چیکار داری من چند خریدم.از چین میومدم دیدم مفته گفتم یکم بار کشتی کنم بیارم بد کردم.البته کل مملکت هم از ما مودم بخرن بازم هست.نقل قول:
>ووو به شوخی
Printable View
چیکار داری من چند خریدم.از چین میومدم دیدم مفته گفتم یکم بار کشتی کنم بیارم بد کردم.البته کل مملکت هم از ما مودم بخرن بازم هست.نقل قول:
>ووو به شوخی
قیمت های تمام شده و نهایی و آماده عرضه به کاربر ..نقل قول:
و تایید شده ی CRA.IR
که مثلا 1 گیگ برابر : 4240 تومان می باشد ... یا ماهانه 9500
چرا قیمت ها در CRA.IR موجود نیست .. ؟
هر جی مصوبه باشه انجام میشودنقل قول:
سلام آقای جعفریان
لطفا مصوبه ای رو که در لینک زیر هست دانلود و مطالعه کنید و خواهشا مشخص کنید الان واقعا زیر ساخت ترافیک رو به شما گرون تر از چیزی که داخل مصوبه برای ترافیک داخلی تصویب شده داره میفروشه یا شما و شرکت های دیگه خدای ناکرده از اعتماد کاربران سوء استفاده کرده و ترافیک داخلی و خارجی رو به یک قیمت می فروشید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم ها فکرکنم با همکاری شاتل وارد می شده چون اسم شاتل روش بود همونو شاتل داره تو سایتش با قیمت 105 تومان می فروشه
زیمکس 4پورت بی سیم
نقل قول:
این درست ولی منظور شما مصوبه خودتون مورد تایید خودتون هست ؟ یا ....
این سایت را ملاحضه و دانلود کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من جایی به نقل از زیرساخت خوندم که:هزینه ای که کاربران میدن 30% مال زیرساخته بقیه هوتوتو.
البته زیر ساخت این جواب رو در مقابل سوال خبرنگار که چرا زیر ساخت به شرکت ها اجازه خرید بهنای باند نمی دید گفته بود.ممکنه برای توجیه انحصار طلبی شون باشه.
نقل قول:آقای جعفریاننقل قول:
لینکی که شما گذاشتید مصوبه قدیم و مربوط به سال 91 هست
ولی لینکی که بنده خدمتتون ارائه میدم مصوبه به تاریخ 5 آذر 1392 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]