرفی بزنه باید کلا حذف بشه؟!!!نقل قول:
پینگ من هم اکثر مواقع خوب بوده.
سلام
دوستان سعی کنند بحث ها رو شخصیش نکنند
ورای اینکه سرعت روزانش خوبه ولی هیچ شکی در مورد محدودیت شبانه ای که شاتل بر روی سرویسهاش اعمال میکنه نیست.
مرکز ما که هرکسی سرویس شاتل داشت از 2MB درآوردن
برای ECO512 سرعت دانلود 85KB/s و برای ECO128 سرعت دانلود 64KB/s شده است.
ECO512 از 5شنبه :
Downstream در تنظیمات مودم:
سرعت دانلود:
من تابستون پیش هر 3 ماه رو 25 گیگ متوسط دانلود داشتم و هییچ محدودیتی ندیدم.نقل قول:
من زمانی که شاتل داشتم پینگ گوگل زیر 300 نمیومد اما شرکت جدید که اومدم خیلی بهتر شده و شده این:
تازه فهمیدم شاتل چه کلاه گشادی سرم گذاشته بود... این دوستانی هم که زبون چه چه واسه شاتل میزنن بیان شرکتای دیگه که بفهمن چه کلاهی سرشون رفته بوده... همه شرکتای ایران بهتر از شاتل بدون شک...
سلام دوستان
شاتل روزانه خوبه ولی شب ساعت رایگان مصرف بدترین هست واقعا بد میشه دائما دی سی میشه من از ساعت رایگان خیری ندیدم ping google = 763ms
سلامنقل قول:
من هم 2 سال پیش محدود نبودم!
از نیمه ی دوم سال 90 بود که شاتل طرح محدودیت دانلود شبانه رو اجرا کرد و شاید برای 70 تا 80 درصد آن دسته از مشترکینی که از ساعت رایگانشون استفاده می کنند اعمال شده باشد
سلامنقل قول:
دوستان گفتنی ها رو گفتن هرچند یه طور دیگه ای
اما خوب من منظورم دانلود رایگان شبانه بود در هر صورت ممنون ج دادید
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی خوبه که دوستانی مثل شما که افتخار حضور در p30world رو (باتوجه به مدت عضویت و تعداد پست ) نمیدن اتفاقی به یک همچین بحثی علاقه مند میشن البته برعکس این قضیه هم هست . بیایید منطقی بحث کنیم
چند نکته ای لازمه باید بگم :
1.در این مورد حرفی ندارم فقط محض تلقین برای دوستان و خودم بود که بدونیم شاتل مشترک راضی هم دارد . گرچه افاده ای نداره
2.بهتره به بحث توجه بیشتری داشته باشید چون صحبت از محدود شدن به دلیل دانلود رایگان بوده هرچند برای من خیلی اطلاعات خوبی بود که اگر دانلود نکنیم محدود نمیشیم .
3.من یکی از همون دوستان هستم و از این جملتون واقعا ناراحت شدم شبی یک گیگ دانلود رایگان توقع زیادی نیست!!!!!!
4.اگر از همه یا بیشتره شرکت ها استفاده کرده باشید قبول میکنم اما متاسفانه دلیل ذکر شده (5) واقعا قابل قبول نیست
5.مقایسه یک شرکت adsl با شرکت وایمکس کار عاقلانه ای نیست (لااقل من جایی ندیدم مگر اینکه توی بعضی از موارد شرکت وایمکس سر باشه که در مورد دانلود شبانه مخابرات هم از شاتل پیشی گرفته چون کاربر رو محدود نمیکنه)
6.الان من یکی از شرکت ها رو میشناسم که سرعت روزانش با شاتل برابری میکنه اگر خواستید بگید براتون پ خ کنم
7.متاسفانه من از شرکت ای دی اس ال توقع دارم موقع استفاده محدودم نکنه وقتی شرکت این کار رو میکنه منم خیلی راحت اطلاع رسانی میکنم
اما خوب ممکنه بعضی از دوستان کمتر حوصله کنن و زیر بار تعریف و تمجید های اینچنینی نرن و با یک لحن دیگه ای به شما اعتراض کنن
8.در تاپیک های دیگه هیچ صحبتی از محدودیت دانلود رایگان شبانه با سرعت 6 کیلو بایت نمیکنن درسته؟
9.قطعا اینطور نیست . اطلاع رسانی از طریق نت و ... یکی از راه های نشان دادن مخالفت با محدودیته
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من به عنوان یه کاربر از شرکت شاتل راضیم و نظرم رو گفتم.شما هم ناراضی هستی و محدود شدی بنده ام قبول می کنم.
من به شخصه با این محدودیت شاتل موافقم.قطعا شاتل ظرفیت پهنای باندش جوابگوی دانلود شبانه سنگین کاربران زیادش نیست برای همینم محدود می کنه که کاربرانی مثل من که هر چند وقت یه بار یه دانلود پر حجم می کنند با مشکل مواجه نشند.(در ضمن برای من شبی 1 گیگ خیلی زیاده!)
این بیشتر بر میگرده به ظرفیت اینترنت کشور نه شاتل.ولی من اگر جای شاتل بودم توی قرارداد حتما محدودیت به علت دانلود شبانه پر حجم و مکرر رو ذکر می کردم که هر کس خواست سرویس بگیره از قبل مطلع باشه.
