بازم سوتی دادم !! :دي
می گم اصلا بازی رو باید بزارم کنار من !! :دي
این دفعه نمی دونم کی (زمان) رفته بودم یه روستای باربارین رو ساپرت کرده بودم حالا امروز اومدم زدم یه نیوکم رو روش !! :دي
Printable View
بازم سوتی دادم !! :دي
می گم اصلا بازی رو باید بزارم کنار من !! :دي
این دفعه نمی دونم کی (زمان) رفته بودم یه روستای باربارین رو ساپرت کرده بودم حالا امروز اومدم زدم یه نیوکم رو روش !! :دي
میگم همه برین تو این تاپیک و برای Barbarians & Unlimited tech نظر بدین
البته نظر خودتونه بنظر من ورد 28 Barbarians & Unlimited tech باشه عالی میشه 15 که خیلی زایستکد:http://forum.tribalwars.net/showthread.php?t=102434
الان میون Barbarians & Unlimited tech و Barbarians & Simple tech یکی انتخاب میشه فعلا Barbarians & Simple tech بالا تره
و 28 قابلیت انتخاب کا رو داره؟
انتخاب کا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ههههه !!!
اونایی هم که داره فقط یه سمت رو تعیین می کنه !!!!!!!!!! بقیش بستگی به سرور داره !!!!!! یعنی می زنی جنوب شرقی !!! یکی می افته توی کا 53 یکی می افته توی کا 55 !!!!! ولی اونایی که رندوم هستن یکی می افته تا کا 74 یکی می افته تو کا 37 !!!! البته مثلا گفتما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
باز هم ↓نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم میخواید قرار بذاریم سر یک ساعت مشخص وارد ورلد 28 بشیم و یک ترایب ایرانی بزنیم ؟:5::5::5:
10 سال بعد :
"بچه ها قرار بذاریم همزمان وارد ورلد 489 بشیم تا یک ترایب تمام ایرانی بزنیم !"
:31::31::31::31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر اشناست !! !:دي
می بینید چه قدر فعالم ؟؟ از اون موقع تا حالا فقط 9 تا پست دادم !! :دي
اره حال می ده ها !! :دينقل قول:
میگم میخواید قرار بذاریم سر یک ساعت مشخص وارد ورلد 28 بشیم و یک ترایب ایرانی بزنیم ؟
ولی من دیگه نمی تونم یه ورلد دیگه هم بازی کنم !!
راستی امضات کو ؟؟ :دي
lمن رفتم تو North west اگه قرار شد سر یکساعت برین سفشقف خرثق میکنم
چرا پستای من تعققیر نمیکنه از اولین بار که برای گرفتن لینگ دانلود هری پاتر 4 وقتی تازه اومده بود عضو این سایت شدم و اولین پستمو زدم دیگه تا حالا پستام رو ننوشته
چه خبر بروبچ
مصطفی اون چیه ؟ از کجا گیر آووردی ؟ دیواره کی کوتاست ؟ من کیم ؟ تو کی هستی ؟ اینجا کجاست ؟ ..........
برای 1000 مین بار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پست های بازی های آنلاین شمرده نمی شود !!!
واسه همینه که من این همه پست دارم :دی
heheheheheheheh
پس بگو چرا مال من یکی هست همون یکی که تو بخش هریپاتر زده بودم
بعد از اون فقط تو بازی های انلاین بودم
آقا بيايد من تازه ميخوام شروع كنم خيلي خوب ميشه.نقل قول:
میگم میخواید قرار بذاریم سر یک ساعت مشخص وارد ورلد 28 بشیم و یک ترایب ایرانی بزنیم ؟
منم رفتم north west
463|484
Eee
منم (466|431) K44 هستم
دعوتت کردم
اوكي شد....
شديداً نيازمند عضويت افراد در وزد 28 هستيم
کسی نمیخاد بیاید تو ورد 28 ؟؟؟؟
بیاین تو north west پیش ما اگرم میخاین هماهنگی بشه با هم بریم من استارت اوور نکنم؟؟
من تو کا 54 هستم
اسمتو حالا بده دعوتت کنم
شاید همگی استارت اووور کردیم
تولد هلبرین مبارک !!!!!
پست 38768 مال خودتون.
به به مبارکه
بابک جان تولدت مبارک
آرزو می کنم زودتر این بازیو ول کنی :دی
خودت که کیک نمی دی
---------------------------------
یه سوال
وقتی آکادمی ساختیم اگر اسمایتی رو دمولیش کنیم چی می شه؟ :دی
بابا عجیب استقبالی!!!
د بیا !نقل قول:
انشتین تویی ؟:31:
اون رفیقت ناتالی کجاست ؟
آره خودمم کنکور قبول نشدم دوباره اومدم ناتالیم داره می درسه(یعنی درس میخونم) بهش میگم بیاد سر بزنه اینجا یادش بخیر چه روزایی بود 1 سال گذشت آقا مصطفی به هام که همه تعطیل کردن جاشون عوض شده الا شمانقل قول:
د بیا !
انشتین تویی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رفیقت ناتالی کجاست ؟
نه خیر الانم نمیشه ولی اگه همهگی باهم ثبت نام کنیم بعد تو یه زمان خاص با هم Start Over کنیم همه پیش هم میوفتیم. حالا شما تو تریب 28 ثبت نام کن (شمال غربی رو انتخاب کن) تا سر فرصت یه باره باهم استارت اور کنیم
من هم ثبت نام کردم فعلا کا34 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه ههنقل قول:
چه باحال
ممنون از همه لطف دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرتاس اینشاا.. تولد خودت جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
میبینم باز ایرانیا میخوان یه ورلد جدیدو بترکونن!
بابا مارو دیدید تجربه نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کی بره پی خودش موفق تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرتاس اینشاا.. تولد خودت جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی برای کسی ارزو میکنم برا خودم قبلن ارزو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آماده شين كه بايد استارت اور كنيم كي خوبه زمانش رو مي گم؟
فقط نزاريد دير شه
GOD در و25 آخرین روزهای زندگیشو پشت سر میزاره!!!
من خودم یکی از روستاهای GOD رو نوبل کردم!!! : دی
الان که Bijuu می خواد به گاد حمله کنه دودل شدم
نمی دونم به کدوم کمک کنم!!!
(آخه من خیلی تاثیر دارم : دی )
راستی لیدر های گاد:
من با marpilli (رنک 1 کا و رنک 1 ورد25) صحبت کردم
حاضر شده با چندتا از دوستاش بیاد تو ترایبی که من میگم!!!
بازم دودلم نمیدونم بگم گاد یا بیژو!
من میگم استارت اوور برای فردا شماره موبایلمم میدم اس ام اس کنین که کییه من دارم میرم
فردا کلاس ندارم از ساعت 1 ازادم : D
اس ام اس بدید لطفا
شماره موبایلتون رو بردارید معلوم نیست کیا اینجا میان شاید ...:27:
از اینکه به این صورت من رو تو و21 دارید نوبل میکنید ممنونم
نه خداییش چرا من؟؟؟؟؟؟؟!!!!
شمارتو ديگه چرا اينجا گذاشتي؟!!!نقل قول:
من میگم استارت اوور برای فردا شماره موبایلمم میدم اس ام اس کنین که کییه من دارم میرم
فردا کلاس ندارم از ساعت 1 ازادم : D
بابا از اين كارا نميخواد.
اگه موفقيد سر ساعت 3:00 همگي start over شيم.