با سلام و درودنقل قول:
1.خواستم کسی نگه صدا گذاریه و ضمنا سورس پخش من رسی ور استار مکس بود و آهنگ ایرانی (یعنی با حداقل امکانات)انتخاب کردم که تو یوتیوب هم تست اسپیکر با آهنگ ایرانی بوده باشه(من که ندیدم تا به حال ....شایدم هست:n02:) و شما چه آهنگی رو واسه تست باس پیشنهاد میدین؟
2.من این ویدئو رو با دوربین لومیکس موجوددر عکس آواتارم ظبط کردم و میکروفونش واسم خیلی ارزشمنده و به خاطر تست و این جور مسایل در معرض خطرش قرار نمیدم:n02: و صرفا واسه یه صدا گیری از این ست جدید پایونییر بود که ویدئوهاش تو یو تیوب نبود چون تقریبا جدیده.
3.من خودم همه ویدئوهای تست شده موجود در یوتیوب رو با هدفون x200سونی گوش میدم و اعتقاد دارم بردن دوربین به کنار بلند گوها غیر از خراب کردن صدا هیچ سود دیگه ای نداره.چون هیچ میکروفون آماتوری قادر به ظبط واقعی باس تولید شده نیست.(بوم بوم تبدیل به صدای توم توم میشه:n09:)
4.فکر کنم همه صدای شفاف با تفکیک بالا و باس بالا رو توامان با هم دوست دارن و این مشخصه ها رو از قضا این آهنگ همزمان با هم داشت.(ارنجمنت شادمهر رو دیگه اکثراهمه قبول دارن)
5.به نظر من صدا گیری و تست یه امر کاملا سلیقه ایه و فرمول مشخصی نداره.
6.اگه قرار به لرزش و این داستاناس انشالله یه ویدئو پر قدرت هم آپ میکنم با یه آهنگ ترنس خارجی.
7.هدف من صرفا اطلاع رسانی بود نه زیر سوال بردن مارکهای بسیار معتبر فوکال و جامو و غیره... منظورم این بود که پایونییر هم نسبت به پولی که براش پرداخت میشه صدا دهی خوبی داره.