مسیر نته شما هنده که پینگش بالاست و بدر نمیخوره!نقل قول:
pathping -n google.com
یا برای سایت های داخلی :
pathping -n tabnak.ir
Printable View
مسیر نته شما هنده که پینگش بالاست و بدر نمیخوره!نقل قول:
pathping -n google.com
یا برای سایت های داخلی :
pathping -n tabnak.ir
اینجا کسی از مخابرات اصفهان سرویس نمیگیره که جواب ما رو بده؟نقل قول:
طرح زرین که شبانش 99 درصد نیست 30 درصد هست
طرح حرفه ای ها دو تا زیر مجموعه داره که یکیش 90 درصد هست یکیش 99 درصد
طرح پاییزه هم کلا شبانش رایگان هست
===========
اما در مورد سرعت به دو عامل بستگی داره یکی نوع خطتت یکی شانست
اگه خطتت فیبر باشه نهایت خطتت رو روی 3 مگ میبندن حالا هر طرحی برداری یعنی 10 مگ هم بگیری 3 مگ بیشتر نمیدن مگر اینکه پیگیر باشی و بری شکایت کنی شاید شاید 5 رو بهت بدن خلاصه پیگیری و پارتی کلفت میخواد
ولی اگه فیبر نباشی اصولا اینجوری طرح ها رو میبندن:
زرین 3 تا 5 مگ
پاییزه 3 مگ (البته بستگی داره کدوم طرح رو برداری ولی مثلا طرح 2 مگ رو تا 3 مگ باز میزارن)
حرفه ای رو میبندن روی 10 مگ اگرم نبندن با یکم پیگیری برات روی 10 مگ میارن (مگر اینکه خیلی بدشانس باشی)
=============
در مورد سرعت شبانه هم کلا از این نظر مخابرات خیلی خوبه و محدود نمیکنه یعنی سرعتی که تو روز داری شب هم داری
============
در مورد 99 درصد هم اره اگه طرحی بگیری که اینجوری باشه اگه 100 گیگ دانلود کنی 1 گیگ ترافیک کم میکنه البته بهتره اینجوری بگم اگه 100 گیگ ترافیک مصرف کنی 1 گیگ از ترافیکت کم میکنه(چون ترافیک هم شامل اپلود هست و هم دانلود)
دوستان اگه وقت کردین جواب سوال منم که تو صفحات قبل زدم رو جواب بدین. در مورد راه اندازیش بود
بینهایت سپاس
یک نرم افزار پیدا کردم که خیلی عالی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشابه تریس روت هست ولی به صورت آنلاین نشون میدهو از همه مهمتر نتایج بسیار سریع هستن
این نرم افزار اینطور که شنیدم میتونین مسیر داده ها را ردیابی کنید این آدرس از کدوم مسیر بین اللملی میره.
دوستان اگه وقت کردین جواب سوال منم که تو صفحات قبل زدم رو جواب بدین. در مورد راه اندازیش بود
بینهایت سپاس
شما بهشون بگو لازم نیست برای تنظیم بیاید خودم بلدم کانفیگ کنم.احتمال زیاد چند تا بهونه میارن که مثلا اگر سرویست خراب شد دیگه به ما ربطی نداره و اینا.شما فقط ازشون یوزر نیم و پسورد رو بگیر.شما فعلا یوزر نیم پسورد رو بگیر کانفیگش هم ما کمک میکنیمنقل قول:
تنطیمات وایمکس فرق می کنه اصلا نمیشه با adsl کار کرد از دوستت قرض بگیر.تنظیمات ساده ای داره.اگر یارو از مخابرات اومد بهش بگو که آیا ساخت کانشکشن pppeo کار میکنه یا نه.یعنی مودم به صورت بریدج (Bridge) باشه و کار کرد ، برسین به مرحله دوم که مودم اتوماتیک وصل بشه.چون نمیدونم اگر با کانشکن pppoe ساختی که میاد از مک آدرس ، Lan کامپیوترت یک اسکرین شات میگیره که در این صورت اتصال فقط با خود کامپیوترت امکان پذیره.باید اول با کانشکن pppoe وصل بشی تا مطمئن بشی که مخابرات مک آدرس ذخیره نکنه.نقل قول:
یک بار من مودم داشتم و مودم عوض کردم اصلا وصل نمیشد رفتم مخابرات درخواست ریست مک آدرس دادم.اگر گفت ذخیره نمیکنه خیالت راحت میتونی هر مودمی که داری به اینترنت وصل بشی
سرویس فوق حرفه ای 10 مگ
منتظر 20 مگ هستیم !
آی پی از رنج 37.255 هست .
اینترنت 3G همراه اول از این بهتره
سرویس 10 مگ دزدخانه