دوست عزیز من رفتم از چند تا از دوستام که تخصصشون DotA بود پرسیدم گفتند که ترتیب قرار گیری توی inventory هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
خودمم که تا اونجایی که دیدم فرقی نمی کرد
Printable View
دوست عزیز من رفتم از چند تا از دوستام که تخصصشون DotA بود پرسیدم گفتند که ترتیب قرار گیری توی inventory هیچ تاثیری ندارهنقل قول:
خودمم که تا اونجایی که دیدم فرقی نمی کرد
بچه ها کسی میدونه توی مپ DotA Allstars v6.49 Al چطوری میش Fun House رو باز کرد؟ (گوشه ی پایین سمت راست مپ)
مرسی.
سلام دوست عزیز...منم یادمه اولین هیرویی رو که تو مپ دوتا گرفته بودم و به اصطلاح بازیم رو باهاش شروع کردم، Razor بود...در مورد اون نکته ای هم که گفتی باید بگم:دوتا با دوت ای فرق نمیکنه،حالا شما بعده دوت میگی ای،بعضی ها هم میگن آ.نقل قول:
موفق باشی دوست عزیز
والا همون آیتم هایی که گفته بودم رو ببندی،خودشون تا حدودی Healthت رو بالا میبرن...معمولا هم تو بازی های 5 نفره...نمیشه اونقد آیتم بست...اما واسش heart of tarrasgue بد نیست،اگه بشه پولش رو در آورد...به احتمال زیاد شما واسه اول بازی میخوای health رو بالا ببری،که ون گارد یه آیتم معموله که همه میبندن،یا 2 تا Ring of heath هم خوبه که 10 HPدر ثانیه بهت میده،بعد میتونی یکی رو به perseveranceتبدیل کنی...موفق باشینقل قول:
چراعزیز ترکیب قرار گذاری فرق میکنه البته برای ایتمهای orbfektاونم واسه بعضی هیروها
البته چون اکثرا دو یا چند ترکیب Orb رو استفاده نمیکنن به همچین موردی برخورد نکردن.نقل قول:
وگرنه تاثیر داره. و افکت مربوط به آیتم Orb Effect ی که در اولین خونه Inventory باشه فعال میشه.
میشه درباره این orb effect توضیح بدید من همون اول هم با این یک قلم مشکل داشتم
با با بیخیال به اون دوستات بگو برن یکمی به تخصصشون رسیدگی کنن اگه اینتوری بود که دوتا همش باگ بود همه هرچی ایتم ارب افکت بود باهم میساختن بالاخره تو هر اتک یکیش میگرفت اون موقع اتک اول رو که میخوردی تا اتک اخر بوستتو میکندننقل قول:
یعنی ایتم یا مجیکی که ارب باشه رو نمیشه با هم استفاده کرد:10:نقل قول:
دوست من همه ایتما فرقی ندارن که کجای اینوینتوری باشن ولی واسه ایتمای ارب اگه دوتا داست باسی یا بیشتراونی که تو اینونتوری 1 بذاری کار میکنه مثلا سنج یا اسکادی یا مانا برن ÷رج و...:10:نقل قول:
ولی در کل ایتمای یوز کردنی رو تو اینونتوری بالا میزارن تا سریع تر بشه بهش دسترسی داشت
بچ 1.21 دان کننقل قول:
sAng o Yasha هم ORB Efect هستن اما با هم كار ميكنن
بعضي orbها با هم كار ميكنن
لینک میدی بعدش وارکرفت من از این کپی هاست یعنی 1400 مگ فایل که تو یه فولدر میریزی بد اجرا میکنی این پچ روش اجرا میشه؟نقل قول:
سلام !
می دونم سوال احمقانه می کنم ولی میشه یه کمی در مورد آنلاین بازی کردن توضیح بدین ؟
شرایط من :
پچ 1.21 رو دانلود کردم ، ولی وارکرافت من کپی هستش !!!! یعنی از یه جایی که نصبش کرده بود کپی کردم تو سیستم خودم . ( سیدیشو دوستم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون میشم یکی کمکم کنه :11:
این ارور رو میده وقتی پچ رو میزنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چون شما wracraft III رو نصب نکردید registry key اون درون ریجیستری کامپیوتر شما نصب نشده و پچ نمی تونه اونو پیدا کنه و ...
جلل خالق یاشا ارب افکت بود ما خبر نداشتیم؟نقل قول:
رو هر ایتمی اگه موس رو نگه دارین زیرش نوشته ارب افکت نات استک یعنی با هم کار نمیکنن
ببین راحت ترین راه اینه بری گیم نت محلتون فولدر وار اونو کلن کبی کنی تو سی دی بری حاشو ببرینقل قول:
یا ببینی کدوم یکی از دوستات داره بگیری
اگه تهرانی بیغام خصوصی بده شاید تونستم کمکت کنم
شاد باشید
:10:
رجیستر کی رو نمیشه کپی کرد ؟ :41:نقل قول:
حال ندارم برم سیدی بخرم ! خودت که می دونی سرباز و کم پولی :31: .
لینک دانلود اینا ندارین ؟ :31:
نقل قول:
آقا مشکل پچ کردن حل شد .
پچ هم شد ولی حالا از کجا لیست سرور هارو بیارم ؟ Local Network یا Battle.Net ؟؟؟؟
تو بتل نت که باز همون ارور قدیمی رو میده
تو لوکال نتورک هم چیزی نمیاره :41::19:
سلام بر خدایان DOTA !!!!
اقا میشه بگین این آیتم Orchid Malevolence رو واسه کدوم هیرو ببندیم بهتره !!!!!
سلام بر یگانه شهید راه تریبال وارز:
Hamed-Beckham
آقا شما باید از طریق gg بازی رو آنلاین بازی کنی.
توی همین فروم قدیما راهنماش بود.یه سرچ کن پیدا می کنی
سلام به همه
انگار می خواهید اینجا رو راه بنداید
ok
با ai بازی کنید تا فقط ایتم ها رو بشناسید
چون ai همیشه یه جور بازی میکنه و همیشه یه چیز میبنده و همیشه چند برابر xp میگیره و...
بازی ادمو خراب میکنه
این بازی رو حتما تو شبکه و در صورت داشتن یه اینترنت متوسط حتی 64 توی اینترنت بازی کنید
در مورد ایتمها هم یه چیزی بگم
توی موقعتهای متفاوت آیتم های متفاوتی استفاده میشه
و اینم بدونید که واسه همه هیروها یه ضدی همهست
که همه چیز به بازی طرفین بستگی داره
واسه شروع بازی هم همون razor رو پیشنهاد میدم چون مجیک زیادی نداره
سرعت حرکتش movment به نصبت خیلی خوبه و پر شدن خونش هم خوبه
با توجه به اینکه دور زنه range atack و lvl6 پول درآری داره ، بازی باهاش رو خیلی آسون کرده
ولی هنوز هم میگم یه چونین تایپیکی هست و بحث های خیلی خوب و بدی توش صورت گرفته
سلام به همه D:
یه نکته ای در مورد orb effect
واسه هیروهای رنجدار همه orb ها کار میکنند فقط به صورت random
سلام بر پاسدار سرزمین تریبال وارز :31:نقل قول:
از طریق GG هم رفتم ولی توی بازی نمی ره ! شما تونستین کاملآ برین تو بازی و جنگ کنید ؟:27:
آره.منم لول 13 هستم اونجا.باید ورژن وارکرافتت حتما 1.21 باشه.برای اینکه ببینی چنده وقتی میری توی بازی پایین صفحه سمت چپ نوشته
نقل قول:
یکی دارم که ورژنش 1.20 هستش ولی کل بازی رو کپی کردم و نصب شده نیست .
یکی هم که امروز رفتم سی دی شو خریدم و آوردم نصب کردم و دیدم ورژنش 1.07 هستش . ( وقتی می خوام پچش کنم این پیغام رو میده : عکس پایین )
*** توی فولدر کاسپراسکای هستش اونجوری بد نگاه نکن .
:31:
نقل قول:
شما باید پچی رو بگیری که مستقیما از ورژن 1.07 تبدیلش کنه به 1.21 .
این پچی که شما دارین احتمالا برای ورژن 1.20 به ورژن 1.21 هستش
اینم یه لینک خوب برای دانلودش :21:
من از اینجا گرفتم هیچ مشکلی هم نداشتم با نصب کردنش
تازه پچ 1.21b رو هم راده
1.21b را دانلود نکن!توی سایت getdota نوشته که گویا بعضی ها باهاش مشکل دارند
نقل قول:
پس تو بگو کدوم رو دانلود کنم ؟:41:
خدایی عصابم دیگه خورد شده !!!!!!!!!! اون دوستهایی که بهشون یاد دادم کل بازی دوتا رو الان دارن آنلاین بازی می کنن ولی من نمی تونم .
خدایی یکی کمکمون کنه .:41: جبران می کنم .
نقل قول:
روش شما رو هم رفتم .
با این مشکل مواجه شدم :
** بازی توی فولدر کاسپر اسکای هستش :31:
دوستان من به این نتیجه رسیدم که هر کدوم از ترکیبها باید توی inventory توی جای مخصوص خودش باشه...
مثلا
Maelstrom باید دقیقا بالا گوشه سمت چپ باشه تا جرقه بزنه ..ترکیبهای دیگه هم دوستان اطلاعی دارند؟
سلام
دوستانی که می خوان در اینترنت و با دوستانشون بازی کنم من این سرور رو پیشنهاد میکنم !!!
البته باید دانلودش کنین !!!کد:http://www.gg-game.com/download.html
و از داخل خود سایت می تونین یه آکونت بسازین !!!
خداییش باید بگم خیلی توپه !!
آخه من با سرعت 2 کلیو بایت دیال آپ هم بازی کردم البته 2 نفره که یه کم گیر می کرد !!!
دوستان اگر مشکلی داشتن خبر بدن !!!
راستی دوستان بیاین این تاپیک رو بترکونیم !!
شب و روز خوش !!!
نقل قول:
توی عکسی که بالا خودت گذاشتی راهنماییت کرده که .
باید بازی رو حذف کنی حتی فولدرهاشو ویندوزت را یکبار ریستارت کن بعد بازی رو مجدد نصب کن .
پس از نصب بازی فایلی رو که بهت آدرسش را دادم و دانلود کرده ای رو نصب کن و حالشو ببر داداش.
کسی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
همه چی حل شد و تونستم بازی کنم .
تشکر از همه . :11:
حالا بگین ایرانی ها کجان ؟ :31:
سلام دوست عزیز...منم تو این سایتUserهستم،با همین نام...دانلود نرم افزار،منظورت همون 12 مگی هست؟راستی مگه کمتر از 2نفر هم میشه؟:18:شاید منظورت 2 به دو باشه:27:نقل قول:
سلام...با Replay ها چطورین؟
اولی:
Dragon Knight vs Axe
دومی:کد:http://ho0rezam.bizhat.com/replay/Dragon Knight vs Axe.w3g
phantom lancer vs Night stalker
-----------------------------------------------------------------------------------------کد:http://ho0rezam.bizhat.com/replay/phantom lancer vs Night stalker.w3g
همشون 6.51 و پتچ 1.21 رو میخوان:21:
-----------------------------------------------------------------------------------------
شب خوبی رو داشته باشین
لول 2 omniknight خنثیش می کنه!نقل قول:
آیا damage blade mailمجیک است یا نه؟
gg ===>warcraft rpg====>international====>iran dota room 1 & 2نقل قول:
همه چی حل شد و تونستم بازی کنم .
تشکر از همه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگین ایرانی ها کجان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed آیدیت بگو ماهم add کنیم تو gg
بله، magic هست.نقل قول:
سایت dota مفصلا توضیح داده، پیدا کردم میذارم....نقل قول:
نه خیرم!!! همیشه اولین orb تو invintory کار می کنه.نقل قول:
احتمالا یه orb دیگه داشتی!نقل قول:
فقط eye of skadi برای range ها خ orb نیست...نقل قول:
اینم مرجع کامل orb effect نا تموم بحث ها تموم بشه.....(حتی levelهای orb هیروها رو هم داره... :31:)
امید وارم دیگه تو سر و کله هم نزنین!!!!:10:
اول آیتم ها:
اینم آیتم ها و لول های orb هیرو ها...