-
-
-
-
-
-
-
قطبی هیچ حرفی را بدون منطق نمی زندبهادر عبدی: مقاومت باید سه امتیاز را به پرسپولیس تقدیم کند// پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشدتهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با شخصیتی که قطبی از تیم می بیند مطمئنم قول قهرمانی با کسب هفتاد امتیاز را بدون منطق و استدلال نزده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"بهادر عبدی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، اظهار داشت: بعد از پیروزی برابر تیم های برق و سپاهان که از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ محسوب می شوند برای رسیدن به هدف نهایی خود که همان فتح قهرمانی لیگ و جام باشگاه های آسیا است با نکات تاکتیکی کادرفنی تا حد زیادی اشتباهات در خط دفاعی را پوشش داده ایم.
وی در خصوص دیدار برابر تیم مقاومت سپاسی افزود: تیم مقاومت همیشه نشان داده که برابر تیم های پرسپولیس و استقلال بازی های هجومی و خوبی را به نمایش می گذارد و هیچ گاه به دفاع صرف روی نمی آورد.
عبدی تصریح کرد: البته تیم ما هم مقابل چنین تیم هایی مانند مقاومت راحت تر فوتبال بازی می کند و مطمئنم هر دو تیم بازی زیبا و جنگنده ای را ارائه خواهند داد.
وی تاکید کرد: البته سه امتیاز این بازی باید فقط به پرسپولیس برسد تا اینکه از جدال با سایر رقبا در صدر جدول جا نمانیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که از نیمکت نشینی ناراضی نیستید، گفت: بامصدومیتی که عایدم شد دو ماه از تمرین کردن با تیم دور بودم ولیکن از اینکه در تیم پرسپولیس هستم احساس غرور می کنم و هیچ گاه به نیمکت نشینی ام اعتراضی نخواهم کرد.
وی با اشاره به روند صعودی پرسپولیس اذعان کرد: با همدلی و انگیزه ای که بین بازیکنان ، کادرفنی و مدیران باشگاه دیده می شود حتم دارم که این روند موفقیت های تیم ادامه دار خواهد بود و هیچ چیز مانع آن نخواهد شد.
عبدی در خصوص اظهارات علوی خاطرنشان ساخت: علوی بازیکن بزگ و شایسته ای است که هیچ شخصی نمی تواند منکر توانایی های وی باشد ولیکن اینکه بخواهد به خاطر نیمکت نشینی از پرسپولیس جدا شود چندان شایسته نیست زیرا معتقدم پرسپولیسی بودن باید افتخار علوی باشد
-
خودم را به آقایان گل لیگ می رسانماصغری: به سه امتیاز مقابل مس شدیدا نیاز داریم// باخت از پرسپولیس هم بدشانسی فیرات بودتهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: با انگیزه بالایی که برای گلزنی در سپاهان دارم خودم را به جمع آقایان گل لیگ می رسانم.
"هادی اصغری" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، در خصوص بازی برابر مس خاطرنشان ساخت: هر چند که تیم مس هم مانند ما در هفته های اخیر نتایج مطلوبی نگرفته ولیکن با توجه به میزبانی تیم ما، در حالی که شدیدا به سه امتیاز این بازی نیاز داریم باید پیروز شویم.
وی بیان کرد: با شرایط سختی که بر این بازی حاکم خواهد بود مطمئنا دو تیم با تدابیر ویژه ای به مصاف یکدیگر می روند وحتی این بازی برای ما سخت تر از دیدار با پرسپولیس خواهد بود.
مهاجم تیم سپاهان با اشاره به عدم حضور عقیلی در بازی با مس به ایسکانیوز گفت: به طورحتم عدم حضور عقیلی در خط دفاعی احساس خواهد شد اما چاره ای نیست و باید با این موضوع بسازیم.
وی درخصوص کنار گذاشتن فیرات از تیم تصریح کرد: هم اکنون بصیرت و چرخابی تیم را هدایت می کنند ولی معتقدم تاثیرات فنی و تاکتیکی فیرات درایحاد هماهنگی بین بازیکنان سبب شده بود تا اینکه خوب بازی کنیم .
اصغری تاکید کرد: البته سه شکست اخیر ما همگی در دقایق پایانی بازی رقم خورده و باخت از پرسپولیس هم در حالی که بازی را پیروزی شده بودیم از بدشانسی های فیرات بود.
وی در خصوص صحبت هایی مبنی برسرمربیگری استیلی درسپاهان گفت: این تصمیم در حیطه وظایف مسولان باشگاه است ومن فقط تمرکزم را برای موفقیت سپاهان گذاشته ام.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اضافه کرد: سپاهان تیم حرفه ای و سرد و گرم چشیده ای است که بدون شک به زودی با جبران امتیازات از دست رفته دوباره به مدعیان قهرمانی لیگ می پیوندد
-
/2 خبر از هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران/
تبريك هيئت مديره پرسپوليس به مسئولان جديد كميته المپيك
خبرگزاري فارس: اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس به مسئولان جديد كميته ملي المپيك تبريك گفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از برگزاري انتخابات روز گذشته كميته ملي المپيك و انتخاب محمد عليآبادي بعنوان رئيس و بهرام افشارزاده بعنوان دبيركل، اعضاي هيئت مديره پرسپوليس به مسئولان جديد كميته ملي المپيك تبريك گفتند.
آنها در پيام تبريك خود ابراز اميدواري كردند موفقيت و تداوم موفقيتهاي ورزش ايران در عرصههاي بينالمللي تداوم يابد.
* جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس شنبه هفته آينده برگزار ميشود.
در اين جلسه پيرامون مشكلات اخير از جمله بحث ابراهيم توره، حواشي مربوط به پرداخت پاداش ها و مسائل مالي بحث و تبادل نظر صورت مي گيرد
-
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
محمد علوي هافبك دفاعي تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از اين كه در اين تيم به يك نيمكت نشين تبديل شد، قصد دارد در بين نيم فصل پرسپوليس را ترك كند.
به گزارش خبرنگار موج، محمد علوي فصل گذشته در تيم پاس همدان شرايط بسيار ايده عالي را داشت ولي با آمدن به تيم پرسپوليس نتوانست مورد توجه افشين قطبي قرار گيرد و به يك نيمكت نشين محض تبديل شده است.
لازم به ذكر است، علوي براي جدايي از جمع قرمز پوشان پايتخت، قصد دارد ازدريافت مابقي ماطلباتش صرف نظر كند و با گرفتن رضايت نامه مجددا به تيم پاس همدان بازگردد.