نقل قول:
اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
Printable View
نقل قول:
اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "نقل قول:
یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.نقل قول:
به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
مخابرات که فقط تا جعبه تقسیم بیرون خونه رو رایگان میاد چک میکنه ؛ داخلو پول میگیره! که برای این مورد میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند.
شاتلم اگه بخواید متخصص میفرسته و بررسی میکنه ولی اینکه چقد هزینه میگیره و باقی موارد رو اطلاعی ندارم...
شما که تهرانی خدا میدونه کی نوبتت برسه ، من تو قم 50 روز منتظر بودم ، چون میدونستم بعد از تعطیلات عید همه جمع آوری ها یکجا انجام میشه، اولین روز کاری تماس گرفتم ، شانسی یه پورت خالی داشتن !نقل قول:
دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت شاتل جطوره؟
من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
میشه راهنمایی کنین شاتل چطوره از این نظر.
ممنون
دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟
خیر........نقل قول:
دوستان من روز بعد این موضوع رفتم تو سایته 195 از شاتل شکایت کردم ... روز بعدش تو سایت 195 زد که مشکلو به اپراتور ارجاع دادنو چند ساعت بعد سرعت من برگشت رو حالته عادیش !!! نمیدونم چه داستانیه که اینا انقدر حساب میبرن از این سامانه ( احتمالا اگه بعده شکایت رسیدگی نکنن امتیاز منفی واسشون ثبت میشه یه یه همچین چیزی ) فقط خواستم شما دوستان رو هم در جریان بزارم که اگه دیدن دارن اذیتتون میکنن حتما به 195 شکایت کنین و توضیح شکایتم و درست و منطقی بنویسین که حتما کارتون راه میوفته
نقل قول:
خطتت رو روی چند بستن ؟ برای من اول روی 16 مگ بسته بود نویز میگرفت الان رو 6 مگ گفتم بستن دارم راحت 700 میکشمنقل قول:
والا پشتیبانی شون میگه ۱۶ مگنقل قول:
اینم استاتوس مودم ، بگم رو چند ببندن بهتر میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خطت رو 3مگه و بیشتر از این هم نمی کشه! ( همین الانشم نویزت خیلی بالاست و هر لحظه امکان پریدن لینک وجود داره ) طبق اطلاعاته مودمت ، فاصلتم از مرکز مخابراتی زیاد نیست! به احتمال بسیاررر قوی ، یه جایی سیم کشی مشکل داره که باعثه این وضعیت شده!نقل قول:
در ضمن ، شما با یه مودم دیگه هم تست کن و ببین که وضعیت همین می مونه یا بهتر میشه!
یک سیم فویل دار از سیم تلفن کشیدم و مستقیم به مودم وصل کردم که الان بهتر شده.نقل قول:
کار دیگه ای هست که انجام ندادم؟
دوستان اینجا کسی هست از اینترنت وایرلس شاتل استفاده کنه؟
میشه توضیح بدین هزینه هاش چطوریه؟ منظورم هزینه آنتن و گیرنده + هزینه ماهیانه خود اینترنته
کیفیتش با ADSL چقدر فرق میکنه از نظر پینگ و این حرفا؟
من سرویس از مخابرات دارم. مخابرات که کلا همینطوری از نظر کیفیت تعطیله اما خونه ما هم از مرکز مخابراتمون کمی دوره و کیفیت خطوط تلفن هم احتمالا زیاد جالب نیست . SNR خطم تقریبا روی 6 و7 هستش که خیلی خرابه وضعیتش.
میخواستم بدونم اگر وایرلس بگیرم ممکنه این مشکلم حل بشه یا نه.
ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در این زمینه راهنماییم کنه.
اول باید با نمایندگی شهرت تماس بگیری ببین این خدمات در شهر شما ارائه میشه یانهنقل قول:
اگر تجهیزات میکتروتک بگیری که برند خوب حساب میشه چیزی حدود 400تا600تومن هزینه داره
همون تعرفه های adsl هست البته می تونی درخواست سرعت بالاتر مثلا 30مگ هم بدی که وقتی مشخص شد میتونی با یه ایمیل هم ازشون قیمت بگیری
بله کیفیت تفاوت داره پینگ داخلی میاد زیر 20 خارجی هم تفاوت محسوس داره.
