ظاهرا نميتنم پ خ بدم
يك لطف كنيد سيستم مد نظرتون رو واسم پ خ كنيد
ممنون
ظاهرا نميتنم پ خ بدم
يك لطف كنيد سيستم مد نظرتون رو واسم پ خ كنيد
ممنون
لعنت به این پراید!نقل قول:
چاره ای نیست جز اینکه 1 گلیدن دیگه بگیرم و 2 تاشو بزارم رو تاقچه. دیگه اگه این نشه کل سیستممو میفروشم و سیستم بازی رو میبوسم میزارم کنار!
با توجه به توضیحاتی که دادی کلی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه:
1 جفت Gladen rs12 رو میزارم رو تاقچه . 1 جفت mxc 609 رو تاقچه و یه Gladen 100 استیج جلو
والسلام
فقط میمونه آمپی که این گلیدن کوچولو هارو درایو کنه.
فقط همه اینا بعد از خرید ماشین عملی میشه
با این وضع آشفته ماشین موندم 2 دل . چند روز هم صبر کنیم ببینیم چی میشه.
بازم ممنون
حمید جون داشتیم گلم؟:n12::n12: شما بزرگ ما هستی و باعث افتخار ما اگر هم گاهی اوقات نطقی میکنیم باعث جسارت نباشه عزیزم :11:
راستی دیروز هم تماس گرفتم رد تماس دادی دیگه بعدش نتونستم تماس بگیرم متاسفانه:n06:(دلیل=استخر)
در مورد ماشین آرتور خیلی توضیح ریزبینانه و جالبی گفتی مخصوصا اون ترانس مشکوک به آمپر بالا :n02:
محمد جان غم اس پی ال مخور که این ایام گذر خواهد کرد.راستی اومدم قم یادت باشه یه قرار بذاریم ببینیم همو.:n06:
سلام دوستان
یه راهنمایی ازتون میخواستم
من یه جفت باند 718 دارم پخشم هم pioneer DEH-P5000UB هست
یه آمپیلی میخوام که با اینا هماهنگ باشه
قصد اضافه کردن صاب هم ندارم
زیاد نمیخوام خرج کنم فقط میخوام صدای بهتری داشته باشم
ممنون میشم مدل و قیمت تقریبی رو بهم بگید
با تشکر
حتماًنقل قول:
با عث افتخاره . من خیلی مشتاق دیدار بچه های سایت هستم که هم خودشونو ببینم هم سیستمشونو ببینم با چه سیستمی سر می کنند!:n02:
نه که صدا های مختلف رو نشنیدم الان نمیدونم صدای سیستمم خوبه یا نه!
فقط قم اومدی مواظب باش میدونی که چه جوری رانندگی میکنند اینجا؟! اینجا تابلو و خطوط کشک هستند :n02: چون هر کی اومده قم تا جایی که راه داشته فوش و بد و بی راه گفته و رفته:n29:
عیب نداره فعلا spl رو میذارم کنار همون 2 تا گلیدن رو میزارم رو تاقچه!:n02:
پنل پایونیر 6050 از کجا باید گیر بیاریم؟؟؟؟
با عرض اجازه از اساتیدنقل قول:
برا یه جفت 718 آمپ 3500 پایونییر خوبه! خود آمپ با نصب زیر 200 میشه! بسته به نوع و کیفیت اکسسوری که می خوای استفاده کنی بین 40 تومن تو مدل های پایین مثل مکسیدر و 220 تومن برای (کانکشن ) هزینه می شه! البته اکسسوری گرون تر مال زمانیه که بخوای بعدا سیستم ارتقاع بدی و نیاز پیدا نمی کنی دو باره اکسسوری عوض کنی!
انقدر از قم بد نگو :n02:.نقل قول:
نه بابا رانندگی تو قم اینجوریا هم نیست لاقل برای من عادی شده.اصولا و اساسا باید مثل خودشون رفتار کنی تو رانندگی تا سرت کلاه نره!(جدی نگیر این خطو،رانندگی شوخی نیست و حرکات خطر ناک و رانندگی ریسی فقط تو پیست و جاهای خلوت :n06: تو قم هم که پیست زدن حسابی لذت میبرید ازش)
اس پی ال هم به نظر کنسل کن هیچی مثل سیستم کیفیتی دقیق و درست درایو شده نیست.
ای بابا سیستم ما که ارزش گوش دادن نداره در مقابل ست گلیدن شما و دیگر دوستان.
سلامنقل قول:
توپخونه شاید بتونید پیدا کنید!(البته خدا میدونه دزدی باشه یا ...)
در بهترین شرایط این هست که تماس بگیرید شرکت پایونیر در خیابان میرزای شیرازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 2 انتهای پست نماینده اصلی پایونیر
دوستان يه سوال داشتم اين اكسسوري سيستم تا سيستم فرق ميكنه ؟نقل قول:
با عرض اجازه از اساتید
برا یه جفت 718 آمپ 3500 پایونییر خوبه! خود آمپ با نصب زیر 200 میشه! بسته به نوع و کیفیت اکسسوری که می خوای استفاده کنی بین 40 تومن تو مدل های پایین مثل مکسیدر و 220 تومن برای (کانکشن ) هزینه می شه! البته اکسسوری گرون تر مال زمانیه که بخوای بعدا سیستم ارتقاع بدی و نیاز پیدا نمی کنی دو باره اکسسوری عوض کنی!
اكسسوري جز كابل اتصال امپ به باند و ... هست ؟ به جز اون كابل ديگه اي هم استفاده ميشه واسه نصب ؟ ( كابل برق كه واسه امپ مياد چي اونم مهم هستش ؟)
ميشه يه توضيح مختصر بديد ؟ ( آخه سيستم رو نبستم ميخوام اينم بگيرم يارو كه ميخواد سيستم رو جمع كنه كابل آشغال نندازه بهمون كلي ام پولشو بگيره !)
راستي اين گيج سيم رو هم بگيد ممنون ميشم ...
ميخوام براي امپ سوني GTR4A و كامپ هرتز 165esk يه اكسسوري connection بگيرم خوب هست ؟؟
اين مدلشو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش حدود چند هست ؟ مشكلي با اين سيستم نداره كه ؟
اکسسوری کانکشن یکی از بهترین و معتبرترین برندها در زمینه اکسسوری هست.