به نظر من که اگه چند تا اولش رو بری کافیه. البته اگه خیلی کفرت در اومده. منم چندتا اول رو رفتم و باقیشو دیگه خیلی حرصم در اومد. دادم دوستان عزیز زحمتش رو کشیدن. مراحل بعدی که با هواپیما کار داری دیگه اینقدر دقت نمیخواد و به این سختی نیست.
Printable View
به نظر من که اگه چند تا اولش رو بری کافیه. البته اگه خیلی کفرت در اومده. منم چندتا اول رو رفتم و باقیشو دیگه خیلی حرصم در اومد. دادم دوستان عزیز زحمتش رو کشیدن. مراحل بعدی که با هواپیما کار داری دیگه اینقدر دقت نمیخواد و به این سختی نیست.
خب اگه دوست داری بزار من برم
:10:مرسی ehsssssan:10:
:10:مرسی frnsh:10:
:8:ردش کردم:8:
:24:البته پوستم کنده شد:24:
یه کمک دیگه ، ممنون
عکس ماشین های زیر رو هر کی داره بذاره(ماشین هایی که باید صادر بشن)
ممنون از همه بر و بچز سن آندریاسی
Patriot
Stretch
Feltzer
Sentinel
Infernus
Camper
Admiral
خواهش میکنمنقل قول:
یه کمک دیگه ، ممنون
چون هرکس از یه پچ مختلف استفاده میکنه بنا برابن تو هر بازی ماشین ها شکلشون فرق دارهنقل قول:
عکس ماشین های زیر رو هر کی داره بذاره(ماشین هایی که باید صادر بشن)
شما سوار اون ماشینی که باید صادر بکنب بشی خودش مینویسه که این ماشین رو میتونی صادر کنی پس با نشستن تو ماشین های مختلف میتونی پیداشون کنی
اين قضيه صادرات ماشين چيه؟!:19:
یادت میاد یه مرحله داشتیم که باید می رفتیم از یه کشتی سه تا کانتینر رو خالی می کردیم ؟ حوالی همون کشتی یه لیست از چند تا ماشین هست که باید بری اون ها رو پیدا کنی و بیاری و سوار کشتی کنی ... در ازای هر ماشین یه مبلغی می گیری ... خیلی وقت گیر هست و احتمالا خسته کننده ... پیشنهاد نمیشه . ما که انقدر کد زدیم که داشتیم توی پول شنا می کردیم ، دیگه نیازی به واردات صادرات نبود .:27:نقل قول:
آره. مر30 از كمكت:40::11::10:نقل قول:
بچه ها امتحانات تموم شد پس در خدمتیم.
هر هفته 1 شنبه و 5 شنبه و جمعه و بعضی موقع های دیگه در خدمتم.
بچه ها این مرحله Stawaway (همون مرحله ای که باید با موتور بری توی هواپیما) چطوری رد میشه.:41:
تکرار ، تکرار ، تکرار ... انقدر باید بری تا برسی بهش ... سعی کن پشت هواپیما حرکت کنی و زیاد چپ راست نری فقط در این حد که به جعبه هایی که از هواپیما بیرون می اندازن برخورد نکنی ...نقل قول:
بچه ها این مرحله Stawaway (همون مرحله ای که باید با موتور بری توی هواپیما) چطوری رد میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی سعید :10::10::10::10::10:نقل قول:
راستی بچه ها مود کیلومتر شمار رو هر کی داره لطفا بذاره
مرسی
کمک فوری از سن آندریاسی های عزیز خواهش میکنم یکی فایل زیر رو آپ کنه( مال خودم پریده)
X:/.../gta san andreas/data/weapon.dat
حجمشم خیلی کمه حدوده 11 کیلو بایت
بفرما دوست عزيز. واست فشردشم كردم، شد 4 كيلوبايت!!!:31::27::21::10::8:نقل قول:
دانلود:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/weapon.rar
مرسی Crespo:8::40::11:نقل قول:
راستی cRESPO جان شما که عضو پرشین گیگ هستی میشه یه دعوت نامه واسه ما بفرستی
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
خواهش مي كنم.
