استاد ما اي پي مخابرات گيرمون بياد ديگه تك رقمي سه رقميش مهم نيست برامون، والا:n02:نقل قول:
از 30 باري كه وصل ميشه 20 بارش مي افته روي تست روت ، 8 بارش ارتباطات مبنا و 2 بار هم حداكثر مخابرات.
اون تست روت كه خيلي بد صفحات رو باز نمي كنه
Printable View
استاد ما اي پي مخابرات گيرمون بياد ديگه تك رقمي سه رقميش مهم نيست برامون، والا:n02:نقل قول:
از 30 باري كه وصل ميشه 20 بارش مي افته روي تست روت ، 8 بارش ارتباطات مبنا و 2 بار هم حداكثر مخابرات.
اون تست روت كه خيلي بد صفحات رو باز نمي كنه
والا نمیدونم سیستمشون چه جوریه که برای بعضی کاربرا ای پی های مخابرات 70 درصد (مثل من) و برای بعضی ها 20 درصد ای پی مخابرات هست و بقیه از مسیرهای دیگه البته من زیاد با ای پی ها ور نمیرم چون مودم همیشه روشنه ولی هر دفعه که چند بار ریست میکنم تا یه ای پی با پینگ خوب گیر بیاد معمولا از هر 15 بار ریست پشت سر هم 5 تا گسترش مبنا و 8 تا 2.185 و دو سه تا هم 2.183 هست . گسترش مبنا که داغونه ولی برای من الان 2.183 سرعت و پینگ خوب میده فقط پینگ خارجشون ممکنه داغون باشه اما این test rout تا حالا نیومده .نقل قول:
الان دقیقا مشکلت با تست روت و گسترش چیه ؟ پینگ ؟ باز نکردن بعضی سایتها ؟ پهنای باند کم ؟
دقیقا مشکلت چیه عزیزم ؟ ها ؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه 512 محدود خیلی افتضاحه این؟!
افتضاح که نه چون تا 1 مگ باز هست باید 100 تا رو بده ولی اگر همون 512 فرض کنیم اره کمه داره نصف بهت میده ولی باید لینک اسپید تست بزاری نه عکس .این معلوم نیست از کدوم isp هست.نقل قول:
ما كه مشكلي باهاشون نداريم اونا مشكل دارن!نقل قول:
اين تست روت با 95 شروع ميشه آي پي هاش. وقتي وصلم باهاش نصف سايتها رو باز نمي كنه مثلا اسپيد تست نميشه تست گرفت.
فقط يه سوته وصل ميشه! ديگه خودم مي دونم وقتي سريع وصل شد رفتم روي اين سري آي پي ها.
به قول شاعر بيا كه عشقم روته:n08:
خو اینم راه حل داره یه سرویس کاهش پینگ بگیر با 4000 تومن تمام سایت ها رو واست باز میکنه و مشکلت حل میشه .نقل قول:
512 نامحدود چند روزه فقط با ــیلتر شکن میشه سایت با دامنه COM باز کرد !!!! واسه شما هم اینجوریه؟
من اينقدر كانكت و ديسكانكت مي زنم تا درست بشه:n02:نقل قول:
آره 80 درصد موارد با اي پي هايي كه با 95 شروع ميشه وصل ميشه بعد ديگه سايت داخلي هم بزور باز ميكنه خارجي كه تعطيل!
امیدوارم دائمی باشه و تست روت و گسترش مبنا فقط براتون بیاد و دیگه نتونید از ای پی های مخابرات استفاده کنید.:n08:
من که از صبح هر چی ریست میکنم فقط ای پی های 46.100 میاد که مال مخابراته و سرعت توپپپپپپپپپ
ماناماد یکی از بهترین دوستانی هست که تا به حال داشتم مخصوصا از وقتی که بچه های بالا سفارشم رو کردن .
نقل قول:
الان چی؟
چرا من انقد آپلودم بالاس؟! ولی دانلودم کمتر از بقیه س