آب هویج .......
Printable View
آب هویج .......
نقل قول:سلام;نقل قول:
توی سیدیای که همراه مودم هستش یه یوزر گاید هستش توی صفحات اول معمولا یوزرنیم پسورد رو مینویسه.
موفق باشید.
بین این سه تا انتخاب و براساس مرکز مخابراتیتون مقایسه کن:نقل قول:
مخابرات
پارس آنلاین
آسیاتک
سلام دوستان:46:
جدیدا یه مشکلی با شاتل برام پیش اومده. من سرویس آرت 1 دارم (128)
مدتی میشه (1 ماه) که شاتل تحت قوانین (مسخره ی) قوانین استفاده ی عادلانه ی خودش سرعت دانلود من رو از حداقل (16) به (8) کاهش داده که یکی دو روزه به (2-4) هم میرسه!
متاسفانه سرویس های اختصاصی هم که بطور سرسام آوری گرون هستند ( حدود 8 برابر قیمت سرویس فعلی با همین سرعت 128)
میخام ISP خودم رو عوض کنم. مشکلم اینجاست که تو منطقه ی ما یه جورایی سخت خط خالی پیدا میشه ( اون موقعی که میخواستم برای اولین بار ADSL بگیرم فقط شاتل خط خالی داشت) میخواستم با شما مشورت کنم ببینم پیشنهادتون برای منطقه ی عباس باد (4 رقم اول تلفن :8853) چه ISP هست؟
شرایط: فقط این رو مدِّ نظر داشته باشید ، یک کلام ، در نظر بگیرید من شب تا صبح دارم دانلود میکنم :دی
ADSL از این قوانین (بی مزه) استفاده عادلانه نداشته باشه و ترافیک (ترجیحا) نامحدود و یا بالا (مثلا ماهی 20 گیگ یا بیشتر) باشه.
ممنون میشم پیشنهادات خودتون رو مطرح کنید :11: :40:
جکسون داداش سلامنقل قول:
پشت مودم یه سوراخ ریز داره...وقتی که روشنه داخل اون سوراخ رو با یک میله 10 ثانیه نگه داری..مودم به تنظیمات کارخونه ریست میشه
وقتی هم که ریست بشه..انگار تازه از جعبه درش آوردی...پسوردش هم میشه همون admin
من eco 128 دارم تا دیروز سرعت 250 بود . الان سرعت روز شده 20 !! سرعت رو واقعی کردن گذاشتن رو 160 :41::44:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
تشکر از همه ی دوستان:11:
بعد از 6 شب محدودیت دیشب دوباره 3 به بعد آزادش کردند روی 200 به بالا ولی نه حوصله داشتم و.... یه 500 مگ گرفتم:31:
تازه عضو شاتل شدم ميخوام بدونم حقيقتهكه روز تولد3گيگ ترافيك ميدن؟(از رشت)
آقا یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
بجز این شاتل خراب شده از کجا اینترنت بگیرم که برای دانلود مناسب باشه؟
سرعت دانلود رو با این قوانین fair use پایین نیاره ، ترافیک ماهیانش هم مناسب
از دوستانی که ECO دارن . سرعتشون واقعی نشده ؟!! من تا دیروز سرعتم روی 250 بود امروز شده 20 !!!
سلام اوه چه عصبی یاد دو هفته پیش خودم افتادم امان از دست شاتلنقل قول:
ویستا جان خودت نوشتی خط خالی ندارن خوب ما ازکجا به شما آی اس پی پیشنهاد کنیم که اونجا باشه علم غیب نداریم کهنقل قول:
میخام ISP خودم رو عوض کنم. مشکلم اینجاست که تو منطقه ی ما یه جورایی سخت خط خالی پیدا میشه ( اون موقعی که میخواستم برای اولین بار ADSL بگیرم فقط شاتل خط خالی داشت)
اما بهتون پیشنهاد میکنم اول ببینید سرویس های خود مخابرات منطقه وضعش چجوریه اگر خوبه مدارک ببر یه 512 بگیر خلاص
اگر مدرک مناسب نداری یا مخابرات وضعش خراب بود بپرس ببین اصلا چه شرکت هایی میتونن بهت سرویس بدن اونوقت بیا بگو بچه ها هستن کمکتون میکنن
اگر هیچ راهی نبود وایمکس مبین نت یا ایرانسل هم بد نیست .
تکراری بود حذفش کردم
سلام
من یه سرویس میخوام برای دانلود کردن الان 128 شاتل دارم شب ها دیگه نمیشه دانلود کرد ، سه چهار شب رایگان دانلود کنی تا یکی دو هفته دیگه نمیشه شب ها رایگان دانلود کرد ساعت 1 شب به بعد سرعتش میشه مثل دیال آپ!!!
سرویس مخابرات تهران چطوره؟ 512 مخابرات بخوام بگیرم چطوری میدن؟ یکی از دوستام رفته بود 512 نداده بودن با کارت دانشجویی هم نمیدن ، راهی نداره ؟
فرقی نکرده، بیشترم شده. اکو 512 هنوز 2 مگابیته.نقل قول:
بستگی به پنهای باند مرکز مخابراتوتین داره این موضوع.
:11:
جدیدترین قیمتهای اینترنت پرسرعت اعلام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت - ایسنا نوشت:
قیمت اینترنت که توسط شرکت ارتباطات زیرساخت در قالب خط STM1 به شرکتهای مخابرات استانی و شرکتهای دارای مجوز PAP یا همان شرکتهای ندا تحویل میشود، صرفاً جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL یا اینترنت پرسرعت به میزان 20 درصد کاهش مییابد و بدین معنی است که قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در حال حاضر 486 میلیون ریال است به 375100000 ریال کاهش پیدا کرد.
بر همین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر 10 تعیین شده است.
برای پهنای باند 64 کیلوبیت بر ثانیه 59200 ریال، 128 کیلوبیت بر ثانیه 99200 ریال، 256 کیلوبیت بر ثانیه 12560 ریال، 512 کیلوبیت بر ثانیه، 204800 ریال و برای پهنای باند 1024 کیلوبیت بر ثانیه 383200 ریال و پهنای باند 2048 کیلوبیت بر ثانیه 745600 ریال در نظر گرفته شده است.
شرکت مخابرات استان تهران در این باره شرایط و ضوابطی را اعلام کرده است؛ هزینه مودم و راهاندازی آن برعهده مشترک خواهد بود و بابت راهاندازی سرویس نیز نباید هزینهای از مشترکین دریافت شود.
شرکتهای ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، شرکتهای ارائهدهنده خدمات همچنین موظف هستند نرمافزار لازم برای اندازهگیری لحظهای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی لازم را انجام دهند.
ضمناً کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات توصیه کرده بود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور شرکت مخابرات ایران با مشارکت شرکتهای PAP و رعایت منافع طرفین، این خدمات را ارائه کند. به گزارش ایسنا درصورت نداشتن مشارکت، شرکتهای PAP میتوانستند سرویس مربوطه را حداکثر تا سقف 20 درصد بالاتر از این تعرفههای مصوب ارائه کنند. همچنین شرکتهای PAP باید کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفههای مصوب فوق اصلاح میکردند.
کلیه مشتریان درصورت داشتن هرگونه شکایت درخصوص تعرفههای خارج چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش کنند.
سلام
من دو روزه محدود شدم میخواستم بدونم باید اصلا دانلود رایگان نداشته باشم که از محدودیت در بیام یا چی؟
ممنون از راهنمایی های که میکنید:11:
منم 6 روزه محدود شدم.چرا در نمیام؟
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوباره
دوستانی که شاتل دارند و محدود شدند باید دانلود نکند (یک کلام)
من با مرکز پشتیباننی شاتل صحبت کردم ، هزار یک دلیل از جمله :
1) تابستونه کاربرا زیاد استفاده میکنن و چون سرویس اشتراکیه سرعتتون اومده پایین
2)الان در اشتراک با افراد جدیدی هستید که مثل خودتون زیاد دانلود میکنند
3)بخاطر یکی از تبصره های قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست
متاسفانه بارها و بارها از این کارشناسانشون پرسیدم یه زمان به من بگید که کی این محدودیت ها تموم میشه
هیچ کس حتی یه زمان حدودی به من نداد. همشون گفتند که "مصرفتون رو مدیریت کنید" و " باور کنید دست ما نیست و manual نیست" و "اگر کمی مصرفتون رو مدیریت کنید سرعتتون افزایش پیدا میکنه" و...
من خودم نزدیک دو هفته هست دارم کم دانلود میکنم ، دریغ از افزایش سرعت...
در کل همشون میگن که دانلود نکنید ، یه جورایی دارن یه کاری میکنن تقاص پس بدی بابت دانلود هایی که کردی :41:
من بهتون توصیه میکنم از این شاتل دیگه استفاده نکنید چون مرکز پشتیباتیش فقط بلده آمدو سر بدوئونه.
در ضمن قیمت هاش هم سر به فلک میکشه و سر آدم کلاه میذاره چون یوزر بیچاره که وکیل نیست بیاد تمام تبصره های قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو حفظ کنه؛ وقتی که سرویس میگیری و یک مشکلی برات پیش بیاد ، تازه برات یه قانون جدید و یه شگرد و ترفند تازه رو میکنن که دلیلش اینه و اون موقع دیگه دستت به جایی بند نیست.
من به این عزیزان توصیه میکنم دیگه از این شاتل استفاده نکنن و آی اس پی های دیگه رو امتحان کنن (فعلا با توجه به سوالاتی که پرسیدم ، در تاپیکی که در امضای بنده هست ، مخابرات بهترین سرویس دهنده برای دانلود و عدم کاهش سرعت و محدودیت هست. میتونید به تاپیک مذکور مراجعه کنید)
سلام به دوستان نبودیم چه خبرا بوده بوده
پوریا جان ممنون از خبرت برای اثبات روی سایت مخابرات استان تهران اصلش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دوستان جالبتر اینه که دو سه روز قبل خبر از ثابت بودن تعرفه ها برای امسال بود(وبسایت تابناک) یه هو چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماهم نفهمیدیم
ویستا جان سرویس های مخابرات رو توی شرکت شاتل هم میتونی بیابی ولی محدود نشدن تضمینی نیست شاتله دیگه شما بازهم یه پرس و جو بزن ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FUP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این خطا هم هست یا نه که الکی تخلیه رانژه نکرده باشی
روی صفحه شاتل اگر به قسمت سرویس های baseیا همون پایه برید میبینید که سرویس ها یک به ده ( یک به ده یعنی محدود شی نابودی) و با قیمتی نزدیک به مخابرات هستش
برای مثال قیمت 512 رو شاتل24600زده که مخابرات همین سرویس رو 20400 میده
دلیل اختلاف قیمت؟؟
توی خبر پوریا جان بود
به نظرم پشتیبانی شاتل ارزش 4 هزارتومن رو داره یه سر به سایتشون بزن عکس ها رو ببین همه گوگولی مگولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به گزارش ایسنا درصورت نداشتن مشارکت، شرکتهای PAP میتوانستند سرویس مربوطه را حداکثر تا سقف 20 درصد بالاتر از این تعرفههای مصوب ارائه کنند.
در آخر من که میدونم میگید مخابرات بهتره اما اینا رو گفتم کسی نیاد بگه
نقل قول:
شما فقط بدیهای شاتر رو میگید
دوستان من الان از صبانت سرویس دارم و الان زنگ زدم به شاتل و وقتی گفتم محدودیت دانلودی که شبانه داره و همه ازش صحبت میکنن قضیه اش چیه !؟
و گفتش که اون سرویس های Eco 128,256,512 اون محدودیت رو ندارن و فقط اون سرویس هایی که چند نفر دارن با هم استفاده میکنن ( 1 به 10 ها ) اون مشکل رو دارن که برای بقیه یوزر های سرعت نیاد پایین !
میخواهم ببینم راست گفتن ؟ من الان اگه سرویس eco 256 بگیرم و بهشون مدرک هایی مثل کارت دانشجویی یا کارت جانبازی و یا نامه از شرکت بدم میتونم هر شب تا خر خره دانلود کنم ؟
سرعت دانلود تو سرویس های eco 128 , 256 , 512 تو شب و روز تو تهران ( مرکز مخابراتی صالح طبری 4463) چطوریه ؟
"بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد)."نقل قول:
نمیخوام بدبین باشم ها ولی یه موقع دیدی همون بلایی که سر من اومد سر شما هم بیاد، این شاتل ترفندش اینه
تو قسمت قیمت سرویش هاش برای دادن ترافیک شبانه رایگان فعلا 2 تا شرط گذاشته ، از طرفی چون سرویستون اشتراکی هست میتونن خیلی راحت هرگونه کاهش سرعتی رو به گردن بقیه کاربرا بندازن. حالا نوشته "به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی" دیدی یه موقع برای همین هم محدودیت گذاشتن که شبا هم دانلود رایگانه ولی محدودیت داره.
بازم بقیه دوستان که از سوریس اکو استفاده میکنن باید نظر بدن (من آرت دارم)
اون پشتیبانیش که میگفت سرویس های ECO این مشکلو نداره ! حالا اگه کسی از دوستان که Eco داره لطف کنه بیاد نظر بده ممنون میشم
چون از این شرکت های ایرانی هیچ چیز بعید نیست
من 128 eco دارم الان 2 روزه محدود شدم روز اول تا ساعت 5 صبح 149 مگ دانلود کردم دیروز رو دانلود نکردم
حدود 18 گیگ تا حالا دانلود شبانه داشتم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم 2 ماه پیش از Art به Eco-512 اومدم. بله محدودیت داره این 2 ماهی که داشتم 1-2 هفته اول ماه شبا خوب بود و با سرعت 50-60 دانلود می کردم ولی بعدش سرعت اومد روی 6 پشتیبانیم چیزی راجب محدودیت نمی گه و می گه Eco محدودیت نداره ولی سرعت 6 طبق قرار داد حداقل سرعتی که ما تظمین کردیم پس مشکلی وجود نداره
من نمی دونم محاسباتشون چه جوری ولی من تو این 2 ماه هر ماه فقط حدود 28 GB دانلود مجانی تونستم بکنم
دوستان درسته که اگه کارت دانشجویی و یک برگه از یک شرکتی به شاتل بدیم میشه تو شبانه هر چقدر خواست دانلود کرد ؟ تو سرویس ECO
در کل شاتل جدیدا خیلی داره گند میزنه. این محدودیت های مسخرش از قرار معلوم دامن اکثر کاربران رو گرفته...
از من میشنوید فعلا دور و بر شاتل رو خط بکشید تا ببینیم بعدا این اوضاع رو سرو سامون میده یا نه.
خیر سر این شاتل گور به گور شده داریم ماهی 28 تومن بابت این سرویس صدمن یه غاز میدیم
گرید تست سرعت شده F- یعنی از 97 درصد ایران سرعتمون کمتره ، فکر میکنم الان بیشتر از 3% مردم ایران DiaUp داشته باشن. سرعتم رو از دایل آپ هم پایین تر اوورده این شاتل نامرد. پینگ حدس بزنید چند؟ 687 :31::39::21::27:
پشتیبانش بیجا کرده این حرف رو زده. فکر اینکه بتونید از اکوی شاتل، دانلود بدون محدودیت شبانه داشته باشید رو از سر بیرون کنید.نقل قول:
بله راست میگن ایشون این کارشناسای شاتل اغلب رو هوا حرف میزنن که مشتری رو دست به سر کنن.نقل قول:
یه نمونش رو بالا اووردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سلام!
من الان از شاتل سرویس آرت 1 نامحدود دارم که سرعتم معمولا بین 80-95 هست ( البته اون قوانین فیر پلیسی مسخره رو هم داره که اگه چند شب دانلود کنی سرعتت می شه 4-5 !! ) . من بابت این سرویس دارم ماهیانه نزدیک 30 تومان هزینه پرداخت می کنم. کسی از شما می دونه با همین هزینه می تونم از کجا یه سرویس نامحدود خوب برای دانلود بگیرم ( محل سکونتم رشت هست ) ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. راستی مدرک و اینا هم ندارم و دانشجو هم نیستم! :دی
داداش معمولا شما چقدر دانلود میکنی که محدودی میشی ؟! میشه یه ریز مصرف از این هفته اخیرت که زیاد مصرف کردی بزاری . ممنون . چون من الان اکو 128 دارم . حجمی کم میارم میخوام برم آرت 1 بگیرم . قبلا آرت 1 داشتم . سرعتم 100 بود . بعد همون طور که خودتون گفتید زیاد دانلود میکردم سرعت کم میشد ولی میومد 50 ! بعد چند روز دوباره دانلود نمیکردم سرعت برمیگشت . شما لطف کن یه ریز مصرف بزار ببینم هر روز دانلود کردی یا 2-3 روز در میون .نقل قول:
بچه هاي شاتلي شما هر شب چقدر مي تونيد دانلود کنيد که براتون محدوديت ايجاد نشه و نريد تو ليست سياه (سرعت 128kbps)؟
مثلا هر شب مي تونيد ۱ گيگ دانلود کنيد بدون اينکه براتون مشکلي پيش نياد؟ يعني 33 گيگ در طول ماه جزو مصرف متعادل محسوب ميشه؟
اصلن معلوم نمیکنه به خیلی چیزا بستگی داره بیشتر به منطقتون... ولی اگه شبی یه گیگ دان کنی تو ماه چند روزم دان نکنی کاریت ندارن مال من که اینطوریه اکثرا.
من یه سری تو 17 روز 27 گیگ دان کردم دوهفته محدود
بودم:D
کم دانلود کن همیشه دانلود کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
يه چيزي. من ۳ سال پيش 128 شاتل داشتم به هيچ وجه بالاي ۱۶ دانلود نمي داد. احتمال داره الان بگيرم باز هم به همون شکل باشه؟ چون شما مي گيد حدود 250 در روز مي گيريد...
من کرج-فرديس هستم!
اینجا کسی هست به مدت3 یا 4 سال متوالی هدیه تولد دریافت کرده باشه؟!
امسال که برای من خبری نشد
من گرفتم هدیه تولدم رو ..... شما تولدت چه تاریخی هست؟از کدوم شهری؟ چرا با واحد فروش تون تماس نگرفتی؟
بعدم اکو هستی ؟
سلامنقل قول:
اولا تولدتون مبارک:15:
بعد هم شما با شاتل تماس بگیرید و بگید که هدیه ی تولدتون رو ندادند ( معمولا باهاتون تماس میگیرند و یه سری سوال ازتون میپرسند و بعد هدیه رو میدهند) هدیه هم رندوم نیست زیر بار نرید:31:
در ضمن نوع سرویست هم مهمه که اصلا هدیه بهش میدن یا نه!
jackson عزیز:نقل قول:
چند باری براشون پیام گذاشتم و نهایتا از شاتل باهام تماس گرفتند و گفتند که هدیه تولد به صورت رندوم به افراد داده میشه و من هم نخواستم اصرار بیش از حد کنم!
سرویس من 128 اکو سه ماهه است!
تماس گرفتم با 23099 و اونها هم گفتند که بین افراد قرعه کشی می شود و .وقتی گفتم چطوریه که دوست من هر سال می گیره گفت:"حتما هر سال برنده میشه و از این خزعبلات...
پارسال هم ندادند ولی با این پیغام پسغام های من نهایتا تماس گرفتند و 3 گیگ رو دادند ولی امسال اینطوری شد!
تاریخ تولدت کی هست؟ از کجا ؟
چرت و پرت گفتند هدیه تولد رندوم نیست بابا !!!!!! بعد چند وقت با زور هدیه تولدت رو بهت دادند ؟