من الان میخوام با تصویر یه سری چیزها که شاید به درد دوستان بخره را بگم.
در تصویر زیر یک بازیکن می بینید که قبلا در موردش صحبت کردم.واقعا خیلی پیشرفت میکنه.به همه توصیه می کنم این بازیکن رو حتما بخرید.توی این تصویر این بازیکن 90 هستش ولی اگر شما کارتهای مهارتی مخصوص دفاع ها رو بخرید حتی از 95 هم بالاتر میره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصویر زیر عکس یک دروازه بان بسیار خوب رو می بینید که واقعا پیشرفت زیادی می کنه.اگر این دروازه بان رو زودتر بخرید و دو کارت مهارتی تک به تک گیری و پنالتی گیری رو بخرید این دروازه بان از بوفون هم بهتر میشه و حتی تا بالای 95 هم می رسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از این توضیحات با این تصویر میخوام توضیحات دیگه ای هم بدم.در این تصویر شما یک بازیکن به نام Benaglio که سمت راستش یک علامتی داره که با بازیکن های دیگه فرق داره این علامت یعنی که این بازیکن به طور کامل از باشگاه خودش ناراضی هست و صد در صد میخواد از باشگاه خودش جدا بشه و به همین خاطر خریدن همچنین بازیکنی خیلی راحت هست.همچنین بازیکن های دیگه هم یک چیزی شبیه قلب در گوشه سمت راست اسمشون هستش که همون طور که می بینید ب
عضی ها با رنگ صورتی بیشتر پر هستند که این نشون میده که بازیکن در باشگاه خودش دارای رضایت بالایی هستش وهمون طور که می بینید بازیکنی به نام Lahm اصلا در آن رنگ صورتی دیده نمی شود و به صورت سفید کامل هست یعنی این بازیکن محبوبیت و رضایت کافی از باشگاه نداره و به زودی مثل اون بازیکن که اول گفتم میشه و از باشگاه جدا میشه.البته این بازیکن ها معمولا در لیست فروش تیمشون هستن و گرنه این قدر رضایتشان پایین نمی شود.