این که ان لاین داره فوق العادس
با ای پی ایران مشکل نداره ؟
مراحل اضافه نمیشه به بازی ؟ منظورم اینه که داستان بازی ادامه پیدا نمی کنه ؟
Printable View
این که ان لاین داره فوق العادس
با ای پی ایران مشکل نداره ؟
مراحل اضافه نمیشه به بازی ؟ منظورم اینه که داستان بازی ادامه پیدا نمی کنه ؟
منظورم به طور کلی بود. نمیدونم داره یا نه؟
از کجا می تونم تهیه کنم ؟؟
من سرچ میکردم کسایی که انلاین بازی کرده بودن میگقتن انلاینشو بیشتر از 1 به 1 نمیشه با اینترنت ایران بازی کرد مگه اینکه اینترنتت خیلی خوب باشه
قبل اینکه بخری خوب سرچ کن که بعدا پشیمون نشی
سلام
کسی تا حالا این بازیو که با حجم خیلی کم حدود چند مگ تو اینترنت گذاشتن رو دانلود کرده؟ میخواستم بدونم اینا واقعا درست کار میکنن من خودم چند تاشو دانلود کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن!!!
خب معلومه بازی 4 دی وی دی وقتی بشه چند مگ خرابه دیگه!نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم:
من دو سال پیش این بازیو روی ویندوز Xp نصب کردم و راحت اجرا شد ولی الان ویندوزم سونه حالا این بازی روی سون اجرا میشه یا نه ؟ چندتا از دوستام میگن این بازی رو نمیشه روی سون اجرا کرد برای همین میخوام مطمئن بشم.:27:
برای نصب این بازی گفته بودن که windows xp service pack 3 لازمه برای اجراش - روی ویندوز 7 32 بیتی نصبش کردم بدون هیچ مشکلی راحت اجرا شد:20:نقل قول:
ویندوز XP روون تر اجرا میکنه. ولی رو سون باید سیستمت قوی باشه. ممکنه بازم یکم مشکل داشته باشی. من یه پچی داشتم که مشکل رو تا حدودی حل میکرد ولی یادم نیست چه ورژنی بود... احتمالا آخرین پچو بگیری درست شه.نقل قول:
سلام
کسی راه حلی برای رفع این ارور داره بعد از نصب آپدیت این مشکل به وجود اومد چند تا فایل xlive از اینترنت پیدا کردم و به پوشه system32 ریختم ولی بازم درست نشد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]