شرمنده، من دعوتنامه ندارم! نمي دونم چرا؟ خودمم دنبال دعوتنامه هستم. ولي عجيبه كه واسه من دعوتنامه نمياد تا كسي رو دعوت كنم!:13:
دوست عزيز براتون فرستادمنقل قول:
دوستان اگه ممكنه رمزهاي gta saبرام بذاريد فارسي باشه بهتره چوب ت دلتون بخواد انگليسيشو پيدا كردم
OKنقل قول:
به هر حال دستت درد نکنه
هی :10:اگه خودت ردش کنی بیشتر حال میده:8:نقل قول:
مرسی علی جاننقل قول:
دستت مر45
قربانت.:40: به هر حال شرمنده!:11:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های این تایپیک
کسی هست که این بازی رو تموم کرده باشه اگه تموم کرده سیو هاشو بزاره تا بقیه استفاده کنند
یه ترینر باحال هم لینک بدید اونی که تو صفحه ی اول بود کار نمیکنه
سیوها و ترینر های زیادی در صفحات قبل بود و من قادر به دانلود هیچ کدوم نشدم
قربان شما مهران
سلامنقل قول:
بفرما. اينم يه ترينر فوق العاده كامل و عالي:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/GTA%20San%20Andreas.rar
crepsoجان سیستمت پر از ویروسه لطفا انتی ویروست رو چک کن چون فایلی که دادی پر از تروجان و ویروس بود
دوباره بزار متشکرم
سلام آقا مهراننقل قول:
کسی هست که این بازی رو تموم کرده باشه اگه تموم کرده سیو هاشو بزاره تا بقیه استفاده کنند
شما امر کن داداش
بفرما :
سیو کامل + تمام مراحل اعم از مسابقات و نوسابقات و هوسابقات و غیره و غیره "مارو دعا کن"
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3484158/4cedad7a/GTASAsf1.html
سلام خدمت همه بروبچ باحال خوبییییییییین ببینید من یه مشکلی دارم تو اون مرحله که یه $ قرمز رنگ میاد منظورم اونجایی که باید گواهینامه ماشین بگیی اولین مرحلشو بلد نیستم نوشته :
press and hold w and s to begin
خواهشن بگین چیکار کنم :11::11:
بايد اون دوتا دكمرو بگيري و چپو بزني تا 180 درجه بچرخه اينجوريه
مرسی ولی منظورت از چپ چیه
منظورت A هستش
نه داداش
دکمه w و s رو با هم نگه میداری و یکی از دکمه های جهتی -> یا <- را نگه میداری و ماشید در جا 180 درجه میچرخه
دستت درد نكنه كه توضيح دادينقل قول:
مرسی از احسان و محسن جوون دستتون طلا
یه سوال دیگه دارم چطور میشه مخ دوست دخترها رو زد منظورم طی مرحله ها آشنا میشن یا باید جایه خاصی بریم
نه هرکدوم از مد خاصی خششون میاد
مثلا یکی میگه لاغر باش
یکی میگه چاق باش .
.
.
.
اقا کسی این بازی رو تموم نکرده اقا ehsssssan شما تموم نکردی اگه کسی تموم کرده سیو هاشو بزاره
راستی یه ترینر مشتی هم بزارید که چیز های اصلی مثل تفنگ ها و ..... داشته باشهچ
منتظر کمک همتون هستم
نه منظورم اینه که باید چه مرحله ای رو برممم
آقا من شرمندتون هستم میشه بگی کدوم مرحلش رو نرفته بودم؟
معذرت
نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3490599/2254c4db/GTASAsf1.html
دوستان من یه سوال برام پیش اومده .
من از یه سایتی مدل ماشین تویتا کمری رو دانلود کردم و تو مسیر مورد نظر دایرکتوری بازی هم ریختم ولی هر چی داخل شهر رو گشتم پیداش نکردم . اینجور ماشینارو کجا باید پیدا کرد؟
اقا کسی تو این تایپیک این بازی رو تموم نکرده یعنی هیچ کی تموم نکرده
اگر تموم کردید یا در مراحل اخر هستید سیو هاتون رو بزارید تا ما هم استفاده کنیم
بابا بس که پست التماس زدم خسته شدم یکی جواب بده