[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه زنگ بزنم رو adsl2+ ست کنن برام 16 مگ میکشه؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه زنگ بزنم رو adsl2+ ست کنن برام 16 مگ میکشه؟
مخابرات سرویس نامحدودش فقط سرعت اسمی میده و پهنا باند رو بر مبنای سرویست میبنده فقط .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
16 مگو خطت نمیکشه نهایت فک کنم 12-13 مگ بکشه.نقل قول:
الان Line attention که نوشته 15 با فاصله خونتون تا مرکز مخابراتی که سر کوچتونه همخونی نداره و باید کمتر باشه. مود adsl رو بزار روی adsl2+ .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
همین الآن هم روی ADSL2+اه خطت. اون G.992.5 که بالا زده توی Mode یعنی همین. شما خطت احتمالاً رو 16 مگ مشکل داشته باشه یه کمی. چون همین الآن روی 9مگابیت مارجین نویزت 13.3db اه. اگه بخواد 7مگابیت دیگه سرعت داوناستریمت بره بالا به مشکل بر میخوری و خطت سینک نمیشه. ولی روی 12مگابیت مشکلی اصلاً نداری. البته خود مودم حداکثر سرعت قابل دستیابی داوناستریمت رو زده حدود 15.9مگابیت. اما من با توجه به مارجین نویزت فکر نمیکنم روی این سرعت سینک بشه.نقل قول:
دوستانی که پروفایلشون رو روی 12مگ یا 16 مگ بستن.
با این کار سرعت شبانهاشون به نسبت افزایش پیدا کرده یا نه؟ سرعت شبانه پروفایل 9مگ ما که فعلاً روی 200 میچرخه. میخوام ببینم ارزش داره پیگیری کنم پروفایل مثلاً روی 12مگ ببندن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
مثلا تو اصفهان شهید قندی چطوره کسی داره؟نقل قول:
نقل قول:گذاشتم رو ADSL2+ اما انگار که تاثیر نداشته! فقط MAX RATE یکم رفته بالاتر و نویز هم بالاتر رفته همین!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13::n16:
نقل قول:چه جالب ما هم شهید قندی هستیم اما از نوع تهرانش :n02:نقل قول:
نامحدود پارس مزخرف به معنای کامل....نقل قول:
دقیقا همینی هست که تو سایت نوشته با این تفاوت که از ساعت 2 تا 7 شب عملا قطعه... افت سرعت هم بعضی ساعات روز داری....
به نسبت قیمتش اصلن نمیصرفه...
سرعت شبانه اینترنت حجمی یک مگ چقدره؟ شبی چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟
محدودیت برای سرعت شبانه هم میگذارند یا نه؟
اتفاقاً وضعیت نویزت بهتر شده. این SNR، مارجین سیگنال به نویزه. بنابراین هر چی بزرگتر باشه بهتره وضعیت خط. شما باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی پروفایل خطت رو درست کنن. چون مشکل از اونجاست که روی 576 فیکسش کردن.نقل قول:
شما الآن چه سرویسی داری؟
اخه من موندم که تو چطوری دالود می کنینقل قول:
اصن سرعت دانلود رو بگن 200 مگ ، وقتی شما می خوای از یه سروری که معروفه دانلود کنی ، سرعت میشه 50 ! :n27:
چون پارس سرور های معروف رو محدود کرده ! :n03:
اقا پارس چرا اپلود من رو حساب میکنه ؟؟؟؟
مگه پارس اپلودش رایگان نیست ؟؟؟؟ :n04:
شما طرف پارس نیانقل قول:
سرور های معروف به طور کل محدود ! :n03:
نامحدود مخابرات هستم.مخابرات سرعت اسمی رو میده ! پارس آنلاین هم سفارش دادم تا 10روز دیگه ایشالا اگه وصل شه اون موقع تازه میبندیم رو 9مگ! پس یعنی آقا ابولفضل نویزش عالیه دیگه 14 ؟ من فکر میکردم عدد کوچک تر باشه نویز کمتره ...:n16:نقل قول:
اره نویزت عالیه خطت هم تا 22-23 مگ ساپورت میکنه.خیالت تختنقل قول:
پس یعنی بگم رو 16مگ ببنده؟! تازه همین الان پیک اومد.فردا اگه برم مخابرات درخواست تخلیه بدم کلا چقدر زمان میبره تا وصل بشه؟ حالا این 16مگ و 9مگ فرقیم داره تو سرعت؟ از پیکیه پرسیدم اینجا تو قندی چقدر مشترک هست گفت زیاد نیست در حد متوسطه تعداد :n13: پس اگه تعداد کسانی که شبا هجوم میبرن کم باشه باید سرعت خوبی بگیرم دیگه...نقل قول:
اگه روی 16 ببندن و مرکزتون مشکلی نداشته باشه تا 1.5 مگ سرعتو تو روز داری وشبا هم باید حداقل 1 مگ باشه.نقل قول:
ببین. اگه واقعاً حرف پیک درست باشه این سرعتهایی که دوستان میگن 9 مگ و 16 مگ اینا واسه روزانه است. گر چه همین هم هیچ تضمینی واسهاش نیست. شبانه که دیگه جای خود. یعنی اصلاً فکر نکن که از روزی که اینترنت پارسآنلاینت رانژه شد میتونی شبانه با سرعت 16مگ رایگان دانلود کنی. هیچ معلوم نیست. شاید مثل خیلیها، سرعتت به 2مگابیت هم به زحمت برسه. مثل خودم که خطم روی 9مگ بسته شده، روزانه هم مشکلی ندارم تا 7.8مگابیت (نزدیک 950کیلوبایت) در ثانیه سرعتم میرسه اما شبانه به زحمت 200کیلوبایت رو الآن میده.نقل قول:
اینا رو گفتم که نری یه چند روز دیگه بیای اینجا تقصیر رو بندازی گردن کسایی که اینجا راجع به ظرفیت خطت (نه سرویسی که پارسآنلاین ممکنه بهت بده) راهنماییت کردن.:n06:
گر چه، امیدوارم مرکز شما مشکلی نداشته باشه و شما بتونی حتی 16مگ رو هم شبانه رایگان داشته باشی.:12:
بله کاملا حرف دوستمون درسته همون طور که میبینی چند صفحه قبل یکی از دوستان تست شبانه گذاشته بود که 1.2 مگ بود.خودمم گفتم اگه مرکز مخابرتیتون خلوت باشه و مشل پهنای باند نداشته باشه.بازم امیدوارم که حداقل شما از این اینرنت لعنتی لذت ببرینقل قول:
یعنی واقعا متاسفم... بعد از 40 روز بلاخره جایزه مارو فرستادن ولی با چه وضعی؟!!! اولا اینکه انگار تو جنگ بوده باشه.... در هر صورت ما گرفتیمش..
نه دوست عزیز هیچ یک از مشکلات ISP ها اصلا گردن کاربرا نیست و بنده هم گردن کسی نمیندازم.فقط دیگه از مخابرات خسته شده بودم واقعا سرعت 70 چه روز چه شب رو مخه...:n21:نقل قول:
دمت گرم داداش. قربون آدم چیزفهم.:n16:نقل قول:
میبخشی. چون سابقه داشته این موضوع یادآوری کردم.
ایشالا سرویست رو بگیری و حالشو ببری.
اینم نظر یه اسکول زیر متننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گران کردن همه چیز اگر بد باشد گران کردن اینترنت مفید است، چون فیلترینگ ما ضعیف است بهتر است برای اعمال محدودیت قیمت اینترنت را گران کرد تا فقط افرادی که واقعا به آن احتیاج دارند حاضر باشند پول آن را بپردازند.:n08::n08:
با کیا شدیم 80 میلیون
فیلترینگ ضعیفه؟؟؟ ما اصن نتمون اول فیلتر بوده بعدا دست و پا در اورده :n23: و به قول یه جمله معروف که میگه : ما از فیلترینگی استفاده میکنیم که توش یکم اینترنت قاطی شده :n08:گرون تر از این بشه ولی سرعتش افزایش نداشته باشه چه فایده داره....تازه میگن بچه بیشترم بیارین بچه های دهه 80-90 هم که همه موبایل و پی سی بازن :n02: پهنای باند اون موقع دیگه شبیه لوله خودکار میشه :n08:
سلام
شما میتونید با پارس آنلاین توی وایبر ویدیو ارسال کنید؟ یا سرورشو بستند ؟:n24:
بابا این نظر دهنده "محمد جعفر " سایت تابناک همون نطر دهنده " حاج حسین" تو سایت فرارو هست.نقل قول:
زیاد بهش توجه نکن.:n02:
بنده خدا دوست داره بره تو کانون توجه با منفی هایی که میگیره
الن خودم میرم نظر میدم نهایت سرعت اینرنتی که در دسترس عموم قرار میگیره باید 64 باشه اونم بین 9999999999999999 نفر تقسیم بشه با محدودیت حجمی 2 کیلوبایت:n19:نقل قول:
رفقا از کجا میشه فهمید روی چه مسیری هستیم؟؟؟؟؟؟
یه مرد که اصلاعاتش خوبه لطفا جواب ما رو بده ممنوننقل قول:
tracert 4.2.2.4نقل قول:
بله تعویض پورت تاثیر داره ولی نویز هم خیلی تاثیر داره ممکنه پورت فعلی خوب باشه و مشکل از نویز باشه که من فکر میکنم از نویزه چون attenuation 50شدهنقل قول:
ولی اگر بخوای پورتت عوض بشه باید تخلیه و دوباره رانژه بشه خطت
بهترین کار اینه که مودمو ببری مرکز مخابراتی منطقتون قسمت MDF مودمو از اونجا وصل کنه به خط تلفنت تا مشخص بشه از پورته یا از نویز
این سایت هم هست که قبلا دوستان تو همین تایپک معرفی کردن خیلی راحتترهنقل قول:
--------------------------
دوستان اینجا رو ببنید واقعا خنده داره
میگه بیا سرویس یه ساله 1یا2 مگ بگیر همش 4 گیگ ترافیک هدیه بهت بدم:n21:
کلا مزیتش همون 4 گیگه:n08:
تست سرعت ترکیبی سه تا کانکشن پارس آنلاین + هایوب + ایرانسل 3G با نرم افزار Connectivity Dispatch :n02::n02:
نه دیگه 20 درصد تخفیفم داره.....نقل قول:
چجوری بید ؟؟؟ :n02: نحوه ی کارکردشو نمیگی دادا؟ :n16:نقل قول:
نحوه کارش اینه که هر چند تا کانکشن اینترنت که به کامپیوترت وصل باشه رو با روش هایی که می تونی انتخاب کنی با هم ترکیب میکنه و یه پهنای باند نهایی بهت میده. البته فقط به درد دانلود منجر هایی که با کانکشن های متعدد به سرور ها وصل میشن و باز کردن صفحه هایی که چندین عکس و ویدیو و ... بصورت همزمان دارن میخوره ولی مثلا تو Online streaming یا مثلا Video chat به کار نمیاد چون این نو سرویس ها فقط از1 کانکشن به سرور استفاده میکنن و بنا بر این از دست این برنامه هم کاری بر نماید.نقل قول:
منم یک کانکشن LAN و یک Wifi و یک 3g که با usb tathering به کامپیوتر وصل کرده بودم رو با این برنامه با هم ترکیب کردم و نتیجه دانلود اینجوری شد. :n02:
اون تخفیف رو کلا برای سرویس های یه ساله میده دیگهنقل قول:
قسمت تعرفه ها رو نگاه کن
نقل قول:
در صورت پرداخت 6 ماهه، 10% تخفیف و در صورت پرداخت یک ساله 20 % تخفیف به مشترک تعلق می گیرد.