تو اون ساعت من قطعی دارم . گاهی 1 دقیقه گاهی 20 دقیقه :| ولی سرعتم هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
Printable View
تو اون ساعت من قطعی دارم . گاهی 1 دقیقه گاهی 20 دقیقه :| ولی سرعتم هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
این شرکتای اینترنت مارو کشتن، دوستان های وب تو انزلی رشت سرعت شبانش خوب هست یا نه مثلا 512 چند کیلو دان میکنه شبا؟
ببخشید اگه دیر پاسخ میدم , این روزا زیاد وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم.نقل قول:
تا آنجایی که من از فرمایشات شما متوجه شدم , شما نیاز به مانیتورینگ لحظه ای شبکتون دارین و همچنین کنترل و اتصال به سیستم خودتون خارج از شبکه محلی . متاسفانه دستور پینگ بسته هست ولی پورت های 80 , 443 و حتی 8181 که من ازش استفاده میکنم باز هست ! لطفا در صورتی که به تنظیمات مودم و فایروال خودتون اطمینان دارین با کارشناسان فنی شرکت تماس بگیرین , کارشناسان وظیفه دارن این مشکل را حل نمایند زیرا در مراکزی که من با آن ها سروکار داشته ام تاحالا به این مشکل بر نخوردم.
با آی پی داینامیک نیز این امکان وجود دارد و نیاز نیست حتمی آیپی استاتیک تهیه کنندنقل قول:
برای استفاده از مداوم از remote desktop زیاد مناسب نیست , ما برخی موارد برای مجازی سازی و مدیریت سرورها با مشکل روبرو میشیم و مجبوریم از سایر همکارا استفاده کنیم.نقل قول:
اما توجه کنین که این مشکل و افت سرعت در ریموت فقط برخی موارد رخ میده و برای کاربر های عادی که برای اتصال به VPS ریموت میکنن جوابگو خواهد بود . این مشکل در اتصال به سرورهای سوئیس بیشتر دیده میشه.
ممنون از جوابتون ، من چک کردم ، هیچ پورتی از بیرون باز نیستنقل قول:
با پشتیبانی هم حرف زدم ، گفت که اگه می خوای باید ای پی استاتیک بگیری!
کسی جواب نداد ؟:n37:نقل قول:
برای شبانه 3 ساعت وقت هست که با سرعت 400-450 میتونی توی سه ساعت 4-4/5 گیگ بگیری.نقل قول:
سرویس های بالاتر از یک مگ شبانه نداره.
اگر اتصال همزمان را وصل کنیم یعنی میشود دو نفر همزمان از نقطه متفاوت وصل بشوند؟( پورت شهری)
اون وقت سرعت افت هم میکنه؟
سرویس یک مگ از چهار تا هفت رایگان میدهنقل قول:
شبی هفت تا هشت گیگ
بستگی به مرکز مخابراتی داره
Sent from my iPhone using Tapatalk