رفقا کلاسا همون طورکه میدونید شروع شده به نظرشما بعد حذف و اضافه بریم دانشگاه بهتر نیس؟:n02:
Printable View
رفقا کلاسا همون طورکه میدونید شروع شده به نظرشما بعد حذف و اضافه بریم دانشگاه بهتر نیس؟:n02:
بهتر که هس ولی من فردا دارم میرم؛ جلسه اولمه :n02:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
رشته پلیمر بخواد تغییر رشته بده بیاد آی تی، باید چه درسایی رو امتحان بده و کلن باید چیکارا بکنه؟ ترم اول باشه نمیشه عوض کنه از همین اول بیاد آی تی؟:n13:
زیاد اطلاع ندارم ولی آزمون تغییر رشته تابستون برگزار میشه درضمن باید حداقل 40 واحد پاس کرده باشیدنقل قول:
آهان پس ترم اول نمیشه!نقل قول:
فک کنم حداقل باید سه ترم رو بخونه پس
ممنونم
آقا این شماره رسید تاییدیه تحصیلی چندرقمی باید باشه ؟!
ممنوننقل قول:
تو حذف و اضافه هم نمیتونه ثبت نام کنه ؟ اگه بهمن بره باسه ثبت نام این یه ترم غیبتو خودشون مرخصی رد میکنن ؟
کـارِ ثبت نامم تموم شد . میخواستم ببینم این گزارش 163 همون 24 ساعت بعد میاد یا الان باید اومده باشه ؟!نقل قول:
كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:
آغاز و نحوه چگونگي ثبت نام /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : دستور العمل ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد استعدادهای درخشان (10 درصد برتر) سال 92 دانشگاه پیام نور اعلام شد / اغاز و نحوه چگونگی ثبت نام
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : بر اساس آیین نامه جایابی، در کارشناسی ناپیوسته براساس بند چ آییننامه شماره ۳۵۳۶/۲۱ مورخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ ، دانشجویان رتبه اول در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل که ظرف مدت حداکثر چهار نیمسال دانشآموخته شوند و دارای میانگین کل حداقل ۱۷ باشند، مشمول این آیین نامه هستند.
همچنین در کارشناسی پیوسته نیز براساس بند ج آییننامه شماره ۳۵۳۶/۲۱ مورخ ۳۱ شهریور ۱۳۸۶ ، دانشجویان ممتاز که حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل جزء ۱۰ درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی (مجموع دوره های روزانه و شبانه) خود باشند مشمول این آیین نامه می شوند.
دستـــــور العمـــــــل ثبـــــــت نـــــام :
پیرو دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۹۲ موضوع نامه شماره ۳۵۱۲۷/۳ مورخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ به پیوست تصویرنامه شماره ۲۶۶۸۰/۲۲۰۱ مورخ ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ مرکز آزمون دانشگاه در خصوص پذیرفته شدگان استعداد درخشان (پذیرش ممتازین بدون آزمون دانشگاه پیام نور) موضوع بند۲-۲ آیین نامه شماره ۲۲۳۵۴/ و مورخ ۲ خرداد ۱۳۹۲ وزارت علوم تحقیقات و فناوری را ارسال می دارد.خواهشمند است ترتیبی اتخاذ نمایند از پذیرفته شدگان مذکور طبق مقررات و دستورالعملهای ارسالی در صورت دارا بودن شرایط دوره کارشناسی ارشد آیین نامه فوق در صورت نداشتن منع تحصیلی در نیمسال اول ۹۳-۹۲ با رعایت موارد زیر برای نیمسال اول ۹۳-۹۲ ثبت نام به عمل آید:
۱- ثبت نام از تاریخ ۳ مهرماه ۱۳۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۱۳۹۲ انجام خواهد شد.
۲-شهریه پذیرفته شدگان مذکور همانند شهریه دانشجویان آزمون سراسری (رسمی) می باشد و ثبت نام به صورت غیر حضوری در سیستم جامع خدمات آموزشی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شود.
۳-پذیرفته شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۲ درمقطع قبل فارغ التحصیل شوند. بدیهی است از ثبت نام کسانی که تا تاریخ مذکور فارغ التحصیل نمی شوند ممانعت به عمل آید.
۴-فرم تعهد پذیرفته شدگان بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد پیوست می باشد. ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان منوط به امضا و اثر انگشت است.
نام فایل نمایش فایل بخشنامه ثبت نام (PNG) ا ۷۰KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آئین نامه استعدادهای درخشان (PDF) ا ۱٫۳۳MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرم تعهد پذیرفته شدگان (WORD) ا ۱۱KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرم تعهد پذیرفته شدگان (PDF) ا ۳۳KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکـــــــــــــــــــات مهـــــــــــــم :
۱- هنوز نحوه ورود و چگونگی ثبت نام پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان سال ۹۲ اعلام شده . به محض اعلام در همین خبر اطلاع رسانی خواهد شد.
نه تو حذف و اضافه فقط میشه واحد برداشت! غیبتی درکار نیست چون ایشون تا زمانی که ثبت نام نکردن دانشجو رسمی پیام نور به حساب نمیان!نقل قول:
دوستان من دوتا درس از پیش واسم مونده،راهی هست که ثبت نام کنم و هم اون دوتا درسو حین تحصیل پاس کنم؟
اصلا هنوز مهلت ثبت نام مونده؟