حق با شما بود دوست عزیز....:20:نقل قول:
قاب خوب جا نخورده بود
حق با شما بود دوست عزیز....:20:نقل قول:
قاب خوب جا نخورده بود
سلام
g900 SE دارم
بعضی وقتا lcd گوشیم روشن می مونه و اتوماتیک خاموش نمیشه مخصوصا وقتایی که برا شارژ می ذارم بمونه.
آیا دلیل خاصی داره؟
ویروسی شده؟
به نظرتون چیکارش کنم؟
سلام دوستان
من کد گوشیم رو فراموش کردم چه طور می تونم پیداش کنم
واقعا نیاز دارم وضع بحرانیه
گوشیه من : k800
:19:
نقل قول:با برنامه setool2lt میشه این کار را انجام داد
گوشیتو خاموش کن بعد به کابل usb وصل کن و برنامه setool2lt رو اجرا کن و روی identify کلیک کن
با این کار برنامه در سمت چپ اطلاعات کلی گوشیتو بهت میده که خط آخرش لوک کد گوشیت رو نوشته
g900 SE دارم
بعضی وقتا lcd گوشیم روشن می مونه و اتوماتیک خاموش نمیشه مخصوصا وقتایی که برا شارژ می ذارم بمونه.
آیا دلیل خاصی داره؟
ویروسی شده؟
به نظرتون چیکارش کنم؟
هیچکس نمی خواد یه کمک به ما بکنه؟؟؟؟؟؟:37:
با سلام
من گوشی aino گرفتم و تا به حال سونی اریکسون کار نکردم و 2 عدد مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم حالا شاید 3 تا :
مشکل اساسی 1 : آیا aino از قابلیت حذف new event برخوردار نیست ؟
مشکل اساسی2 : گویا ر aino با زدن tab به سمت راست در inbox تبدیل به conversation میشود ولی گوشی من این tab رو نداره حالا یک چیز جالب اینکه زیر inbox ایکون facebook هست ولی تو اونیکیا نیست حالا من میکم شاید این facebook نمیزاره ؟ بعد مشکل سوم از این جا شروع میشه که می خوام این facebook پاک کنم و نمیدونم چطوری؟بهد میترسم پاک نشه ؟ حالا به نظرتون مشکا چیه ببرم فلشش کنم درست می شه ؟ یا چه خاکی به سرم بریزم آخه ؟ ):
نقل قول:سلام دوست عزيز براي يكي از دوستام هم همينجوري بود نتونست كاري كنه ...نقل قول:
به گفته خودش تنظيماتش رو زير رو كرده بود ولي بازم درست نشده بـود :20:
ويروسي نــشده ...
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
سلام
از فایل های گوشیتون یه بک اپ بگیرید بعد گوشی رو مستر ریست کنید (اول ریست تنظیمات بکنید شاید مشکل حل شد اگه نشد همون راه اولی)
سلام
من یه گوشی w508 گرفتم . فونت هنگام نوشتن sms و خواندن خیلی کوچیکه. تو تنظیماتش هم که میرم 3 گزینه داره کوچک معمولی بزرگ اما هر کدوم رو که می زنم فونت تغییری نمی کنه !
لطفا کمک کنید فونت بزرگ برام خیلی مهمه؟ چکار کنم؟
دوست عزيز يه بار ريســت كنيد ببيند درســت ميشه !!!نقل قول:
سلام
تو سری های قبلی سونی اریکسون به یه نفر که زنگ می زدیم به محض اینکه برا طرف زنگ می خورد دکمه speaker روشن میشد
آیا ترفند یا نرم افزاری وجود داره که این مشکل رو توی uiq حل کنه؟
ریست کردم نشد. کسی مدل گوشی منو داره حتما امتحان کنه ببینه مثل من میشهنقل قول:
سلام دوستان میشه یه سایت معرفی کنید که توش قیمت گوشی ها هر روز اپدیت شه؟قیمت g700 بدون گارانتی وبا کارانتی چنده؟ممنون:11:
لطفا نرم افزار ظبط مکالمه k750رابرای من بذارید.مرسی:11:نقل قول:
دوست عزيز اينجا درخواست خودتون رو مطرح كنيد :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه گوشی c901 داریم که کلید چپ نماش شل شده و مثل لمسی میمونه چکارش باید کنم؟
سلام
برنامه remote control با بلوتوث توی گوشیهای سونی اریکسون کجاست؟
یا همون remote desktop ؟
معمولا توی بخش Menu ، قسمت entertainmentنقل قول:
کسی w508 نداره؟ چرا هر چی اندازه ی فونت رو تغییر میدم انگار نه انگار!!
چکار باید کرد؟
با سلام.يك سوال فني دارم!! چه طوري ميشه با فيليپ بسته ي p990 پيامك نوشت؟!!!
چون در حالت معمولي فقط عدد ميزنه و حرف تايپ نميكنه!! مربع رو هم امتحان كردم نشد. لطفا من را راهنمايي كنيد.
سلام من ساتيو دارم ولي مشكلي دارم .مي خوام نرم افزارهاي s60v5 نصب كنم ولي نميشه يعني نرم افزار
با پسوند sis نمي شه نصب كرد در صورتي كه سيستم عامل اين گوشي Symbian S60 5th edition.
لتفا راهنمايي كنيد.:46:
سلام.گوشي من ساتيوست و با اينكه سيستم عاملش Symbian S60 5th edition .نمي تونم نرم افزارهاي با پسوند sis نصب كنم.لتفا راهنمايي كنيد.:46:
نقل قول:سلام دوســت مننقل قول:
شما بايد برنامه ها رو ساين يا گوشــي رو هــك كنـــي تا بتوني فايل هاي sis رو نصـب كنــي :46:
سلام دوستان
خوبی هادی جان ؟
هادی جان ، من این تی 715 رو می ذارم کنار 78 خودم ، کنار کا 550 قدیم ام ( که الآن دسته برادرمه ) کنار 6720 اون یکی برادرم ، می بینم که نوکیا ها خیلی بهتر آنتن می دن ، حتی اون 550 هم خوب و قابل قبول آنتن می ده ، آما این 715 نمی دونم چرا این قدر افتضاحه ، خونه ما از نظر آنتن دادن خیلی خوب نیست ، بد آنتن می ده ، اما با این حال همه گوشی ها یه جاهایی آنتن می دن ، اما این 715 همون جا ها هم آنتن درست حسابی نمی ده ، نمی دونم چی کارش کنم ، راهی هست یا نه ؟
تنکس
یا حق
سلام معين جــان ...نقل قول:
چند وقتـــه كه خريديش از همون اول اينجوري بــود ؟ دستكاري قسمت Network نشــده ؟
گوشي هاي سوني اريكسون اگه فريمورشون قديمي باشه مشكل آنتن دهي رو به گوشي وارد ميكنن !
اگه فريمور قديمي هستش ميشه گفـــت 30 درصدي بخاطر همين باشـــه ؟
يه ريســت تنظيمات بــزن ! نبايد مشكلي داشته باشه چون از نظر آنتن دهي اين گوشي همه راضي هستن :20:
سلام دوباره به هادی عزیز . :10:نقل قول:
همین دیشب گرفتم ، خودم حس خوبی نسبت به خریدم ندارم ( نه نسبت به گوشی ، به خریدم ، باتری اش از این پلاستیکی هاست ، که حدس می زنم گوشی از این چینی های بی کیفیت باشه ، سیم یو اس بی تو جعبه نبود ، و ... خلاصه ، تنها بودم ، موقع خرید هم عجله کردم ، احساس می کنم که ... :13: )
ببین دیشب خوب آنتن می داد ، در واقع باید بگم که خونه ما بد آنتن می ده ، یه جا ثابت بذاری گوشی رو آنتن خوب می شه ، اس ام اس سند و ریسیو می شه ، ولی نمی شه حرف زد ، در این شرایط گوشی های دیگه خوب آنتن می دن ( ثابت ) ولی نمی دونم این چرا این جوریه ...
امروز هم بیرون تست کردم ، آنتن دهی اش خوب بود ، اما تو خونه نمی دونم چرا این جوریه ...
فرم ویر رو چجوری تشخیص بدم که مال کی هست ؟
راه دیگه ای به ذهنت نمی رسه با توجه به این سید 53 ساپورت نمی شه ؟
تنکس
یا حق
دوستان نمی دونم این پرسش مطرح شده یا نه...می خواستم بدونم معلوم نیست Xperia X10 mini کی میاد و اگه بیاد قیمتش حدودا چنده؟!
هادی جان ، من هم چنان منتظر پاسخت هستمنقل قول:
تنکس
نقل قول:سلام معين جان شرمنده چند روزي اينترنت خراب بــود :)نقل قول:
بيشتر سوني ها اينجوري هستــن آنتن دهي كمي دارن همچين جاهايي !
از دستگاه هاي تقويــت آنتن هم ميتوني استفاده كنـــي :20:
فريمور رو هم ميتوني *راست*چپ چپ * چپ * بدونـــي چيــه ؟
بعد از زدن هر چي اومد اينجا بنويس ببينم فريمورش جديده يا نـــه :46:
آنتن دهي ضعيف گوشي هاي سوني هم دردسر داره يه مدت عاليه يه مدت نــه !
جاي نگراني نيســت برا K750 منم همينجوريه خيلي ضعيفتر از N78 هستش :41:
سلام به همه . حقيقتش من تا ديروز ميخواستم سامسونگ استار بخرم :44:. اما بعد فهميدم كه pdf حجم بالا رو error ميده :45:
من همه كارام با pdf ه . :exclamati خواستم بپرسم آيا g900 يا x1 انتخاب خوبي براي pdf هاي MB80-90MB هست يا نه :question: ؟
دوست عزيز گوشي هاي نوكيا سري N براي PDF خوندن عاليـــه چون هر حجمي رو ساپورت ميكنه روي گوشي خودم تســت كردم عالي جواب داده سوني اريكسون هم محدوديت حجمي داره بعضي هايي كه اين نوع فرمت رو ساپورت ميكنن و سامسونگ و ال جي رو تست نكردم :41:نقل قول:
دوســت عزيز تو كلوپش بپرسيد زودتر به جوابتون ميرسيد :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام خدمت دوستان عزیز . من می خوام تا دو سه روز دیگه ساتیو بخرم . خواهش می کنم دوستانی که این گوشی رو دارند توضیح بدند که من به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید و چون از شهرستان میام بهترین مغازه یا فروشگاه از نظر قیمت و مطمئن بودن کجاست ؟ ( علا الدین یا موبایل ایران ) . لطفا پیام خصوصی بدید . ممنون
سلام من Sony Ericsson Yari دارم . دیروز یه پوشه تو قسمت فیلما اضافه کردم حالا خواستم پاکش کنم دیدم پاک نمیشه . به کامپیوترم که وصل میکنم اصلا همچین پوشه ای نیست خواستم مموری رو فرمت کنم که کد میخواد . حالا چیکار کنم ؟
ممنون
:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ویواز TV داره؟
سلام بچه ها
من k800 دارم . هر وقت گوشیمو روشن خاموش می کنم چند مرحله میاد که میگه صدا را تنظیم کن . ساعت و ...
درصورتی برای رفیقام نمیاد .
بهشوم گفتم و بهم می گن هر وقت ریست می کنی این میاد
چی جوری اینو حذف کنم ؟
سلام
ببخشید آموزش تصویری تعویض قاب گوشی های سونی اریکسون رو میخواستم .
سلام
من گوشی k810 سونی اریکسون دارم.وقتی با گوشی به اینترنت وصل میشم عکس کره زمین بالای گوشی فعال میشه و میتونم به نت وصل شم.میخوام بدونم دارم با gprs وصل میشم یا edeg؟ چند جا خوندم که علامت gprs G هست و edage E. حالا چرا واسه من کره زمین رو موقع وصل شدن اینترنت نشون میده؟
خوب این طبیعی است . وقتی با gprs به اینترنت وصل میشی عکس کره زمین میادنقل قول:
منم k800 دارم و وقتی به اینترنت وصل میشم اون کره میاد. اصلا اگه نیاد نمی تونی کانکت بشی:27:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
تو تاپیک زیر مطرح کن . شاید زودتر جواب بگیرینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95908