دیگه وایرلس ربطی به خط تلفن نداره SNR هم معنی نداره دیگه عملا.
امروز ثبت نام کردم اما هر سرویسی انتخاب میکنم اینو میگه:
کسی میدونه این یعنی چی؟ منظورش اینه که پورت خالی ندارن؟نقل قول:
درحال حاضر سرویس انتخابی شما قابل ارائه نمی باشد. در صورت تمایل می توانید سرویس خود را تغییر دهید.
بله ، وقتی پورت خالی نداشته باشن ، امکان انتخاب سرویس وجود نداره !نقل قول:
حالا اگه پورت خالی بشه خودشون تماس میگیرن؟نقل قول:
اگه مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ باشه بعید هست، بهتره پیگیر باشید ، هرچند روز یکبار خودتون تماس بگیریدنقل قول:
من حدود 50 روز تو صف انتظار بودم ، اما چند روز یکبار تماس میگیرفتم ، بلاخره یه روز که تماس گرفتم گفتن یه پورت خالی داریم اگه مایل هستید صورتحساب رو پرداخت کنید تا براتون رزرو بشه و ...
یکم توضیح در مورد اینترنت رادیویی میدین؟
وایرلس شاتل با وایرلس بقیه شرکتها فرق میکنه برای استفاده از وایرلس شاتل باید ساختمان شما با ساختمان شاتل دید مستقیم داشته باشید یه دیش روی پشت بام برات نصب میکنن که درست روبروی دیش ساختمان شاتل تنظیم میشه دیگه سرعت و پینگت بستگی قدرت و کیفیت شاتل داره در ضمن این سرویس فقط در بعضی از مراکز استانها ارائه میشود من خودم مدتی درگیر گرفتن این سرویس بودم که به علت مشکل نبود دید مستقبم با ساختمان شاتل جور نشدنقل قول:
شبانه رایگان داره یا خیر ؟
خیر سرم سرویس 8 مگ خریدم با پروفایل گیم فعال. فقط تا قبل عید پینگ پایین بود الان آشغاله. کسی شرکتی نمیشناسه پینگش عالی باشه؟
یه تست کن ببین با تغییر mtu پایینتر نمیاد مثلا مال من 1468 هستنقل قول:
سلام دوستان،این فعال سازی چقدر طول میکشه،خطم رانژه شده فقط تایید مدارک مونده.
ممنون
سلام
اقا من اصلا نمیتونم تغییر سرویس بدم :n27:
یعنی چی ؟نقل قول:
متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد.
جدای از تغییر سرویس من ثبت نام رو سرویس جشنواره خریدم . سرعت اوایل تا قبل از عید روی 15 مگ بود خط و دانلود راحت بالای یه مگ میرفت . یکی دو روز توی عید اومده بود روی 900 کیلوبایت دانلود ولی الان به زور به 300 کیلوبایت میرسه :n21:
یعنی یه روزه خط من نویز گرفت :n38: از کیفیت خط مطمئنم و حتی با های وب داغون هم سرعتم یه مگ بود . خب چرا ملت رو اذیت میکنید خدا رو خوش نمیاد :n35:
یه حرف هایی درمورد لیست سیاه شاتل میگفتن ولی اخه من که سرویسم محدوده . برای تک تک گیگهای دانلودم پول میدم . شبانه هم ک ندارم . پس تکلیف من چیه ؟ چرا سرعت یهو از اون کیفیت خوب به این آشغال رسیده ؟
تایید مدارک توسط دفتر مرکزی تهران انجام میشه بستگی به شانست داره معمولا چند ساعته انجام میشه اما زنگ بزن بخش فروش پیگیری کن زودتر انجام بدند یادشون نرهنقل قول:
اینکه مشخصه شاتل در مرکز مخابراتی شما دچار کمبود پهنای باند شدهنقل قول:
یکی نیست بگه اخه شما ک پهنای باند ندارید مجبورید انقدر یوزر جمع کنید و باز هم به فروش ادامه بدید :n27:نقل قول:
دانلود مشکلی نیست دم ایرانسل گرم تامین کرده دانلود رو . ولی اخه حداقل نصف چیزی که تبلیغ کردید رو ارائه بدید :n29: 16 مگ کجا و 3 مگ کجا :n29:
بخاطر این قضیه شاتل لند حسابی مشتری جمع کردند از لحاظ اونها مهم فقط پورت خالی داشتنه مشتری هم زنگ بزنه شاکی بشه سرعتش پایین اومده میپیچوننش که این سرعت اسمی هست برو از فلان سایت تست کن سرعت براساس کیلوبیت هست و نه کیلوبایت و یا خطتت بیشتر نمیکشه و....نقل قول:
واقعا هیچ شرکت خوبی نداریم . الان عملا شاتل دست منو بسته . نه میتونم تغییر سرویس بدم . نه سرعت خوبی داره . و نه مرکزمون پورت خالی داره تغییر شرکت بدم . دانلود رایگان هم که ندارم . واقعا یه اشتباه محض بود اومدم شاتل . به همه توصیه میکنم گول تبلیغاتشون رو نخورید . فقط چیزی رو که خودتون میخوایید رو بخرید . نه چیزی که شرکت تبلیغ میکنه . الان شاتل برای من فقط وبگردی رو کارایی داره که اونم فقط سایت های داخلی ...نقل قول:
من نویزم بالا ست.
هر راهی بود امتحان کردم ولی هنوز خیلی نویز داره.
چیکار کنم؟ تجهیزات وایرلس حداقل چقدر میشه ؟
با پشتیبانی تماس گرفتید ؟نقل قول:
من هم کاربر جدید هستم ، قسمت تغییر سرویس همین پیام میاد
فکر کنم موقت باشه و با پیگیری از طریق پشتیبانی برطرف بشه !
آقا این آپلود سنتر واسه سرویسهای آرت هم قابل استفادست؟ یعنی 150 گیگ رایگان. من الان سرویس اکو 8مگ دارم میخوام آرت بگیرم
در ادامه سوال بالا. من دو تا فیلم ریموت کردم تو آپلود سنتر. از حجمم کمش کرد!!! مگه این 150 گیگ رایگان نیست؟؟؟نقل قول:
فضا رايگاننقل قول:
ولي نقل و انتقال نه
چشنواره براي همين بود كه تمام شد
متوجه نشدم. یعنی 150 گیگ میتونم ریموت کنم ولی وقتی دانلودش کنم رایگان حساب نمیشه؟نقل قول:
در اصل مربوط به آپلود ميشه نه جا به جايي و ريموت كه خوب رايگاننقل قول:
ولي دانلود بله هزينه داره
درجشنواره رايگان بود كه بچه را ريموت و جابه جا ميكردن كه رايگان بود
ولي الان رايگان نيست فقط آپلود رايگان فضا هم كه رايگان
اره تماس گرفتم میگه باید بری نمایندگی شهرتون تا اوکی کنه پس از پایان حجم :n29:نقل قول:
ولی رفتم گفت فعلا نمیتونیم تغییر بدیم براتون تا زمانی که توی قسمت راهنمای تغییرات براتون یکی از سرویس های یه مگ به بالا سبز بشه :n04:
فقط پول براشون مهمه پشتیبانی ندیدیم ازشون . حتی موقع اتصال سرویس یه نفر زنگ هم نزد که اقا خطتتون رانژه شده . چند روز بعد از اینکه خودم نصب کردم تماس گرفتن برای نظرسنجی :n04: خودشون تعجب کرده بودن چرا تماس نگرفتن :n38:
بعد از کلی عذرخواهی گفتیم یه اشتباه کوچیک بوده و گذشتیم ولی این یکی واقعا مسخره اس :n35:
اون از اشتباه رانژه کردن خط که خط رو برای های وب رانژه کردن اینم از تغییر سرویسشون . موقع تخلیه خط هم که سه هفته الافمون کردن . شکایتمون هم به جایی نرسید . حتی خود مسئول مخابرات گفت شکایت هم بکنید هیچ تاثیری نداره یعنی یجورایی دایورته شکایتتون :n29:
دو ماه دیگه باید جابه جا بشم پس بخوام تخلیه کنم الکی دو ماه الاف میشم و بدون نت . پس تحمل میکنم و خط جدید رو یه شرکت دیگه رانژه میکنم . حداقل پول نصب زوری نمیگیرن و بعد اصلا زنگ نزنن :n27:
شاتل معمولا نمايندگي هاي انحصاري داره
رانژه چه جوري براي هاي وب شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad