اگه سرویست تایم رایگان داشته باشه از حجم فشفشه کم نمیشه ،لازم نیس مودم تو تایم رایگان خاموش روشن کنی.نقل قول:
Printable View
اگه سرویست تایم رایگان داشته باشه از حجم فشفشه کم نمیشه ،لازم نیس مودم تو تایم رایگان خاموش روشن کنی.نقل قول:
سرویسم رو تازه امروز تمدید کرده بودم!نقل قول:
:/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با idm هم نزدیک 650 سرعت میگیرم!
های وب تو مرکز پیام نور الان پورت داره که سرویس بده یا نه!؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
اوف عجب پشتیبانی داره های وب . من یه سال پیش تو 2020 یه درخواست نوشته بودم هنوز هم زده درحال بررسی .
اون وقت دیروز تو های وب یه درخواست نوشتم امروز صبح زنگ زد برای پشتیبانی !!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا این حرکتشون منو تحت تاثیر قرار داد ....
و یه سوال ؟
آیا میشه قبل از پایان سرویس ( 20 روز دیگه مونده ) تغییر سرویس داد ؟ و یه سرویس دیگه گرفت ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
دوستان های وب فشفشه هایی که داده بود برای اسقاده ناریخ داشته ؟ چون من دیروز میخواستم فعال کنم اما دیگه تو پنل من نبود ! باید چه کار کنم ؟
بلی میشه،ولی یه مقدار ضرر میکنی.نقل قول:
فک نمیکنم تاریخ داشته باشه مال من که هنوز هست.نقل قول:
ضرر ؟ چه مقدار ؟ اگه همون سرویس باشه . مثلا 1مگ دارم اما دانلود شبانه نداره . میخوام همین 1 مگ را بگیرم ولی با دانلود شبانه ...نقل قول:
نه تاریخ انقضا نداره . شاید فعال کرده باشی و مدت زمانش گذشته باشه و شما نفهمیدین . چون من الان یه 500 مگ از اول سرویسم تا الان دارم :|نقل قول: