خیلی ممنون از پاسختون،آره قیمت ها نوسان داره اتفاقا همون جا Black Xs هم داشت تست کرد برام 100 میل رو 130 میگفتنقل قول:
دو تا مغازه جلوتر میگفت 140!بنظرم خیلی خوشبو اومد ولی موندگاری نداشت
Printable View
خیلی ممنون از پاسختون،آره قیمت ها نوسان داره اتفاقا همون جا Black Xs هم داشت تست کرد برام 100 میل رو 130 میگفتنقل قول:
دو تا مغازه جلوتر میگفت 140!بنظرم خیلی خوشبو اومد ولی موندگاری نداشت
با سلام
ادکلن azzaro now از لحاظ کیفیت تایید می کنین؟
80 میل اون 100 هزار تومنه.
آزارو توئین هم مدنظرمه ...
سلام خدمت دوستان عزیزم
بعد مدت ها دوباره ما آفتابی شدیم :n02:
این تاپیک چرا اومده اینجا ؟ کلی گشتم پیداش کردم.آخه به این موضع چکار داره ؟ :n13:
امروز رفتم ورساچه اروس رو بو کردم.باش خیلی حال کردم.یجورایی بوش شبیه لانوین آوانت گارد بود.کاش میشد تست زد.انقدر ادکلن گرون شده که دیگه کسی تستر هم نداره اینجا.وگرنه کامل بررسی میکردم.حالا اگه از دوستان کسی
نظری در موردش داره خوشحال میشم بفرماین.
نارسیسو رودریگویز جدیده هم تست زدم .همون بوی قدیم رو داره با این تفاوت که حس میکنی یه ادکلن زنونه هم داره باش بو میکنی .یاد کارهای مارلی افتادم که انگار بطور موازی دوتا ادکلن جدا از هم رو کنار هم بو میکنی .دوتا بوی
متانقض .
سلام من when قدیم هستم.نقل قول:
عزیزم در صفحه 957 این تاپیک سوالاتی رو از شما پرسیدم ولی ظاهرا شما پستم رو ندیدید.
اگه ممکنه یه سر بزن و ما رو روشن کن علی الخصوص در مورد ادکلن toross خیلی مشتاق نظرتم استاد .
ممنونتم.
سلام دوست عزیر اون ورساچه که گقتی مناسب این فصله ؟ بوی غالبش چی بود ؟ قیمتم داری ازش؟نقل قول:
ممنون
ندیده بودمش ببخشید . این ادکلن هایی که نام بردی هیچ کدوم به تورم نخورده.شایدم خورده باشه ولی اصلا یادم نیست.نقل قول:
ولی ادکلن فونو همین 40 تومن بود یه زمان .الان فکر کنم 100 تومن شده .
یه بوی صابونی کلاسیک داره .بوی مردونه .خانم ها زیاد باش حال نمیکنن معمولا .موندگاری خوبی نداره .ولی وقتی خودت میزنی بسی حال میکنی باش .مخصوصا زیر گردن .بعدش هم بوی سیگار باش قاطی بشه غوغا میکنه
بله دقیقا بدرد همین فصل میخوره .یکم گرمه بوش.بوی قالبش تنکا هست از نظر نت ولی من بخوام بگم میگم تنباکویهنقل قول:
من قبلنا گوچی بای گوچی داشتم اگه بوش شبیه اون باشه خوبه. اونم یکمی بوی تنباکو و توتون و اینا میدادنقل قول:
نه اصلا شبیه اون نیست .این بوش خیلی فرق داره.ولی به نظر من این بهتر از گوچی بای گوچی هستنقل قول:
لطفا نظرتون رو درمورد Homme Intense بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]