درود بر رفقا.دوستان یک سوال داشتم من به تازگی کارتریج پرینتر سامسونگ مدل scx4300 رو شارژ کردم و گفتن که در اولین بار شارژ باید دستگاه ریست بشه.میتونم بپرسم چجوری باید ریست کرد؟؟یا نرم افزار خاصی داره؟؟
چون به صورت پراکنده چاپ میکنه.
Printable View
درود بر رفقا.دوستان یک سوال داشتم من به تازگی کارتریج پرینتر سامسونگ مدل scx4300 رو شارژ کردم و گفتن که در اولین بار شارژ باید دستگاه ریست بشه.میتونم بپرسم چجوری باید ریست کرد؟؟یا نرم افزار خاصی داره؟؟
چون به صورت پراکنده چاپ میکنه.
سلام
خوبی رامین جان
شما باید رو برد یه ریستارت کننده نصب کنید که وقتی پرینتر خاموش شد اتوماتیک ریستارت بشه و اخطار نده
کلا اکثر پرینتر های سامسونگ این شکلین
سلام مهرداد جان.راستش این مال یکی از رفقامه که سپرده بپرسم ببینم چطوریه.الان این ریستارت کننده روی برد چطوره؟؟ باس چیکارش کنیم؟نقل قول:
والا من فقط دیدم گه تعمیرکاره اینکارو کرد روی برد اونو وصل کرد و دیدم که هربار خاموش میکرد پرینتر رو دوباره ریست میشد یک آی سی بود گه قابل برنامه ریزی بود حالا ازش دقیق میپرسم بهت میگم چیکار کنینقل قول:
سلام دوست عزیز 4300 یک نرم افزار میخواد که ریست بشه .نقل قول:
و او نرم افزار همراه با ترفند است.
و دیگر پیغام ارور تونر نمیدهد.
دارای تمامی ورژن ها و فایل اموزش فارسی و ساپورت
با سلام و خسته نباشید
من یه پرینتر HP چند کاره مدل M1522N دارم
با فرمت TIF که میخوام اسکن کنم 2 تا برگه رو >>>برگه اولش درست اسکن میشه ولی برگه دوم خط خطی میشه؟؟
مشکل چیه؟؟؟<<<من درایور رو هم بروز کردم ولی مشکل حل نشد.
در ضمن با فرمتهای دیگه مانند JPG این مشکل نیست؟؟؟
باید چیکار کنم؟؟
تو فتوشاپ اسکن کن ببین باز هم اینجوریه.نقل قول:
دی پی ای رو بالا پایین کن ببین باز هم اینجوریه.
نمونه اسکن را اپلود کن تا ببینم
2 تا پرونده رو تو یه فایل اسکن میکنه؟؟
اولیش سالمه ولی دومیش مشکل داره و خط خطی هست؟؟
در صورتی که اگه با فرمت jpg اسکن بشه همه فایلها رو تو فایلهای جداگانه اسکن میکنه؟؟
دو حالت داره یا ماله برد اسکن است یا خود اسکن.
نمونه را اپ کن
خیلی ببخشید من کجا باید فایل رو آپ کنم
تو خود سایت که من امکانش رو ندارم
ولی اگه ایمیل بدی میفرستم به ایمیلتون.
این بنده خدا هم نتونست پرینتر ما رو بعد از 3-4 روز ردیف کنه !!! از خیر این پرینتر گذشتم یه دونه p50 خریدم ....نقل قول:
عزیزم بستگی داره من اگه مشتری دستگاه رو از من بخره و خودش خرابکاری کنه 30 تومن میگیرم و اگه اشتباه از کار من باشه 0 میگیرم.
اما از غریبه ها تا 50 تا 70 میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکسی خواست پی ام بده این 4700 کانن رو می فروشم به همراه پمپش که البته فقط هدش مشکل داره ...
با عرض سلام و خسته نباشد.
دوستان من چند تا سوال داشتم.
---------------
1. کارتریج آکبند پرینتر لیزری HP 1020 - مشگی - با شماره فنی Q2612A - 12A
قیمتش توی چه حدودی هستش ؟ حداقل و حداکثر قیمت چقدره ؟
---------------
2. بعضی سایت ها رو دیدم زدن کارتریج با شماره فنی Q2612A - 12A - مشگی - 54000 تومان!!!!
توی یه سایت دیگه زده 28000 تومان ؟؟؟؟
این یکی با اون 54000 تومانی چه فرقی داره ؟؟؟؟
این قیمت ها حقیقت داره ؟؟؟؟
خود پرینتر رو به همراه کارتریج چند سال پیش خریدم 60000 تومان.!!!!
حالا چطور کارتریج این همه گرونه یعنی خود دستگاه 6000 تومان ارزش داره ؟؟؟؟
---------------
خیلی خیلی ممنونم.
سلامنقل قول:
فکر کنم منظورت از کارتریج آکبند همون اورجینال هستش یا شاید هم منظور وکیوم و بسته شده باشه !
در هر صورت خدمت گلت عرض کنم که کارتریج 12 از همون 25 شروع میشه و با تورم اخیر تا 65 تومان به پایان میرسه
با این تفاوت که 25 تومانی طرح اورجینال هست ( یعنی طراحی شده از روی یک مدل اصل ) ولی کیفیتش بسیار پایین و قادر به شارژ های مکرر نیست و زود خراب میشه ( یعنی پند بار بیشتر شارژ نمیشه و به تلق نلوق و عیب میافته ) ولی مدل های با کیفیت بهتر ولی همون طرح اورجینال 35 تا 45 دور میزنه و در آخر هم خود اورجینال 60 تا 65 تومان هستش
قربانت
غیر از مدل اولی بقیه را موجود دارم :11:
ممنونم از شما عزیز.
یه چند تا سوال مهم و فوری از شما و دیگر دوستانی که اطلاعات دقیق و صحیح دارند داشتم :
1. حالا چطوری می شه تشخیص داد کارتریج اوریجینال هستش یا طرح اورجینال ؟؟؟؟ راهی داره ؟؟؟؟
2. این کارتریج های 53500 تومانی که بیرون می فروشند اورجینال هستش یا طرح اورجینال ؟؟؟؟
3. آیا کارتریج هم گارانتی داره ؟؟؟؟ توی بعضی سایت ها دیدم زده گارانتی فلان شرکت ؟؟؟؟
کارتریج ها گارانتی دارند ؟؟؟؟ حقیقت داره یا نه ؟؟؟؟
یک دنیا سپاسگزارم.
سلام
می خواستم یه سه کاره لیزری بخرم. بین کانن 4430 و اچ پی 1132 موندم . کدومو بگیرم بهتره؟ کانن فیدر داره واسه کپی و حدود 15 تومن گرون تره.
نقل قول:کد:http://up.--------.com/
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
jتوصیه من به شما این است که همان طرح را بخرید برای اینکه شما نمیتوانید تشخیص دهید فابریک است یا طرح درجه 1 یا طرح درجه 2 یا طرح درجهنقل قول:
3.
همان طرح را جای فابریک میفروشند.
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
ترفند خودشو داره و حرفه ای ها نمیگن که از کجا میشه تشخیص داد.نقل قول:
این چیزی است که بین ما متخصص های ماشینهای اداری میمونه.
شرمنده
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
4330 بهتره.نقل قول:
مخزن کارتریج هم بزرگتره.
خمون کانن رو بخر
سلامنقل قول:
در مورد تشخیص که آقای گرجی بصورت شیوا توضیحش دادند
فقط در مورد گارانتی می خواستم روشنت کنم که گارانتی فقط به منظور اطمینان شما از کالای خریداری شده است و فقط همون چاپ اول تا دهم ملاک است یعنی شما بعد از استفاده 500 برگی نمی تونی از گارانتی اون استفاده کنی همون طور که گفتم کارتریج های ارزان و بی کیفیتش بعضی اوقات همون چاپ اول و دوم شون سیا ه نقطه دار یا سفید بی رنگ یا پودر ریزی دارند در اون صورت می تونید از گرانتی اون استفاده کنید
مواظب باشید هوس نکنید خودتون عیبش رو رفع کنید که اون وقت از گارانتی ساقط می شود
دوستان p50 من جوهر مشکیش تقریبا تموم شده اگر کارتریج رو باز کنم و از سوراخ زیرش جوهر تزریق کنم مشکلی پیش میاد ؟
اگر روش دیگه ای هم سراغ دارید ممنون میشم بگید ...
با تشکر
سلام.ممنونم از هر دوی شما عزیزان.
بعضی از کارتریج ها هستند که از اول کار بیشتر اوقات یک خط روی حاشیه زاست برگه می ندازند
این کارتریج ها همون کارتریج های درجه 3 هستند ؟؟؟؟ این ها قیمتشون چنده ؟؟؟؟ این ها چه مدلی هستند
طرح هستند یا چیزه دیگریهستش نامشون ؟؟؟؟
پس کارتریج خریدیم با گارانتی باشه ؟؟؟؟
الان یکی کارتریج 12A رو می فروشه 53500 تومان به نظرتون طرح هستش یا فابریک و هرچیزی که شما می گویید.
کدومش هستش و درجه چند هستش ؟؟؟؟
چون بنده هیچگونه اطلاعاتی در مورد پرینتر و کارتریج ندارم.خواهشا راهنمایی کنید.
ممنونم.
گفتم که شما نمیتونید تشخیص بدید.
در این زمینه فقط باید به ن فروشنده اعتماد کنید. همین.
دیگه خودتون طرفتونو بشناسید.
اعتماد
مهران جان ممنونم.
جواب این سوال رو هم بدهید بی نهایت سپاسگزارم :
بعضی از کارتریج ها هستند که از اول کار بیشتر اوقات یک خط روی حاشیه زاست برگه می ندازند
این کارتریج ها همون کارتریج های درجه 3 هستند ؟؟؟؟ این ها قیمتشون چنده ؟؟؟؟ این ها چه مدلی هستند
طرح هستند یا اسمشون چیزه دیگری هستش ؟؟؟؟
خب هیچ فروشنده ای که نمی گه جنسم خرابه اون هم تهران !!!!
ما خواستیم بگیریم چه سوالی در مورد کارتریج بپرسیم تا لااقل بگه یه چیزهایی حالیشه و جنس اشغال رو نندازه.
ممنونم.
ربطی نداره بعضی وقتها میبینید فابریک هم چنین مشکلاتی دارند.
اون حاشیه شاید از پر شدن مخزن زائد باشد.
در ایم مورد هم گفتم فقط اعتماد.
لینم فایل اسکن شدش:.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پرینتر لیزری کانن دارم مدل LBP6000
میخواستم بدونم چجوری میشه پشت و رو زد؟ پچ خاصی نداره که بریزم؟؟
آخه اچ پی که داشتم خیلی راحت با دو بار پرینتر گرفتن پشت و رو تحویل میداد
به این تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478790&highlight=%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87+%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%88
من که مشکلی ندیدم.نقل قول:
پرینتر رو ریست فکتوری کن روی سیستم دگه نصب کن.
1522 ها
اولین موردی که داشتم اصلا تو سیستم اسکن نمیکرد.
دموی و سومی که یونیتشون خراب بود
کلا 1522 ها اسکنشون ضعف داره.
تو نمونه چاپ چیزی نبود فقط dpi پایین بود
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ... فعلا امکان تانک گذاشتن ندارم ..نقل قول:
دوستان p50 من جوهر مشکیش تقریبا تموم شده اگر کارتریج رو باز کنم و از سوراخ زیرش جوهر تزریق کنم مشکلی پیش میاد ؟
اگر روش دیگه ای هم سراغ دارید ممنون میشم بگید ...
با تشکر
چرا عاقل کند کاری که باز .............
برو جوهذ بخر اعصاب منو پخش نکن:31:
نقل قول:
چطور ریست فکتوری کنم؟
در ضمن فایلی که ارسال شده 2 پرونده رو اسکن کرده اولیش خوبه و لی دومیش خرابه؟؟
من فایل دومی ندیدم.
تو منوی تنضیمات پرینتر بگردی باید تو قیمت report باشه ریست کن اما فکر نکنم بشه.
نهایتش اینه که jpg بگیری tif تبدیل کنید
اگه جوهر رو با سورنگ از سوراخ زیرش تزریق کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟نقل قول:
چرا عاقل کند کاری که باز .............
برو جوهذ بخر اعصاب منو پخش نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا میکشه.نقل قول:
بزار واضح تر بگم.
سیستم چاپ پرینترهای هد رو دستگاه به این شکل است که.
هد وقتی خالی از جوهر است باید از مخزن جوهر دریافت کنید.
و دستگاه دارای پمپ است.
پمپ هوای باقی در هد را وارد مخزن میکند و از نوع جوهر میگیرد.
هر قدر جوهری که از هد بیرون میرود به روی کاغذ به وسیله چیپ محاسبه میشود.و طبق ان استاندارد پمپ میکند.
شاید صحبت های من را درک نکنید حق هم دارید.چون تعمیرکار نیستید
شاید این عمل شما باعث ارور گرفتن دستگاه هم شود.
نکنید.
دوست دارید هم بکنید
سلام دوستان
من یک پرینتر hp 1102w دارم. یه مدت وقتی روشن می کنم دستگاه صدا می ده اما برگه رو به داخل نمی کشه.
من مجدد پرینتر رو خواستم نصب کنم که هین نصب eroor usb می ده. در صورتی که کابل اش سالمه و حتی با یک کابل دیگه هم امتحان کردم!
ممنون می شم راهنمایی کنید
عزیزم مشکل اول شما بر میخورد به پیکاپ دستگاه.
مشکل دوم شما میتواند از سیستم باشد از کابل باشد از مادگی یو اس بی باشد.
نرم افزار پرینتر را از add e remove پاک کنید و از device and printer هم پاک کنید سیستم را ریستارت کنید و نصب کنید.
دقت کنید از روی سی دی نصب نکنید.
fund new hardwar که اومد نکس اوکی تا اخر.
نشد کابل رو عوض کن واسه اطمینان روی سیستم دیگه هم نصب کن.
اوکی پس این کار رو نمی کنم ....نقل قول:
الان ارزون ترین روشی که می تونم بدون دردسر مشکی رو پر کنم چیه؟؟ دیگه حوصله اون بدبختی هایی که سر قبلی کشیدم رو ندارم ....
جوهراشو بخر و استفاده کن.
من تو پرینتر های هد رو دستگاه های canon epson اشنایی ندارم به دلیل اینکه خودم گارانتی کننده پرینترهای hp هستم.
جناب اقای mohammad.t تو اپسون واردن.
میتونی ازش راهنمایی بگیری.
سوالت رو تو این تاپیک پپرس
کل داستان رو هم بگید.
در ضمن ریستر های تست شده را هم دارد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386015
نقل قول:
خوب جوهرشو خریدم چطوری بریزم توی کارتریج ؟؟؟ مشکلم همینجاست وگر نه سه صوت می پریدم ایرانشهر جوهر می خریدم ... فعلا از خیر اون کانن گذشتم ابن p50 هم که تازه خریدم خیلی زود جوهرمشکیش ته کشید ....
حقتون است.
این همه پول داشتید و مشورت نگرفتید.
گفتم که سوال اپسون را از محمد بپرسید من هنوز جوهری رو با اپسون تست نکردم.
نمیدانم چه جوهری با این مدل اپسون مچ است
سلام. بنده دیروز یک پرینتر hp 1212nf mfp گرفتم ولی بعضی اوقات هنگام اسکن ارور Scan error 22 روی صفحه ی آن نقش میبنده و اسکن نمیکنه. اکثر مواقع هم روی نمایشگرش نوشته Memory Supply Error . به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟
فروشنده گفت که این hpها گارانتی نداره ولی 24 ساعت مهلت تست داد.
سپاس
تو پیغام خصوصی یه توضیحاتی دادم:11:نقل قول: