-
Braveheart عزيزم سلام جيگر :40:
خب سوالامم باشه برا عصر ...
برا اينکه بهروز نگه چرا سوال نکردي :
اگه قرن 14 ميلادي در اسکاتلند بودي ، آيا همين کار شيردل کبير رو ميکردي ؟
شيردل كيه باز . ميرفتم اسكاتلنديار رو منقرض ميكردم و بجاش پدرخواندگان ايالتي ميزدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوال ترقه و صابون و اينها كو ؟
ممنون امير جان :11:
-
radbehnam عزيز بازم سلام جيگر
بازم سلام
بدنسازی رفتی؟
تا دلت بخواد
آخرین باری که گریه کردی کی و برای چی بود؟
اي بابا ما همش گريه ميكنيم. يك هفته پيش سر مسائل واختلاف با همسرم
:27:
تا حالا کله خوردی؟
اگه آبگوشت كله ميگي آره. اگه كله دماغي ميگي نه نخوردم
خودت چی کله زدی؟
آره وقتي سوم راهنمايي بودم يكي از رفقامو اينطوري زدم :41:
به نظرت یه ذره زیادی ادعا نداری؟
يه ذره زيادي ؟ نه بابا خيلي ادعام ميشه
.ولي همش شوخيه در واقعيت اينطور نيستم.
چرا دوست داری همه بهت بگن حاجی؟
دوست ندارم كلا بيرون از فروم هم با اين اسم صدام ميكنند .
مدل گوشیت چیه؟
ان 73 فنلاندي ( از اين چيني جديد آشغال ها نيست :20: )
چند صد سالته؟!
تو حسابت چقدر پول داری؟
تو كدومشو ميگي ؟ تو حساب بازاريم كه باهاش كار ميكنم حدود 3 تومن هست و باقيش همش چكه
چند میگیری گریه کنی؟
چند قيمت دادن ؟ زير في بازار
ماشین داری؟
نه بابا خرم ندارم چه برسه به ماشين
اگه بچه دار بشی بعد بچه هات به فکر ارث و میراث باشن چیکار میکنی؟
فكر مثبتم :بيشتر كار ميكنم تا بيشتر دربيارم و بهشون بدم. ديگران كاشتند وما خورديم ما ميكاريمخ ديگران بخورند
فكر منفيم : هموني رو كه دارم سريع خرج عشق و تفريح ميكنم تا حاليشون بشه يك من ماست چقدر كره داره.
فكر اصليم : بهشون نصيحت ووصيت ميكنم كه گيرم پدر تو باشه فاضل..........
تا حالا از پدرت کتک خوردی؟
نه ......:20:
فوتبال بازی میکنی؟
مچ پام قبلا در رفته و حالت خوبي نداره پام وقتي ميدوم درد ميكنه . زانوم هم مشكل داره ولي شرطي باشه ميزنيم . فقط گل كوچيك .
چند تا روپایی میزنی؟
100 تا 150 تا با حركات نمايشيش ميرفتم الان شايد 50 تا بيشتر نرم
طرفدار چه تیمی هستی؟
بارسلونا -برزيل
فعلا تموم شد
بازم ممنون
از شما هم ممنون سوالاتتون خيلي عالي بود :11:
-
AaVaA عزيز و گل دوست سلام
سلام
عقیده ات درباره ی قسم چیه؟
نميدونم ...زياد روش فكر نكردم. ولي خوب ترجيح ميدم قسم راست بخورم
اگه قبول داری...> خودت قسم میخوری؟زیاد؟
يك جورايي متاسفانه تيكه كلاممه .تا حرفي بخوام بزنم خداوكيلي بايد توش باشه
کسیو قسم میدی؟
زياد بنا به تيكه كلامم هر چي ميگن ميگم خدايي ؟
راستی اون گلی که وسطش تخمهای آفتابگردون داره چیه اسمش؟
گل ياسه فك كنم :18:
ممنون لطف كردين :11:
-
pd2006 عزيزم سلام بابا :40:
سلام حاجی جان
نمیدونم چرا این دل صاحاب مرده گیر داده که سوالات اساسی از شما بپرسه و جواباتون رو با اب طلا روی یخ بنویسه .
احتمالا نه يك دل بلكه صد دل عاشق اون يخه شدي :46:
1. بزرگترین ، کاردرست ترین ، ماهر ترین ، ... ، و خلاصه گل ترین اسپمر پی سی ورلد ، کیه ؟
(البته بعد از شخصیت عظیم جنابعالی) .
به ترتيب نيست ها
شيردل -سيسه - پي دي-بي بي -آي سي و...
2. چند سده پیش که بشغل شریف سربازی مشغول بودیم ، دوستی داشتیم ، همشهری شما ، تا حالا 4 هزار مرتبه اومدیم ولایت تون (حالا شاید یکی دو بار کمتر) ولی هنوز نیافتیمش . در شهر شما چطوری میشه گمشده هارو یافت ؟
اسم وفاميل بده برات سه سوت آمار ميگيرم نا سلامتي به من ميگن مهدي آمار .اگه اطلاعات بيشتري هم بدي بهتره
3. چرا هر جا که تشریف میبریم ، مورد توجه مونث و مذکر قرار میگیریم ، البته با این توضیح که :
مذکرها چنان بهمون نگاه میکنن که انگاری ارث ابا و اجدادی شون رو بالا کشیدیم . و مونث ها با دست پیش میکشن و با پا اردنگی میزنندمون .
مذكر ها خوب حق دارن تو چرا اون طلب منو نميدي ؟ :21:
مونث ها همشون با دست وپاپس ميزنند اما از اونجايي كه ميل رفتن نداري ........
4. اگه همین الان دستور از آسمونها برسه که شما کاملا مختاری تا یک نفر از افرادی که طی مدت تشریف فرمایی شما بر روی صندلی داغ ، ازتون سوال کردن ، هشتاد تیکه اش کنید ، اون شخص کیه ؟
همشون از يك دم. اگه بگن يكي ميگم بجاي اينكه يك نفر رو هشتاد تيكه كنم هشتاد نفر رو يك تيكه بذارم باشن :40:
5. قشنگترین سوالی که تا این لحظه (از وقتی که روی صندلی داغ نشسته اید) از شما شده و کلی خوش خوشان تون شده ازش ، چی بوده ؟
چند سالته ؟:27:
6. بیمزه ترین سوالی که طی این مدت شده ، و با شنیدنش حتی اگه کاردتون میزدن ، خون تون در نمیومد ، کدوم بوده ؟
(البته بغیر از سوالات بنده) .
چند سالته ؟:27: البته هر كدومشو يكي پرسيد و با هم فرق داره
7. چه مدت دیگه روی صندلی داغ نشستن رو میتونید تحمل کنید ؟
من تحملم زياده يكسال هم بشينم كم نميارم ولي بعلت مشغله ي كاري احتمالا هر دوسال يكبار سر بزنم
8. بنظر شما ، بنده چند مرتبه دیگه مجاز هستم که ازتون سوال کنم ؟
بي نهايت :40:
با تشکر مجدد .
ممنون پي دي جان خيلي حال داد :11:
-
PINK PANTHER عزيزم سلام
منظور این جمله؟:21:
برهان آوری مدرن از نظر من یک خودتناقضی فیزیولوژیکیست.
مترجم فوقالعاده متبحري داشته.........
منبع پاسخ : از جواب پايان عزيز در صندلي داغ هفته ي گذشته
( به اين ميگن ذهن خلاق وپويا )
-
M.etallic.A عزيزم سلام
برخورد... تو اصلا میدونستی 80% حرکات کشتی کج سایه س واسه دست انداختن مردم و به هیجان آوردنشون.
در ضمن کیوکوشین رشته رزمی آزاده که تمام حرکاتش واقعی و کشنده س. محض اطلاع استاد این رشته یعنی اویاما با استفاده از فنون کیوکوشین با 25 گاو نر وحشی مبارزه کرد و همشون رو میزد زمین و میکشت. فیلم مبارزی در باد هم در مورد اویاما ساختن اگر ببینی نظرت عوض میشه.
کیوکوشین کای یکی از سبکهای کاراته و یکی از محبوب ترین رشتههای رزمی در سراسر دنیاست. این رشته توسط ماسوتاتسو اویاما (۱۹۹۴-۱۹۲۳) رزمی کار اسطورهای کرهای الاصل بنیان نهاده شد.
این رشته از عناصر مختلفی نشأت گرفته که شامل تجریبات اویاما و تکنیکهای دیگر سبکهای کاراته است، به وجود آمد. کیوکوشین کای از سه لغت کیوکو ((بالاترین ،نهایت)) شین ((حقیقت، روح)) و کای ((گروه و انجمن)) ترکیب شدهاست.
این رشته در ابتدا اویاماریو و اویاما کاراته جوجیتسو نیز نامیده میشد. تاکید این سبک روی مبارزه واقعی از راه نزدیک است. کیوکوشین کای یکی از سبکهای کاراته است و برای کاستن مقاومت حریف، تکنیکها به طور متوالی اجرا میشود. این سبک تأکید زیادی بر روی تمرینات تنفسی و استقامتی دارد.از اینرو هنرجوی کیوکوشین بعد از سالها تمرینات مکرر دارای اندامی ورزیده می گردد . در سبک کیوکوشین تکیه اصلی بر حفظ سلامتی جسمی و روحی حریف است در مبارزات کیوکوشین و اساسا در فلسفه آن پیروزی به هر قیمتی بر حیرف مقابل معنی ندارد در مبارزات کیوکوشین دو حریف رودررو به چشمان یکدیگر مینگرند و شجاعت و شهامت و دلیری را به هم منتقل میکنند اگر حریف به زمین بخورد حیرف دیگر به وی احترام گذاشته عقب می نشیند در فلسفه متعالی کیوکوشین هدف غائی تناوری جسم برای رسیدن به مکارم عالیه اخلاقی است و به هیچ روی خشونت در سبک کیوکوشین وجود ندارد اساسا خشونت و کیوکوشن در تقابلند نه در تعامل مثل اینست که بگوئیم رفتیم کوه شنا کردیم . کیو کوشین نه تنها خشن نیست بلکه روحیه لطافت .افتادگی و بزرگ منشی را در هنرجو پرورش می دهد دوجوی مرکزی این سبک هونبو نام دارد و در سال ۱۹61 توسط اویاما در توکیو افتتاح شد.بعد از فوت اویاما افراد زیادی مدعی رهبری سازمان شدند که از آن میان کانچو یوشیکازو ماتسوشیما به واسطه منش و کردار والایش از سوی غالب نمایندگان بعنوان رهبر جدید سازمان پذیرفته گردید. بنيانگذار اين سبک در ايران کانچو یوسف شيرزاد مي باشد. در حال حاضر شیهان محسن آشوری رئیس کیوکوشین خاورمیانه و عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی میباشد . شیهان داریوش باقری شیهان افشین طباطبائی و شیهان علی اکبر قاسمی نمایندگان رسمی سازمان در ایران هستند .
برای خالی نبودن عریضه ...
کتاب بوف کور رو خوندی ؟ اگه خوندی نظرت ؟
نه نخوندم .....
بابا شوخي كردم ببخشيد اگه ناراحتتون كردم. نميدونم استاد درويش رو ميشناسين يا نه كاراته و كيوكوشين و.... همشون از آشنايان دور ما هستند وتمريناتشون رو ديدم .قصد تمسخر نداشتم شرمنده . در كشتي كچ چيزي بنام سايه زدن توش نداريم ولي حركات نمايشيش زياده . اون هم بخاطر خطري بودن حركاته . مثلا اگه قرار باشه واقعا طرف رو كمر شكن كنيم كه واسه ي رقابت بعدي رقيبي نيست . پس 20 درصد كار ميكنند. يعني 20 درصد ضرب وارد ميكنند. همينطور براي دست شكن و گردن شكن و...........
بازم ميگم شرمنده اگه ناراحت شدي يا نشدي بيا بهم بگو تا يك كاريش بكنيم. ( من همونم كه توي تاپيك نقد كاربران گفتم صلوات حالا يكي بياد اينجا بگه :46: )
ممنون از سوالات و توضيحاتت :11:
-
M a r i o عزيز سلام جيگر :20:
سلام حاجي
چه كردي با اين صندلي داغ
300 400 تا صفحه رفته جلو
به ريال گفتي ديگه ؟ :31:
فعلا اين سوال رو جواب ده تا بعد . حتما تا حالا كسي ازت نپرسيده :
چند سالته ؟
اندازه ي عمر مفيد خر شاخ قولون :18:
ببين منو :
منظورتو فهميدم :46:
ممنون ماريو جان :11:
-
majjidd عزيز همشهري گل سلام
سلام مجدی به حاج مهدی :5:
من چند وقت پیش یک موضوعی رو مطرح کردم با موضوع سوالات میخی
حالا همون سوالات رو از تو هم میپورسم ببینم چه جوابی داری :27:
1: چرا میگن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟
خوب احتمالا حدس ميزنند بعد از دو ساعت بيدار ميشه و گريه ميكنه
2 : چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟
اون دكمه ها با سر باتري در ارتباطه و ميتونه محرك نيروي داخل باتري بشه
3 : چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4 میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی اگر بهش بگید رنگ دیوار خیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟
اون ميخواد حرصتو درياره. ولي اگه به كسي مثل من بگي وتوش پول باشه ميرم ستاره ها رو هم تست ميكنم
4 : چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟
كه طرف وقتي ميره اون دنيا حوريها رو ايدزي و هپاتيتي نكنه
5 : چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟
احتمالا تفكراات غربي داشته
6 : چرا خلبان های کامیکازه از کلاه ایمنی استفاده می کردن؟
كي هست اين يرگه کامیکازه؟
واسه اينكه کامیکازه شون رو توقيف نكنند
7 : اگر این حرف درست باشه که ما به دنیا می آییم که به دیگران کمک کنیم پس دیگران برای چی به دنیا میان؟
كه از تو كمك بگيرن
8 : آیا میشه زیر آب گریه کرد؟
هم ميشه سيگار كشيد هم گريه كرد
9 : چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟
خوب اول فك ميكرد فضا همش هوايه و زمين نداره
بعد كه رفت ديد واقعا زمين نداره ولي براي توي فضا پيماش چرخ گذاشت تا از پله ها راحت ببره بالا
10 : چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟
سوال جالبيه يك نفر ريسك كنه سوالو پشتش ببنده ببينيم چي ميشه ؟
11 : چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟
واقعا اين سوال يك كم برام سنگين بود. ولي فكر كنم پلوتو دچار فلج اطفال ده ونميتونه راه بره :41:
12 : اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟
اي شيطون چي تو ذهنته ؟ طبيعتا از دمبه ي گوسفند :18:
13 : تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟
مطمئن باش در هردوصورت ناراحتي داره براشون . ولي سوار ماشين كه ميشن به ديد زدنش مي ارزه
فعلا همینا رو جواب بده تا آخره هفته چنتا سوال دیگه آماده کردم که باید جواب بدی :21:
مجيد جان فوق العاده بود :18::11:
-
Behroooz عزيزم سلام
سلام
به نظر تو اون ادمی که در حال اعدام طنابش پاره شد و از ارتفاع خورد زمین رو چی کار باید کرد؟
دوباره باید اعدامش کرد ؟ یا اینکه بخشیده میشه ؟
به نظرم از اعدام صرف نظر بشه و سرشو با گيوتين بزنند تا نتونه در بره و اگر بازم گيوتين گردنشو نزد. آتيشش بزنند و اگر اتيش نگرفت زنده چالش كنند
نظرت رو بگو .
ممنون
ممنون از سوالت بهروز خان :11:
-
آقا مهدي عزيز سلام.
به جان خودم تاحالا هیچکی ازش نپرسیده این سوالو
مخصوصا من!!!!! :دی
حالا بوگ ببینم چند سالته؟
زياد
ممنون از سوالات متنوعتون :11: