می تونید نشرالگو رو امتحان کنید ...خیلیا ازش راضی اند:sq_25:نقل قول:
می تونید نشرالگو رو امتحان کنید ...خیلیا ازش راضی اند:sq_25:نقل قول:
واقعا امسال قیمتای کتابای درسی خیلی زیاااااااااااااد شده...بیچاره ما!:sq_11:نقل قول:
ولی به هرحال مجبوریم و باید بخریم...
نظرتون چیه؟میخوام بگیرم.البته بگم من سومی ام ها!!!نقل قول:
كتابي كه تغييرات اساسي نداشته اخه چه فرق داره چاپ 90 يا 91!يا 89! باشه! فرقي ندارن فقط قيمت هاي امسال چندين برابر پارسال!سوالات كنكور همه سالها مفت اينترنت پره!
سلام عزیزان
می خوام شروع کنم از الان(آبان ماه 91) بشینم برا ارشد درس بخونم (می دونم دیره ولی می خوام بشینم بخونم سنگین)
ممنون می شم به سوالاتم ج بدین:
1- منابع ر بهم معرفی کنید برم بگیرم؟
2-یه برنامه بهم بدین برا شروع؟؟
3-می خوام نرم افزار یا هر چی که مربوط به کامپیوتره و خوبه برا آیندم؟رشته کارشناسیم نرم افزار کامپیوتره.
4-به نظرتون روزی چند ساعت باید بخونم؟
خلاصه هر مطلبی که کمکم می کنه رو بهم بگین
سلامنقل قول:
ببخشيد دير شد جواب دادن!!!
فيزيك 3 الگو براي شما كه سومي انتخاب خوبيه كلا از سطح كتاب فراتره (راستي اگه اشتباه نكنم خيلي سبز هم يه كتاب برايه آموزش فيزيك 3 زده اون رو هم ببين و مقايسه كن)
شيمي 3 مبتكران عاليه
هندسه 2 گاج: خيلي داغونه........هندسه 1 رو خيلي بيشتر روش كار كرده تا هندسه 2 ...برايه هندسه ميتوني از كتاب نشر دريافت استفاده كني هم به درده سوم ميخوره هم كنكور فـــــار هم فك كنم هندسه 2 داره يه نگا بكني بد نيست
حسابان الگو رو نداشتم
جبر:ببين به نظرم برو كتاب گسسته و جبر و احتمال فار رو بگير...در غير اينصورت از بين كتابايي كه گفتي مبتكران رو من داشتم كه كتاب خوبي هم بود
عربي:نظري ندارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
تو اين تايپيك بيشتر بچه ها براي كتاباي كارشناسي ميان و فك نكنم كسي باشه كه كمكتون بكنه
ولي فك كنم توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت بتونيد به جوابتون برسيد ضمنا توي گوگل كه سرچ كنيد كلي سايت و وبلاگ براي بچه هاي كامپيوتر مياره از اونجا هم فك كنم بتونيد يه چيزي پيدا كنيد
موفق باشيد
سلامنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون:20:
من برای فیزیک الگو رو خریدم و کار می کنم ولی اگه میشه نظرتون رو درمورد قلم چی هم بگید ممنون میشم
هندسه نشر دریافت چجوریه؟یعنی تسته یا آموزش یا هردو باهم؟
برای حسابان چی استفاده کردید؟
بازم ازتون ممنونم....
قلم چي رو نديدم و فكر هم نميكنم خوب باشه(ضمنا وقتي يه كتابي رو خريدي ديگه به فكر كتاباي ديگه نباش همونو استفاده كن)نقل قول:
نشر دريافت هم تسته و هم آموزش.....البته آموزشش بيشتر به ر كنكور ميخوره بايد ببيني براي چه كاري ميخواي (براي انتحان نهايي و كار تشريحي اگه ميخواي بشين فقط همين تمرين ها و سوالات سال قبل رو حل كن كفايت ميكنه)
سال سوم كلا براي حسابان كتاب نگرفتم
فیزیک 3 الگو کتاب خوبیه .. ! به نظر من اگه حوصلشو داشتی بعد از اون خیلی سبز رو هم بزننقل قول:
من برای فیزیک الگو رو خریدم و کار می کنم ولی اگه میشه نظرتون رو درمورد قلم چی هم بگید ممنون میشم
هندسه نشر دریافت چجوریه؟یعنی تسته یا آموزش یا هردو باهم؟
برای حسابن چی استفاده کردید؟
بازم ازتون ممنونم....
واسه هندسه یا گاج ( میکرو طبقه بندی ) بگیر یا مبتکران
حسابان هم ب خودت بستگی داره .. 1. برای سطح متوسط رو ب بالا : گاج سفید 2.برای سطوح بالاتر : نشر الگو یا خیلی سبز