سوال منم هستنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
سوال منم هستنقل قول:
برای نویز نه تاثیری چندانی ندارهنقل قول:
ولی برای صدا عالی جواب میده .
اینم اضافه کنم
حداقل در تستی که من انجام دادم هر موقع اسپلیتر و میکروفیلتر رو به تنهایی وصل میکردم روی خط تلفن صدای خش خش شتیده می شد ( گوشی بی سیم)
ولی وقتی از ترکیب دو تا با هم استفاده میکنم مشکل خش خش حل میشه.
در هر دو حالت SNR تقریبا برابر است و مشکلی رو دیتا وجود نداره
یکی از دوستان نوشته بود که ارورهای خط کم شده خط منم خیلی ارور میده ارورهای crcنقل قول:
از چه سایتی میشه سفارش داد؟
که مطمئن باشی جنس اصله نه 4 تا مقاومت و دیود و....باشه
من از تهران پاساژ کامپیوتر ایران طبقه زیر زمین گرفتم ( هم اسپلیتر و هم میکروفیلتر )نقل قول:
توی سایتها جایی برای فروش میکروفیلتر ندیدم ولی اسپلیتر رو DigiKakla داره
سلام
دوستان به نظر شما درخواست بدم مرکز مخابراتی تلفن رو عوض کنن برای خط خودم عوض می کنن؟
من رو گوگل فاصله بین مرکز و خونه خودمون رو نگاه کردم دیدم حدودا 3.5 تا 4 کیلومتر هست
در صورتی که یه مرکز پیش خونه ما هست که حدودا 500 متر فاصله داره
جوری که از تحقیق ها متوجه شدم این هست که حتیاگر خط هم سالم باشه به دلیل فاصله زیاد با مرکز مخابراتی سرعت چندانی بهم نمیده
به نظر شما چیکار باید کرد؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
دوستان به نظر شما درخواست بدم مرکز مخابراتی تلفن رو عوض کنن برای خط خودم عوض می کنن؟
من رو گوگل فاصله بین مرکز و خونه خودمون رو نگاه کردم دیدم حدودا 3.5 تا 4 کیلومتر هست
در صورتی که یه مرکز پیش خونه ما هست که حدودا 500 متر فاصله داره
جوری که از تحقیق ها متوجه شدم این هست که حتیاگر خط هم سالم باشه به دلیل فاصله زیاد با مرکز مخابراتی سرعت چندانی بهم نمیده
به نظر شما چیکار باید کرد؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خط بیشتر از اینم میکشه؟
نقل قول:
تا حدود 19 مگ ساپورت میکنه
دوستان یک سوال مودم من صدای شبیه سوت درمیاره البته خیلی صداش کمه باید گوشت رو بزاری رو مودم تا بشنوی مشکل از چیه به نظرتون
نه مطمئن باشین نمیکشهنقل قول:
مودم های جدید مثل دی لینک اصلا نمیزاره وقتی نویز زیر 12 میاد لینک بیاد ! یعنی میاد برسی میکنه ببینه تا وقتی نویز روی 12 باشه خط رو چند بسته میشه ! این خیلی بکشه تا 15 هست !
مطمئن باشم ؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال مودم من صدای شبیه سوت درمیاره البته خیلی صداش کمه باید گوشت رو بزاری رو مودم تا بشنوی مشکل از چیه به نظرتوننقل قول:
من برای مودم ایشون گفتم !نقل قول:
مودم نمیزاره نویز از 12 کمتر بشه !
به خاطر 2.8 نویز سرعت از 12 نمیشه 19 ! اگه بشه هم خط اصلا پایدار نیست
اون مورد خاصی نداره اون قطعات الکترونیکی داخل مخصوصا سیم پیچ هاش اون صدا میدهند مثلا شما گوشت بگذار رو شارژر مودم صدای شترژ یا دشارژ قطعات الکترونیکش ضعیف شنیده میشودنقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk
ممنون فهمیدمنقل قول:
سلام!نقل قول:
دوست عزیز این سایتی که شما باهاش حساب میکنید اصلا دقیق نیست!! چون به SNR مربوط میشه ! و این سایت SNR رو در نظر نگرفته
نقل قول:
والا هم خودم هم چند تا از دوستان همین تاپیک که باهاش کار کردن خوب حساب میکرد ، حتی فاصله تا مرکز مخابراتی هم حدودی درست میگفت
در ضمن SNR و Attenuation هر دو شاخص توی کیفیت خط تاثیر گذار هستن و اونطور که شما میگی به یک عامل به تنهایی مربوط نمیشه
حالا این سایت یا سایت های مشابه از جه فرمولی برای محاسبه استفاده میکنن من خبر ندارم ، فقط تا اونجایی که من باهاشون کار کردم حدودی خوب حساب کردن
سلام دوستان.
مودم tp link 8151 n دارم که خطا (crc ) زیادی دارد و زیاد پرش لینک دارد در قسمت مای شاتل دیدم هر دو دقیقه ip عوض می کند.
دلیل آن چیست؟
راه حلی برای پرش وجود دارد؟
ایا به اسپیلیتر ربط دارد؟
مودمتون رو ببرین سر خط ببینین وضعیت چراغ adsl و یا اینترنتتون چطوری هست و ببینید پرش دارد یا خیر ؟
دوستان من تا چند هفته پیش مشکل نداشتم ولی یه هویی نویز خطم زیاد شده و کلا گند خورده تو اینترنتم!!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.1 5.7 Attenuation (dB): 38.0 40.9 Output Power (dBm): 11.4 19.8 Attainable Rate (Kbps): 2756 544 Rate (Kbps): 1911 403
مقادیر این بلا سرشون اومده من الان چطوریس میتونم کیفیت خطمو بهتر کنم؟! 2020 میگه باید بری مخابرات درخاست بدی یه سیم جدید بکشن تا خونتون! نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
دوستان من تا چند هفته پیش مشکل نداشتم ولی یه هویی نویز خطم زیاد شده و کلا گند خورده تو اینترنتم!!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.1 5.7 Attenuation (dB): 38.0 40.9 Output Power (dBm): 11.4 19.8 Attainable Rate (Kbps): 2756 544 Rate (Kbps): 1911 403
مقادیر این بلا سرشون اومده من الان چطوریس میتونم کیفیت خطمو بهتر کنم؟! 2020 میگه باید بری مخابرات درخاست بدی یه سیم جدید بکشن تا خونتون! نظر شما چیه؟
خطط خیلی نویز دارد.نقل قول:
درباره این مقادیر هم در لینک زیر ببینید:
محتوای مخفی: لینک
خوب باید چی کار کنم من؟! با مرکز مخابراتی هم فاصلهم زیاد نیست ولی این وضع خطمه!! چاره چیه؟باید چیکار کرد؟ پشتیبانی هم که کشک!نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
سلام
فک کنم سوالم بی ربط نباشه
یه نرم افزار برای مودم های برودکام هست که snr میاری پایین ریت میره بالا
هر چقدر فشار میارم به مغزم اسمش رو یادم نمیاد
اسمش dmt هست اينم ادرسشنقل قول:
- - - Updated - - -
اسمش dmt هست اينم ادرسشنقل قول:
میشه یه توضیحی در موردش بدید؟؟؟؟نقل قول:
يكي از دوستان قبلا توضيحاتي كامل در موردش دادندنقل قول:
- - - Updated - - -
يكي از دوستان قبلا توضيحاتي كامل در موردش دادندنقل قول:
این نرم افزار چه جوری اینکار رو انجام میده؟نقل قول:
مثلا اگر نهایت ظرفیت خط من روی 2.4 مگ باشه و isp هم روی 2 مگ ببنده
با این نرم افزار چیکار می تونم بکنم؟
شما به كمك اين نرم افراز ميتونيد Rate خط رو به به Max Rate برسونيد و بيشتر از اون جواب نميده چون isp ها ملاك شون استيب بودن خط است برا همين SNR رو در حد استاندارد حفظ ميكنن . من يه جا خوندم با چيپ برادكام با SNR حدود 1 هم خط رو استيبل ميكنه !!نقل قول:
این نرم افزار چه جوری اینکار رو انجام میده؟
مثلا اگر نهایت ظرفیت خط من روی 2.4 مگ باشه و isp هم روی 2 مگ ببنده
با این نرم افزار چیکار می تونم بکنم؟
دوستان مودم من D-Link DSL-2750u هست توی اینترنت سرچ کردم دیدم چیپستش برودکام هست
ولی هر کاری می کنم نمی تونم از dmt استفاده کنم
Rate خط رو مگه isp تنظیم نمی کنه؟نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :25.3 31.9 db Line Attenuation :26.4 17.7 db Data Rate :10240 752 kbps Max Rate :19016 2151 kbps CRC :0 0
سلام دوستان این خط چطوره میتونم از این بهتر هم باشه که پیگیری کنم البته برای بالا بردم اپلود هر کار کردم این کار انجام ندادن
بله ISP تنظيم ميكنه . و اونام معيارشون ارائه سرويس بدون قطعي است . ولي اين برنامه مختص چيپ ستهاي برادكامه و اين قابليت رو به يوزر ميده كه ريت رو تا جاييكه كه خطش ميكشه بالا ببره .نقل قول:
مثلا الان خط من رو 2048 بسته شدهنقل قول:
خط هم معمولا تا 2.5 مگ می کشه
چیکار می تونم بکنم؟
نهايت بتوني همون 2.5 مگ رو با آپ كنينقل قول:
درودنقل قول:
وضعیت خط عالیه
آپلود تا 2مگ قابل افزایش هست ولی در حال حاضر روی 750kb/s بسته شده
از چه isp و چه نوع سرویس دارید؟نقل قول:
سلام از مخابرات طرح کمپین دوساله
البته من اکانت دیگه استفاده میکنم که شبانه 1 تا 7 است.
فکر کنم سفیدش برودکام نیستنقل قول:
رنگ مشکی 2750 برودکامه
مقادیر خط من :( امشب ساعت 12 سرویسم تموم میشه و به جای 5 مگ اینبار 2 مگ میگیرم ببینم snr بیشتر میشه یا نه
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.4 6.3 Attenuation (dB): 38.0 40.3 Output Power (dBm): 11.4 19.9 Attainable Rate (Kbps): 2740 565 Rate (Kbps): 1940 427 K (number of bytes in DMT frame): 59 41 R (number of check bytes in RS code word): 16 8 S (RS code word size in DMT frame): 4 4 D (interleaver depth): 16 2 Delay (msec): 16 2
- - - Updated - - -
مقادیر خط من :( امشب ساعت 12 سرویسم تموم میشه و به جای 5 مگ اینبار 2 مگ میگیرم ببینم snr بیشتر میشه یا نه
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.4 6.3 Attenuation (dB): 38.0 40.3 Output Power (dBm): 11.4 19.9 Attainable Rate (Kbps): 2740 565 Rate (Kbps): 1940 427 K (number of bytes in DMT frame): 59 41 R (number of check bytes in RS code word): 16 8 S (RS code word size in DMT frame): 4 4 D (interleaver depth): 16 2 Delay (msec): 16 2