ممنون....چجوری میتونم با WDTV صدا رو بصورت PCM انتقال بدم؟نقل قول:
صدای PCM فرمتش چیه؟میشه صدای DTS رو به PCM انکود کرد؟
Printable View
ممنون....چجوری میتونم با WDTV صدا رو بصورت PCM انتقال بدم؟نقل قول:
صدای PCM فرمتش چیه؟میشه صدای DTS رو به PCM انکود کرد؟
متاسفانه WDTV نمیتونه صدای PCM چندکاناله رو منتقل کنه. فقط میتونید بصورت استریو صدا داشته باشید.نقل قول:
واقعا عجیبه که این سینمای خانگی سونی DTS رو ساپورت نمیکنه. فیلم های با کیفیت بالا الان اکثرا صداشون DTS هست. یه راه دیگه هم اینه که ترک صدای DTS فیلم ها رو با یه سری برنامه ها به DD تبدیل کنید که زیاد ایده آل نیست ولی خب برای شرایط شما بهترین کار همینه.
با سلام به دوستان . من سینمای خانگی سامسونگ مدل ht-f5556k رو از جمهوری خریدم 1780 . باید بگم کیفیتش خوبه و منو راضی کرد البته تو صدا تخصصی ندارم ولی صداش به دلم نشست شفافیت و تفکیک خوبی داره و قدرتش هم خوبه نمیشه بهش زیاد ولوم داد و وقتی صدا قطع میشه صدای هوا و اینجور چیزا نمیاد . بلوتوث هم داره و تبلتمو بهش وصل کردم اهنگاشو پخش کرد . بنظرم تو سیستمهای تجاری چیز بدی نیست .
یه راهنمایی میخواستم برای اتصال لپ تاپ (ویندوز 7) به سینمای خانگی ( LG) از طریق بلوتوث. هر کاری میکنم که موزیک رو از لپ تاپ پلی کنم و صدا رو از سینمای خانگی بگیرم موفق به این کار نمیشم. با موبایل مشکلی ندارم و پلی می کنم و پخش میشه. آیا با ویندوز 7 نکته خاصی داره که من باید بهش توجه کنم؟
سلام به دوستان بزرگوار
کسی قیمت Paradigm Monitor 7 داره لطف کنه ؟
با سلام.کسی از جدیدترین قیمتهای انواع اسپیکر فوکال و جامو و آمپ یاماها و پایونییر و دنون خبر داره؟(لطفا فقط قیمتهای اجناس موجود در جمهوری بیان شود)مثلا جاموی 426 میگن دیگه پیدا نمیشه و دونستن قیمتش هم بی فایده اس.
با سلام،
روز چهارشنبه 93/9/24 ست Jamo-S426 (رنگ Wenge و به قيمت 1500) به همراه ساب Jamo-SUB210 (به قيمت 350) و آمپ Pioneer-VSX-824 (به قيمت 1150) مجموعا به قيمت 2900 (پس از چونه و تخفيف) خريداري شد. از فروشگاه آكوستيك.
خجسته بادنقل قول:
بررسیش کن و برای ما بگو
مبارکتون باشه.منم همین آمپ رو با ست جدید تودوروکی و کابل اپیکال خریدم 2/170/000 تومن.اول صدای این ست رو شنیدم و بعد رفتم سراغ فوکال و جامو.صدای جامو 426 رو هم شنیدم.ولی خداییش تفاوت محسوسی احساس نکردم.چون علاوه بر کیفیت و تفکیک حجم صدا هم واسم مهم بود و همچنین قیمت.بیس و تریبل قابل قبولی داره.اینم ویدئوش که خودم تو یوتیوب آپ کردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر تست باس بود اون اهنگ مناسب نبودنقل قول:
چرا موزیک ویدئو
و چرا دوربین ثابت بود. در تست باس دوربین باید بره کنار بلندگوها و اگر ثابت هست المانی باشه که قدرت نشون بده
این ویدئو از تست جامو 426 با امپ یاماها ببین و به گلدان که در فاصله یک متری قرار داره و لرزش زمین زیر دوربین دقت کن بیشتر به قدرت این بلندگو پی میبیری
کیفیت پایین قرار دادم ترافیک زیادی ازتون نبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]