اوه اوه
باز بحث رائول پيش اومد دي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه
باز بحث رائول پيش اومد دي:
رییس آینده رئال مادرید، فلورنتینو پرز به طور رسمی اعلام کرده که تمام تلاش خود را برای خرید کاکا در تابستان امسال می کند، هر چند که میلانیها علاقه ای به این انتقال ندارند.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
فلورنتینو پرز اعلام کرده که حتما کاکا را به رئال مادرید میاورد. پس از مدتها که خبرگزاری ها به این مسئله دامن می زدند که پرز به دنبال کاکا است، اینبار وی خودش رسما اعلام کرده که دوست دارد شانس خود را برای خرید ستاره میلانی امتحان کند.
وی در مصاحبه ای که با Marca داشته چنین گفت: "من با سران میلان صحبت خواهم کرد. من رابطه بسیار خوبی با گالیانی(نایب رییس میلان) دارم و این کارم را راحتتر می کند تا کاکا را به مادرید بیاورم."
پرز کاملا از خرید ستاره برزیلی و آوردن وی به برنابئو مطمئن است، چیزی که گالیانی و کاکا کمتر تایید می کنند. دقیقا دیروز بود که هر دو خبرهای داخل اسپانیا مبنی بر حضور کاکا در مادرید آن هم هفته آینده را رد کردند.
کاکا دیروز در حالی که گالیانی هم ماندنش را تایید می کرد، گفت: "من در میلان راحتم و همیشه گفته ام که دوست دارم در میلان بمانم."
اما این حرفها باعث نمی شود تا دست از خرید این بازیکن بردارد و دوست دارد تا شانس خود را امتحان کند.
ویا هنوز فروخته نشده، اتفاقی که احتمالا این تابستان رخ می دهد چرا که والنسیا باید به هر طریقی مسائل مالی باشگاهش را سامان دهد. اما ویا هنوز اصرار به ماندن دارد و مذاکراتش با مادرید را هم رد می کند.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
داوید ویا در هفته های اخیر دائما خبر خروجش از والنسیا را تکذیب کرده اما والنسیا چاره ای به جز این که مهاجم باارزشش را بفروشد ندارد چرا که باید بدهی های بالای باشگاهش را بپردازد. رئال مادرید هم که همیشه یکی از مشتریان و طرفداران جدی ویا بوده اینبار قصد دارد با استفاده از مسائل و مشکلات باشگاه والنسیا، این بازیکن را به برنابئو بیاورد. حتی بعضی خبرگزاریها ادعا کرده اند که ویا به دنبال یک خانه مناسب در مادرید است، اما ویا داائما این خبرها را تکذیب می کند.
وی در مصاحبه با La Se.xta گفت: "در فوتبال هر چیزی ممکن است، اما من با والنسیا 5سال دیگر قرارداد دارم و هنوز هیچ یک از مسئولین به من نگفته اند که از والنسیا می روم. فقط خدا می داند چه می شود ولی باید بگویم که من نه خانه ای در مادرید دارم و نه به دنبال آن هستم. من الان هیچی ندارم و سعی دارم در شهرهای مختلف سرمایه گزاری کنم ولی در مادرید، هنوز به دنبال هیچ چیز نرفتم."
فلورنتینو پرز که به زودی رییس رئال مادرید می شود، علاقه زیادی برای جذب این بازیکن دارد تا با خرید وی تعداد اسپانیایی های باشگاه را هم زیادتر کند.
سایت گل: پرز: زیدان بسیار ارزان بود!
پرز در باره ی کاکا گفت: اون بازیکنی هست که برای بازی برای رئال در پروژه ی جدید ما عالی هست.
اما در نقل و انتقالات چیزی به نام ارزون و گرون وجود نداره، 100 میلیون یورو میتونه ارزون و بیست یورو دلار گرون باشه!
انتقال زیدان 73 میلیون یورو هزینه برداشت که ارزان ترین بود! ( اشاره به اینکه زیدان ارزش تک تک اسکناس هایی که براش پرداخت شد رو داشت )
مادرید باید بهترین بازیکنا رو داشته باشه، بهترین اسپانیایی ها و بهترین جوانان.
ما یک تحول اقتصادی را ایجاد خواهیم کرد، چرا که طرفداران مادرید خواهان یک انقلاب هستند. اگه ما شش یا هفت نفر رو به تیم بیاریم، 10 نفر باید بره!
:12::12::12:نقل قول:
پرز موافقم باهات شدید
عشق منی
بینم چیکار میکنی فصل بعد
اینم یه خبر دیگه در مورد زیزوی بزرگ:
به گزارش RmadridFC: اسطوره فرانسوی عضوی از باشگاه مادریدی نیست ولی به آنها برای خرید بازیکن پیشنهاد داده.
زینالدین زیدان هنوز عضوی از تیم فلورنتینو پرس نیست ولی به باشگاه مادریدی گفته ایدن هازارد را بخرند. این ملیپوش بلژیکی یکی از درخشانترین جوانان اروپا در حال حاضر است و در تیم لیل عضویت دارد. این فصل او به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ 1 فرانسه شناخته شد.
او میتواند در کنارهها و در مرکز خط میانی بازی کند. استعداد و چندپسته بودن باعث شده بارسلونا و آرسنال او را بخواهند، اما زیدان او را به رئال پیشنهاد کرده: «چشمبسته حاضرم هازارد را به رئال ببرم.» البته مشخص نیست پرس و هیئت حاکمه جدید رئال مادرید به خرید بازیکنان نامشهوری مانند هازارد علاقمند باشند. اما شکی نیست که او دورانی عالی را سپری میکند.
همچنین بعید است خرید او هزینه چندانی برای مادریدیها داشته باشد. پرس احتمالا در 1 ژوئن به عنوان رییس باشگاه مادریدی برگزیده میشود، چرا که آخرین نامزد احتمالی که ادواردو گارسیا بود نتوانست تضمینهای لازم را فراهم کند.
ایول پرز عجب حرفی زده ! باید با طلا نوشت زد سر در همین تاپیک : دی !
وای من اصلا نمیتونم رائول رو تو لباس تیم دیگه ببینم!همچنین کاسیاس!
دو روز دیگه نتیجه انتخابات معلوم میشه!!!
فقط پرز مونده که چه انتخاباتی ؟! : دی
انتخابات که الان کشکه ! چون در هر صورت پرز میشه ... باید دید چه کار میکنه .. امیدوارم بازم تیمو کهکشانی بکنه