دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\نقل قول:
الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?
Printable View
دوست عزیز من الان بیش از سه هفته است که از آسیاتک درخواست راه اندازی دادم هنوز مدعی هستند که مرکز مخابراتی سلمان فارسی پورت باز نداره :-\نقل قول:
الان اطلاع دارید وضعیت این مرکز چه طور است و با کدام شرکت بیشتر راه میاد ?
سلام
دوستان کسی سرعتش کم شده ؟ من با این که خطم روی 4 بسته شده گاهی تست که میزنم به زور به 1 میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست خود های وب هست . چرا اینجوری شده ؟ تمام این تست ها از دیروز تا امروز هست ....
سرعت ارسال ثابته ولی دانلود افتضاح شده ...
کدوم سرویس ؟نقل قول:
من الان 1 مگ این وضعیتم هست . پشتیبانی هم الکی گیر داده به نویز خط . هرچی میگم بابا خط قدیمیه snr در بهترین وضعیته ( 30 ) اما کو گوش شنوا ؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام الان بجز پارس آنلاین شرکت دیگری در مرکز سلمان فارسی تهران قادر به ارائه سرویس نیست های وب هم برج 4 سال آینده میتونه سرویس بده البته شما اگر خواستی پیعام خصوصی بده برات آسیاتک بگیرم دو سه هفته زمان میبره ولی میتونمنقل قول:
اتصال همزمان یعنی شما از یک سرویس در دو خط دی اس ال می خواهی هم زمان استفاده کنی طبیعتا دو خط باید رانزه های وب باشهنقل قول:
دوستان وقتی فشفشه میگیریم تو ساعت رایگان که از فشفشه کم نمیشه ؟
یا نکنه لازمه مودم رو خاموش روشن نیم ؟!
حجم خیلی زود تموم میشه مشکوک شدم نکنه تو ساعات رایگان از فشفشه کم میشه ! در کل واقعا از های وب راضیم. سرویسی نیست که امتحان نکرده باشم همیشه گول ساعات رایگان رو خوردم ولی هیچ کدوم ساعات رایگانشون بدرد نخورده برام هیچ تو طول روز هم بدردنخور بودن. سرویس من یک مگه ولی واقعا سرعت و کیفیتش عالیه تو این بیست روزه یک دقیقه هم قطعی و افت سرعت نداشتم.
در ماه فقط یک بار اجازه ی تغییر سرویس داریم؟!
من سرویسم رو از 1024 به 8 مگ دینامیت تغییر دادم، از نظر تعرفه سرویس دینامیت (3 گیگ در ماه) ارزون تر از سرویس 1 مگشون (همون 3 گیگ در ماه هست) ولی برای تغییر سرویس مجبور شدم 4000 تومن پرداخت کنم! بعدش خواستم برگردم به سرویس قبلی دیگه نشد :/
بهشون زنگ زدم میگم نمیتونید سرویسم رو تغییر بدید میگن تا پایان دوره نمیشه! میگم اون 4000 تومن بابت چی بوده؟! طرف میگه بابت نگهداری هست!
امروز تمدید سرویسم هم بوده!
الان باید ی ماه با سرویس دینامیت سر کنم؟ :/
قبلا تو 1 ماه میشد 3بار تغییر سرویس بدی،اون 4 تومن هم بابت تغییر سرویس ازت کم کردن.ببینم چقد از سرویس قبلیت مونده بود؟نقل قول:
یه تست هم با سرویس دینامیتت بزار ببینم چقد سرعت میده؟