دوستانی که اینطوری محدود شدند اجباری نیست که ..... میتونند برن یه شرکت دیگه.کلا این تاپیک ها فقط برای انتقاده...من 2 تا از دوستای دیگم هستند که دقیقا مشابه من هیچ مشکلی با شاتل ندارند اما مطمئنم اصلا نمیدونند که همچین تاپیکی وجود داره.
تنها ایراد شاتل اینه که از قبل این محدودیت رو به کاربرانش اعلام نکرد و این باعث آزار کاربران ""دانلودر"" میشه.
در کل با این همه محدودیت ها و مشکلاتی که برای اینترنت کشور وجود داره من از شاتل راضیم.
دوستانی هم که راضی نیستند امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه.یا برن یه شرکتی که از شاتل بهنره و هر شب هر چقدر خواستند دانلود کنند.
چقدر دانلود کنیم تا محدود نشیم ؟
با سلام خدمت دوستان همیشه حاضر در صحنه :))
اقا دقت کردین یه گزینه ای از دیروز تا حالا به مای شاتل قسمت خدمات مشترکین اضافه شده چی هست کسی میدونه ؟؟؟
راستی شنیدم که شاتل با شرکت کسپراسکی قرارداد رسمی امضا کرده اند که نماینده و پشتیبان محصولات این شرکت بزرگ در ایران باشه
خبر قبلی که داده بودم هنوز پا بر جا هستاا
در این تاپیک یک بار دقیقا همین صحبت ها انجام شد
متاسفانه یا خوشبختانه به همین نتیجه رسیدیم : هرکس نمیخواد بره
فکر میکنم از صفحه 3825 شروع شد .
اما باید بگم اینترنت کشور مشکل کاربران نیست (لطفا نفرمایید دانلودر اونم با این وضع دانلود ... میانگین هر شب کمتر از یک گیگ!!!)
تعجب میکنم شما چطور حاضرید بار مشکل رو از دوش شرکت به دوش کشور بندازید؟؟؟!!!!
مگر بقیه شرکت ها در همین کشور نیستند؟چرا اونا محدود نکردند؟اصلا سوال درست اینه :چرا شاتل دست از محدود کردن کاربرها برنمیداره؟؟؟کدوم مشکلات انترنت؟؟؟؟
شاتل سرویس آرت رو به اسم نامحدود میفروشه بعد روش محدودیت میزاره هیچ کسی هم نیست یقه اش رو بگیره تازه جایزه...
شما هم میایید میگید باید میگفت محدودیت و ... چیو میگفت؟این مهمه چیو میگفت؟محدودیت رو؟؟
به قول استادمون به این میگن فرار رو به جلو : ما هنوز میگیم محدودیت رو قبول نداریم ونباید باشه شما رفتید پله بعدی و همراه 82 نفر میایید میگید : شاتل باید میگفت محدودیت میزاره (به صورت اتفاقی این دقیقا حرف پشتیبانی به من بود )
برادر من ما محدودیت 6 کیلوبایت رو قبول نداریم .
اگر شرکت بیاد بگه محدود میکنم که درش رو تخته میکنن (البته این یه فرضیست و همه چی ممکنه مثلا دوتا جایزه و جای 82 نفر زین پس 164 نفر گزینه عالی رو میزنن)
مشکل از اینترنت کشور نیست مشکل از مغز ما آدمهاست (جسارت نباشه شرکت رو میگم) چون دنبال پول بیشتریم میاییم بیشتر از ظرفیتمون مشترک جذب میکنیم بعد که سر ریز کرد بهشون میگیم هر کی نمیخواد به سلامت تا اون مشترک های کم مصرف گوگولی مگولی بمونن و ما.
در کل حرف های دوستان و خودم در ص 3825 به بعد هست .
من الان مخابراتم روزی 5 گیگ در روز و ماهی 150 گیگ دانلود دارم
چیه این شاتل خوبه توش موندی به خدا
یکی از مکار ترین شرکتهای اینترنتی ایران هست با این همه تبلیغات دروغین و مضحک
سلام به دوستان گلم
خبر قبلی چی بوده ؟
از دیشب تا الان شاتل اینجا Upstream سرویس اکو 128 رو روی 256 بسته و پینگ سرور تهران از 80 به 65 کاهش پیدا کرده!
art 256 رو بخوام بگیرم باید مدرک ببرم؟
سلامی مجدد به دوستان
اقا فهمیدم چی هست ای گزینه جدیده
ببینید مثلا شما قطع به علت اتمام ترافیک شدی میخوای سرویست رو تاغیر بدی و مثلا 128-1 ماهت رو به 6 ماهه تعقیر بدی دیگه نیازی نیست بری شاتل کتبی یا نامه پر کنی از همین جا و در عرض 1 ساعت میتونی اکی کنی
خوبه :27:
فقط این تعرفه ها رو یکم بیارید پاین خدایش
اوه تازه فهمیدم که شرکتی که به مخابرات ایران لوازم adsl میفرخته ایران رو تحریم کرده و دیگه تجهیزات به مخابرات نمیده :)
نمایندگی رسمی نوکیا هم که از شهریور به خاطر فشار های که روش هست دفترش رو تو ایران جمع میکنه و تحریم میکنه ما رو