میشه منو ببینید چون حس میکنم دیده نمیشوم
Printable View
میشه منو ببینید چون حس میکنم دیده نمیشوم
مشاهده ریز مصرف : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من میخواستم ADSL صبا نت بکشم ولی چون فیبر نوری هستم نمایندگی گفت باید Wireles فارانت بکشم.
میشه یکی یه توضیحی بده؟
من مبین نت داشتم و اصلا راضی نبودم.
فارانت (صبانت) چطوره؟ لطفا یه توضیحی بدین؟
و اینکه پیشنهاد شما چیه؟ بگیرم؟ یا از شرکت های دیگه بکشم؟
وارد پنل کاربریتون بشید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وفتی که وارد شدید از آیکون های سمت راست صفحه چهارمی از بالا رو بزنید براتون ریز مصرفتون میاد...:n06:
چرا دوستان فکر می کنید ترک کردن و خروج از یه شرکت تنبیه مناسبی واسه شرکتهای گرانفروش و کم فروش نیست؟نقل قول:
چرا تصور میکنید از این شرکتها برید دیگه هیچ چاره ای ندارید؟
کافیه به تاریخ اینترنت پرسرعت در ایران نگاهی کنید و ببینید شرکتهایی که خدمات خوب به مشتریها ندادن و با از دست دادن اونا یا ورشکست شدن و یا سهم بازار
رو از دست دادن مثل لایزر ، فن اوا ، اسیاتک ، ندا و ...
من فردا پیگیری میکنم و اگر همچنان جواب سر بالا بدن و بگن این وضعیت cap گذاشتن روی سرعت به 30 کیلوبایت بر ثانیه قراره دائمی باشه، همین امروز حجمم رو مصرف کرده و درخواست فسخ میدم بعد از 5 سال!
این دیگه واقعاً جوکه! به یارو میگم چرا سرعت شبانه رو به 30 محدود کردین؟ فرق سرویس 4 و 6 مگ الان با 128 چیه؟ میگه خوب حجم بخر توی روزانه دانلود کن!
بدبختی من اول زمستون ۶ ماهه تمدید کردم حالا باید تا تابستون تحمل کنم دوستان من هرجا میرید شاتل نرید چون من از محدودیت شاتل فرار کردم اگر صبا نت سرعت محدودش ۳۰ کیلو بایته مال شاتل ۱تا۳ کیلوبایت است که صفحه نمیتونی باز کنی شبا هفته اول میزارن دانلود کنی بعد محدود میشی تا ۳ شب مونده به پایان مهلت قرارداد که از محدودیت در میارن که فکر کنی مثلا خراب بوده الان درست شده تمدید کنی دوباره ۱ هفته دانلود بقیه مهلت قرارداد محدود اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران پشتیبانیش هم متخصص توهین به شعور مردمه فکر میکنه همه از پشت کوه امدن و هیچی نمیفهمن . من قشنگ ۶ ماه محدود بودم هر بار زنگ زدم گفتن ۲ هفته دیگه تحمل کن ایشالا درست میشه با دود علامت بدی بهتر از اینترنت شاتل است
الان شما میگید بعد از صبانت چه شرکتی سرویس بگیرم که شبانه روزانه و مخصوصا پینگش خوب باشه؟من تا ماهی 90تومن میتونم هزینه کنم!و مصرف ماهانه روزانمم 20 گیگه! اگر برم پارس میخوام POL-512-30G رو بگیرم ولی پینگ و سرعت روزانه ـــشو نمیدونمنقل قول:
سلام به همه دوستان من حدود دو هفته پیش برای اینترنت سفارش انلاین دادم ولی هنوز خبری نشده پیگیری که میکنم مینویسه در حال پردازش ؟چرا ؟ مگه چقدر زمان میبره؟
سلا بچه ها . من همیشه 128 میگرفتم از صبانت ولی دیروز که دوباره رفتم شارژ کنم 2 مگ شارژ کردم اومدم خونه میبینم همون 128 خودمه . خواستم بگم الان باید چی کار کنم؟ شبانشم که واقعا خیلی بد شده .