بله هارد 4 تا delay sector داره اگه تعدادش زیاد نشه که مشکلی نیست ولی اگه در حال زیاد شدن باشه و با فرمت سطح پایین هم درست نشه باید ببرید برای تعمیر نرم افزاری قابل حل نیستنقل قول:
Printable View
بله هارد 4 تا delay sector داره اگه تعدادش زیاد نشه که مشکلی نیست ولی اگه در حال زیاد شدن باشه و با فرمت سطح پایین هم درست نشه باید ببرید برای تعمیر نرم افزاری قابل حل نیستنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اینطور که من متوجه شدم منظور شما اینه که در چند ماه آینده هم با همین نرم افزارها هارد رو چک کنم اگه delay sector ها بیشتر نشد که هیچی ولی اگه بیشتر شد یه بار هارد رو فرمت سطح پایین کنم درسته
فقط یه سوال علت این delay sector ها چیه و چه کار باید کرد تا اینا بیشتر نشه
سکتورهایی هست که زمان دسترسی به آنها از مدت زمان استاتدارد بیشتر است اگر درحال زیاد شدن باشه شما نمیتونید کاری بکنید شما از همون نرم افزار hd tune چک کنید اگه تعداد ارور ها در حال زیاد شدن باشه باید هارد رو ببرید نشون بدیدنقل قول:
لطفا به این هم یه نگاهی بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هاردهای اکسترنالم (2 تا wd 3T) سیف ریمو نمیشه ، چه جوری باید بفهمم کدوم برنامه رو با متوقف کنم تا سیف ریمو بشه ؟ من که از ادرس توی تصاویر متوجه نشدم چی رو باید متوقف کنم!(یکیش نرم افزار سیف ریمو خود وسترن دیجیتال هست و یکیش هم نرم افزار usb safely remove)
مرسی
سلام .نقل قول:
عدم امکان Safely remove کردن به خاطر یکی از متافایلهای مربوط به فایل سیستم NTFS هارد اکسترنال هست . میتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک مورد نظر را offline کنید که در اینصورت مشکلی با safely remove نخواهید داشت ولی برای استفاده مجدد میبایستی مجدد online شود .
بله یک پروسس است که مانع از این موضوع میشه اگه با ریست explorer درست نشد باید اون پروسس رو با نرم افزار sfely remover مجبور کنید متوقف بشه و سیف ریمو کنید برنامه ای از هارد باز باشه یا مرتبط با اون هم باشه باعث این مشکل هم میشهنقل قول:
راه دیگر offline کردن دیسک و سپس سیف ریمو کردن است بهتره یک چک دیسک روی هارد هم انجام بدید
سلام
چه عواملی باعث میشه هارد بسوزه یا بد سکتور بگیره یا سلامتیش رو از دست بده؟
پاور خرابو نوسان برق ویروس و ضربه و تکان دادن هاردحین فعالیت ....نقل قول:
نقل قول:
سلام .
عدم امکان Safely remove کردن به خاطر یکی از متافایلهای مربوط به فایل سیستم NTFS هارد اکسترنال هست . میتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک مورد نظر را offline کنید که در اینصورت مشکلی با safely remove نخواهید داشت ولی برای استفاده مجدد میبایستی مجدد online شود .
بچه ها سپاس از راهنماییتوننقل قول:
بله یک پروسس است که مانع از این موضوع میشه اگه با ریست explorer درست نشد باید اون پروسس رو با نرم افزار sfely remover مجبور کنید متوقف بشه و سیف ریمو کنید برنامه ای از هارد باز باشه یا مرتبط با اون هم باشه باعث این مشکل هم میشه
راه دیگر offline کردن دیسک و سپس سیف ریمو کردن است بهتره یک چک دیسک روی هارد هم انجام بدید
من توی disk management رفتم گزینه ای برای offline کردن پیدا نکردم ، روی properties هم رفتم بازم پیدا نکردم