سلام راهنمای قدم به قدم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کننقل قول:
Printable View
سلام راهنمای قدم به قدم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کننقل قول:
سلام
من لینک دانلود خود بازی رو میخواستم.
لینکش کار نمیکنهنقل قول:
این جور گیم ها رو از تورنت دانلود کنید خیالتون راحته... من گیم های با ارزش رو از تورنت می گیرم راحت و بی دردسر...
13 گیگ هست. من اینترنت سرعت بالایی هم دارم ولی از تورنت با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه.نقل قول:
شما تورنت درست و جسابیش رو پیدا کن از لینک مستقیم سریع تر دانلود می کنه
کد:https://thepiratebay.se/torrent/4549749/GTA_IV_PC_Version
یادش بخیر بهترین بازی دنیا همین جی تی ای بود مثل این کال اف دیوتی و نید فور اسپید نیست فرت و فرت هر سال الکی بازی چرت بده بیرون
دقیقاً همین طوره ... الان 5 ساله که هنوز نسخه ی جدیدش نیومده ... همیشه بهترینه . حتی الان که بازیه 5 سال پیشه گرافیکش از خیلی از بازیا بیشتره و یا برابری می کنه .نقل قول:
چیزی که جی تی ای رو متمایز کرده از سایر بازی ها سبک خاص اون هست که در قالب یک گیم شبیه سازی جالبی از زندگی و گذران زندگی رو در یک شهر بزرگ آمریکا رو شبیه سازی کرده تقریبا هیچ بازی به این حد نتونسته یک سیمولاتور واقع گرایانه و نزدیک به واقعیت رو ارائه بده نمی گم جی تی ای منطبق بر واقعیت هست ولی بین سایر عناوین از این لحاظ نزدیک ترین به واقعیت هست بازی مافیا 2 هم طرفدار زیاد داره دلیلش تقریبا همینه یک شبیه ساز نسبتا نزدیک به زندگی در یک شهر آمریکایی و اونم در دهه 40 50 قرن بیستم رو ارائه کرده همین باعث گیرایی و جذابیت میشه... یعنی گیمر به صورت شدیدی با گیم و اجزای اون ارتباط برقرار می کنه یعنی محدود به چند چیز خاص نیست یعنی وقتی شما به GTAIV فکر می کنید یاد قایق رونی هاش یاد ماشین سواری هاش یاد رفتن به کافی نت در یکی از خیابونای باحال شهر لیبرتی یاد بانک زنی خفن و نفس گیر یاد دزد و پلیس بازیهاش یاد لودگی های افراد باحالی که توش وجود داشت یاد تیکه های جالبی که توش می نداختن یاد کمک کردن به آدمایی که مشکلات متفاوتی درگیر بودن... کمتر بازی می تونید داشته باشید که اینقدر ایجاد حس عمیق بکنه در عمق وجود یک گیمر برای همین GTA تبلور هنر و ذوق بالای برترین گیم ساز ها و مغزهای متفکر هست و ما کاری جز افتخار کردن به این قدرت و توانایی بشر نمی تونیم بکنیم