قضیه همین هست...نقل قول:
منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
Printable View
قضیه همین هست...نقل قول:
منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
عجب بحث داغی بود اصلا اگه همشون زرد نشه بعضی از کارایی های صلاح رو که نمیشه دید مثلا اون اصلحه چی بود یادم رفته
رد یاب بود
میخورد بهش بعد چند ثانیه میترکید اون اگه آپگرید نشه مستقیم زنه ولی وقتی تا آخر آپگرید میشه ردیاب میشه
عجب... :20:
پس نسخه های بازی فرق می کنه! من یکی که توجیه شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::40::40:
همون Mine Thrower که بحث از اون شروع شد، کامل که Tune Up بشه حتی اگه درست هم نشونه نگیری باز هدف رو پیدا میکنه و میچسبه بهشنقل قول:
چه جالب جدّی ردیاب میشه ؟نقل قول:
پس نسخه بازی ها تفاوت داره که این همه سرش بحث شد ! ولی از نظر من بازی اینجوری جالب تر چون خودت هی باید بری و پول به دست بیاری که آدم رو با بازی هم بیشتر آشنا می کنه مثلاً من کلّ داستان بازی رو از حفظم .
حالا ام دارم سیو و دانلود می کنم بهتره همینجا این بحث رو خاتمه بدیم !.
خدانگهدار تا صد سال بعد .:46:
البته فکر نکنم کسی تو دور اول بازی بتونه اونقدر پول جمع کنه که بخواد اینجوری خرید و فروش کنه، من خودم از دور سوم متوجه این مسئله شدمنقل قول:
بله مثل اینکه تفاوتهای اساسی بین EVIL4 و BIOHAZARD هست.نقل قول:
عجب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نسخه های بازی فرق می کنه! من یکی که توجیه شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز یه دلاور به من بگه برای اینکه در resident evil 2 با هانک و توفو بازی کنم آیا باید بدون اسلحه بینهایت بازی رو 8 بار تموم
کنم.
اينجا تاپيك اويل چهاره ها!نقل قول:
ولي بهت ميگم : نه ميتوني با اسلحه ي بينهايت هم تموم كني مشكلي پيش نمياد:46:
البته بايد Normal رو 8 بار تموم كني :10: ( كه اين يعني 8 بار با ---- 8 بار با كلر )
4 بار اول با ---- ميري 4 بار اول با كلر
اونوقت باز ميشه
موفق باشي
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من قبلا این 8 بار رو با اسلحه نا محدود در لول هارد رفته بودم البته گل هم خورده بودم ولی اسپری نه
آزاد نشده بود حتما باید تو نرمال برم و آیا میتونم گل بخورم یا نه؟
بله حق با شماست .نقل قول:
یک سؤال : آیا برنامه ای هست که از 20 سیو یک سیو رو پاک کنه یا مثلاً فقط یک سیو را از فایل سیوی به فایل سیو دیگر کپی کند ؟ اگه هست لینکشو بذارید (اگه می شه رپید شیر باشه)
خیلی ممنون .
خدانگهدار تا 10 قرن بعد ! :31:
خوب آخه 2 نوع داره يكيش هست كه اسلحه ي نامحدود از اول توي صندوقتونه و يكي ديگش هم هست كه بازي ارجينال هستنقل قول:
شما بايد بازي اورجينال رو با نرمال 8 بار بريد:46:
اگر هم گل نخوريد توي ارجينال براي دفعه ي دوم بهتون اسلحه ي بينهايت ميده
و يك خواهش : ديگه سوالات اويل 2 رو اينجا نپرسيد:20:
که به حساب دقیق همه این کارا رو بکنی مردم عادی رو تو خیابون شهرتون آدمخور میبینی :دینقل قول:
بیخیال شو دوره اونا گذشته منتظر 5 باش این نظر منه یکم دیر جنبیدی :46:
خیلی اصلحه باهالیه ولی ربطی به نسخه های بازی نداره تو همون آپگریت میشه !!نقل قول:
همون Mine Thrower که بحث از اون شروع شد، کامل که Tune Up بشه حتی اگه درست هم نشونه نگیری باز هدف رو پیدا میکنه و میچسبه بهش
شما اسم ArtMoney برنامه رو شنیدی :دی از اسمش مشخصه چیکار میکنهنقل قول:
البته فکر نکنم کسی تو دور اول بازی بتونه اونقدر پول جمع کنه که بخواد اینجوری خرید و فروش کنه، من خودم از دور سوم متوجه این مسئله شدم
این چیز میزا نبود کی حوصله داشت اویل بازی کنه
من اول بازی یه اسنایپ قنداق چوبی خریدم تا آخر بازی نه عوضش کردم نه ارتقاش دادم! تازه شاکی هم بودم که چرا اره برقی دارا رو اسنایپ می کنی نمی میرن!
اون اسلحه مین انداز رو هم تا آخر نخریدم چون فکر می کردم برای پرتاب بهتر نارنجک استفاده می شه! برای کشتن غولاخر خریدمش!
سلام
من تو مرحله نبرد لیون با کراوزر بالای قلعه گیر کردم (درجه سخت)
چطوری ردش کنم؟
بهترين راه استفاده از چاقو هستش حتي توي درجه سخت !نقل قول:
مي توني يه آر پي حي بخري درست نشونه بگيري اما خيلي سخته چون حركتاش تندترن
همون چاقو بهترينه
چاقو؟
من تو درجه آسون هم با Rifle میزدمش
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین
باید کجاشو نشونه بگیرم تا زود تر بمیره؟
کسی نیست جواب ما را بدهد؟نقل قول:
نکته اینجاست که کرازور با چاقو ضربه بخوره از کیلر7 هم بیشتر صدمه می بیینهنقل قول:
چاقو؟
من تو درجه آسون هم با Rifle میزدمش
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین
باید کجاشو نشونه بگیرم تا زود تر بمیره؟
نکته دیگه اینه که کیلر7 اسم یه بازی دیگه از کپکامه(حرکت تبلیغاتی!)
وقتي با چاقو كار ميكنيد بايد يكمي حرفه اي باشيد هميشه ضربه بزنيد و تا جايي كه ميتونيد جا خالي بديد:46:نقل قول:
نکته اینجاست که تو بازی Ada the Spy وقتی تو مرحله آخر با کراوزر روبرو میشی چاقو نداری و اونوقت با چه بدبختی باید کراوزر رو کشت، تازه اون بازی Save هم نداره و باید انقدر پای سیستم بشینی تا بکشیشنقل قول:
از همه ممنونم
من فکر نکنم که تو بازی Ada the Spy مشکلی پیدا کنم
اینجا هم فقط و فقط مشکلم زمانش هست
شما اگه اصلحه هایی که لا اقل اینجا معرفی شد رو نگرفتی بدون نصف عمرت پر ...نقل قول:
این چیز میزا نبود کی حوصله داشت اویل بازی کنه
من اول بازی یه اسنایپ قنداق چوبی خریدم تا آخر بازی نه عوضش کردم نه ارتقاش دادم! تازه شاکی هم بودم که چرا اره برقی دارا رو اسنایپ می کنی نمی میرن!
اون اسلحه مین انداز رو هم تا آخر نخریدم چون فکر می کردم برای پرتاب بهتر نارنجک استفاده می شه! برای کشتن غولاخر خریدمش!
راست میگه وقتی میزنی اتفاقا کیفشم بیشتره تا با اسلحه بزنی:دینقل قول:
وقتي با چاقو كار ميكنيد بايد يكمي حرفه اي باشيد هميشه ضربه بزنيد و تا جايي كه ميتونيد جا خالي بدي
شما میرسی اونجا مشکل که پیدا میکنی مطمئن باش چون مصیبته اونم آخرای اون بازیه اگه ادا بمیره دیگه ....نقل قول:
من فکر نکنم که تو بازی Ada the Spy مشکلی پیدا کنم
اینجا هم فقط و فقط مشکلم زمانش هست
دقيقا موافقمنقل قول:
اون قسمتش واقعا سخته ، دقيقا هم آخر بازيه :27:
من يكي كه نزديك 10 بار مردم تا بتونم اونو ردش كنم:19:
نقل قول:اين كه گفتي اصلا قابل فهم نيستش! يه ذره توضيح بده چي مي خواينقل قول:
احتمالا منظورش اينه كه مثلا 20 بار رفته ميخواد تبديلش كنه به 19:21:نقل قول:
خوب بايد بگم اگر منظورتون اين باشه امكان نداره:46:
نه دوست عزیز مثلا من دو تا فایل save data دارم که یکیش مال قدیمه و دوّمیش هم اونیه که جدیداً بازی می کنم . حالا می خام بدونم میشه از فایل اوّل یکی از سیو ها رو به فایل دوّم ارسال کرد یا 20 تا سیوو جدا جدا پاک کرد ؟نقل قول:
نمی شه ارسال کردنقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون .نقل قول:
سلام
من این بازی رو خریدم و نصب کردم و بازی هم کردم تا یه سیو
کنترل بازی خیلی بده با گیم پد اصلا نمیشه بازی کرد خیلی سخته برای نشونه گرفتن
راهی نداره که باشه با ماوس و کیبورد بازی کرد؟
ممنون از شما
چرا ميشهنقل قول:
يك سرچي بكنيد چون بچه ها فايلشو براي دانلود گذاشته بودن كه حجمش هم كم بود:46:
خوب این رو پیدا کردم تست میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
ممنون
:20:
اگه نشد این یکی رو امتحان کن ( همون کارایی رو بکن که soliman گفته ):نقل قول:
ولی بهت گفته باشم با موس سرعت حرکت لیزرت خیلی تند میشه و خیلی سخت میشه ، پس از نظر من با کیبورد یا با گیم پد بازی کنی خیلی راحت تری من که با گیم پد بازی می کنم و خیلی راحتم .
به آقای esi_1981 هم بگم چه ایرادی داره بذار حالمونو ببریم حالا که این طور شد خدا حافظ تا 500 میلیون قرن بعد !!!!!:27::46:
سلام ممنون از دوستان
آقا من اصلا حالم از این بازی به هم خورد
آخه من موندم این بازی چرا اینقدر طرفدار داره؟
بازی که گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه به چه دردی میخوره؟
کلا پاکش کردم
حیف 1500 تومانی که پای این دی وی دی دادم
موفق باشید
دلت اومد همچین چیزی بگی . این بازی یکی از شاهکارهای کاپکم بود.نقل قول:
سلام ممنون از دوستان
کلا پاکش کردم
موفق باشید
خوب اینم یه جور نظر دیگه!نقل قول:
البته احتمالا شانسی بهترین بازی سال 2005 شد! و هنوزم که هنوزه تاپیکش همیشه تو صفحه اول انجمن بازی هست!
شما میدونستی نظرت تو 384 صفحه ی این تایپیک تکه تکه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ممنون از دوستان
کلا پاکش کردم
موفق باشید
:31:
خوب البته من میدونم که خیلی طرفدار داره ولی میشه بگید خوبیه این بازی به چیشه؟
گرافیکش؟
داستانش؟
گیم پلیش؟
البته من فقط نظر رو در مورد Gameplay گفتما هر چقدر هم که این بازی قشنگ باشه وقتی شما نتونی با عکس العمل سریع دشمن رو بکشی که حال نمیده
مثلا وارد یه اتاق میشه همون موقع یکی از پشت دیوار بهت حمله میکنه حدود 5 ثانیه طول میکشه تا بیای روی یارو نشونه گیری کنی تا بکشیش خوب این از نظر من ضد حاله
توی بازی باید آدم هیجان داشته باشه وقتی یکی حمله میکنه در کمتر از 1 ثانیه باید طرف رو بزنی
البته شاید شما عادت کردید و سرعت عملتون بالا باشه ولی من هر چی فکر کردم دیدم نمیتونم به این گیم پلی عادت کنم
بازم میگم انتقاد من فقط از نظر گیم پلی بود
گرافیک رو هم کاری ندارم چون خودتون قبول دارید که پایینه
حالا میشه یکی به من بگه چرا این بازی اینقدر طرفدار داره؟ جدی میخوام بدونم اصلا هم قصد توهین ندارم
ممنون
:20::11:
سلام رفقا بازی از این توپ تر وجود نداره ! نه بیشتر نه کمتر چون هم برای خیلی ها خاطره انگیز هست :20: هم پر هیجان :5::8: و تو :40: من جا داره
من بیشتر از داستان و گرافیک بازی خوشم اومده بود و خیلی باهاش حال کردم . گیم پلیش هم بدک نبود ولی نسبت به نسخه های قبل خیلی بهتر بود. در ضمن باید با این گیم پلی کنار بیای و عادت کنی چون نسخه 5 هم همچین گیم پلی داره.نقل قول:
حالا میشه یکی به من بگه چرا این بازی اینقدر طرفدار داره؟ جدی میخوام بدونم اصلا هم قصد توهین ندارم
ممنون