نقل قول:خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشهنقل قول:
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
Printable View
نقل قول:خب این خوبه که فاکتور را زود صادر میکنن , بهتر از اینه که حولحولکی 1 روز قبل صادر بشهنقل قول:
برای تغییر ایمیل یا باید تماس بگیری یا مراجعه کنی به نمایندگی البته شاید از طریق پشتیبانی آنلاین هم امکان پذیر باشه
بله. وقتی که فولدر temp مرورگرتون خالی هست و 20 تا سایت پر از عکس رو وارد میشید مشخصه 100 مگ پر میکنه اما همین سایتها و صفحات رو با temp پر برید میبینید که شاید 30-40 مگ هم دانلود ندارید.نقل قول:
خب شما دوست دارید گوگل ارث ببینید بازی آنلاین کنید فیلم و موزیک بگیرید اون دیگه قضیه اش فرق میکنه. اولا من که اهل بازی نیستم و اگر بخوام استفاده ای مثل گوگل ارث ببرم یا فایل حجیمی دانلود کنم ترجیح میدم 1 به بعد انجامش بدم یا وقتی که حس کنم پهنای باندم آخر دوره داره اضافه میاد.
شما خودتو نبین. الان دایی من چندین سال ازم بزرگتره . اهل اینترنت و این جور چیزام هست ولی جالبه بدونید از پهنای باند 12 گیگی یه ساله اش که الان 7 ماهش گذشته هنوز 2 گیگ هم مصرف نکرده! یعنی نتونسته و چیزی نداشته که بگیره. شما نباید خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.
یعنی چی؟ یعنی یه صفحه 1 مگی توی دیال آپ توی adsl پنج مگ دانلود میشه؟ چه فرقی میکنه.نقل قول:
تنها فرقش اینه که شما وقتی اینترنت پرسرعت داری وسوسه میشی باهاش هی دانلود کنی . اگر بتونی این هوستو کنترل کنی و به ساعت 1 به بعد منتقلش کنی همه چی حله.
متاسفانه بعید میدونم بدردم بخوره. چون usb مادربوردم ورژن 1.1 هست.نقل قول:
مادربورد و CPU ت چيه؟؟نقل قول:
تو يه سري از مادربردهاي سازگار با پنتيوم 4 يادمه كه تو بايوس اين امكان رو ميداد USB 1 رو به USB 2 تبديل كني.
منم خودمو با کسی مقایسه نکردم که اگرم کرده باشم فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه!!نقل قول:
گفتم استفاده ی من طوریه که اگه adsl نا محدود داشتم هر روز بالای 1 گیگ دانلود میکردم
همین شبها که از ترافیک رایگان استفاده میکنم، بیشتر از 300 مگابایت طی 2-3 ساعت میگیرم.
adsl رو هم گرفتم برا اینکه نگران سرعت و هزینه تلفن نباشم، اگه بخوام اینطوری که الان هست، محافظه کاری کنم که یه وقت 5 گیگابایتم تموم نشه که خیلی ستمه!!!
همین روزا باید برم درخواست تغییر سرویس بدم و نا محدود بگیرم!
فاکتور 27 چیه؟نقل قول:
من فقط یه پیش فاکتور دارم
فکر نکنم چون همچین گزینه ای توی بایوسش نیست.نقل قول:
در مورد کارت هم باید بگم فعلا لنگ کپی جوازم.
منظورم فاکتور ماه بعدنقل قول:
که 27 هست :20:
یه کارتهایی هستند که رو PCI مادریرد نصب میشه سه جهار تا ورودی USB2 داره ....اونا بدردت نمیخوره؟؟؟نقل قول:
من از شما هم قانع ترم...همین 128 عالیه.....:31:نقل قول: