اون 2 تای اول رو بیخیال ،به نظرم های وب از همشون بهتره :n01:نقل قول:
Printable View
اون 2 تای اول رو بیخیال ،به نظرم های وب از همشون بهتره :n01:نقل قول:
پارس آنلاین که بهتره - مخابرات که اصلا بی خیال بقیه هم زیاد اطلاعات ندارم:n13:نقل قول:
دوستان این وضعیت پینگ حسابگره ببینید چقدر تایم اوت داره.به نظرتون این مشکل به خاطر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بار هزارم
4.2.2.4خودش مشکل داره! با 8.8.8.8 پینگ بگیرین
پارس انلاین مشکل قطعی نداری؟ هر 10 دقیقه اینترنت قطع میشه ولی همه چراغ وصله باید خاموش روشن کنی تا وصل بشهنقل قول:
بدون نویز گیر تست کردم وقتی نویز گیرم وصل میکنی مشکلی نداره ولی پینگ خیلی میاد بالا
نه والا ... البته داشتم یه مقدار منتها نه 10 دقیقه یک بار ، زنگ زدم گفت خط رو ریست میکنم درست میشه درست شد !!!نقل قول:
فکر نکنم نویز خط ربطی به پینگ داشته باشه اگه خطی مشکل نویز داشته باشه یا لینکت ثابت نمیمونه یا اینکه سرعت پایینه
من مرکز بعثت هستم البته
یه کار C++ دارم! کی هست!لازمه!
دوست من سرویس شما چیه؟ و سرعت دانلود شبانه تون چنده؟ و آیا در ساعات رایگان اگر دانلودتون بالا باشه محدود می شید؟نقل قول:
سرویس من 1024 چهار گیگ هست ... که البته به خاطر نویز خط سرعت روی 4 مگ بسته شده وگرنه تا 9 هم میبرن .نقل قول:
ساعت های رایگان هم بیشتر شبها با 300 تا 400 بعضی وقتا هم 150 تا 200 ولی دیگه پایین تر نمیاد .
اگر هم محدود بشه توی بازه زمانی یک ماه هست ... از یک ماه بعد دوباره ریست میشه مثلا شاید شبا تو هر ماه تا 10 یا 15 گیگ بتونی دانلود کنی
من که مشکلی نداشتم تاحالا