این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.
Printable View
این ----- دوستم همین xcruiser هست نمیدونم مدلش چیه ولی روی ریموت یه دکمه داره براتنس و کنتراستو تنظیم میکنه باهاش دکمه های روی ریموتو بزن با یکیشون کار میکنه میدونم توی منو نبود.
خواهش می کنم.نقل قول:
فکر کردم شما بدتون اومده که اینطوری می گید. عیبی نداره.:10:
زیاد تست تصویر Full HD نکردم. فقط چند تا ویدیو موزیک
فرقش با SD فقط اینه که تصویرش شارپ تر و تیزتره
پونل جان ممنون من الان منو رو زدم در قسمت setup فقط گزينه display setting داره و وقتي وارد اين گزينه ميشم فقط و فقط گزينه banner disply time out داره ديگه هيچ گزينه ديگه اي نداره همين اعصاب منو خورد كرده لطفا راهنمايي كنيدنقل قول:
از عکسهایی که گذاشتی فقط 2تای اولو اوکی کرد 2تای آخرو گفت can not read format دیگه بیخیال شدم بخوام فرمت عوض کنم مثل اینکه پانا عاشق آواتارت هست! اینم عکسای آواتارت روی TV من که با یک کانن SX230HS ba sensore CMOS گرفته شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود.
دوست گرامینقل قول:
بله برایتنس بالا را میشه کم کرد ولی کنتراست پایین , تصویر تخت , رنگ سیاه متمایل به سرمه ای , زاویه دید افتضاح و تار شدن تصویر تو حرکات سریع رو هیچ کاریش نمی شه کرد
آمار فروش بیشتر led به خاطر تبلیقات زیاده شما دقت کنی از در و دیوار شهر و روزنامه ها و ... و حتی بالای همین فروم داره تبلیغ led می باره و البته تقصیر مردم هم هست که قبل از خرید تحقیق درست نمی کنند
یعنی چی خوب بود یعنی فکر میکنی وایت کراش کنه راضی میشی؟نقل قول:
متاسفانه یکی از ایرادهای این ----- که ساخت شرکت معتبره Fortis کره هست نداشتن تنظیمات حرفه ای تصویره!نقل قول:
اینم عکس کنترلش :
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
امیدوارم تنظیماتی داری واسه این؟!:10:نقل قول:
الان به دوستم که ایکس کروزر داره زنگ زدم گفت تهران نیست مسارته دو سه روز دیگه میاد خودشم یادش نبود از کجا تنطیم میکرده خودت دکمه های روی ریموتو یه بار بزن یه بارم کل منوهارو چک کن مدل ----- اون خیلی از مال شما پائینتره فکر نکنم ماله شما نداشته باشه همچین چیزی الان همه رسیورها دارن.نقل قول:
عزیزم بعضی از پارامتر هارو که گقتی قبول دارم و بعضی هاشو نهنقل قول:
توی کنتراست قطعا پلاسما سره اما برای یک یوزر معمولی تا حد متوسط یک کنتراست مگا هم رضایتمنده(در حد 5-7 میلیون البته اگه دروغ نباشه!)
تصویر تخت فرق چندانی ندیدم
رنگ سیاه مایل به سرمه ای تا حدی مربوط میشه به همون کنتراست که اول گفتم
زاویه دید رو باهاتون مخالفم باز در اینکه پلاسما سر تره شکی نیست اما مگه قراره بشینی تو زاویه 179 درجه ای TV ببینی؟ توی زاویه 90 تا 150 LED واقعا عیبی نداره
توی حرکات سریع قرار نیست که تصویر حرکت یک گلوله و شکافتن حائل بتونی رو از صبح تا شب ببینی واسه دیدن تصاویر ورزشی و گیم اکشن همون فرکانس 200 هرتز کفایت میکنه و تاری که میگید نمیده!
جناب پونل تی وی جدید که مبارکه هیچی دوربین جدیدم مبارکه :31:نقل قول:
شما مطمئنی VT30 داری؟نقل قول:
منوش باید این شکلی باشه :
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
دوربین NIKON D90 SLR ه. مال خودم نیست، قرضیه.نقل قول:
میگم داداش خوب با کانالهای ایتالیا حال میکنیا.uno خریدی یا نه؟نقل قول:
میگم خدایش بیان این لوگو یا چاپ تبلیغی روی پانل رو بردارین و ماشین نیست که بخواین فابریک بمونه و کثیف نشه(منظورم بالای پنل سمت چپه):31:
حالا این چاپ پاناسونیک خوبه و فقط یه گوشه کوچیک از تصویر رو گرفته و یکی از اقوام ما یه tv گرفته بود این چاپه 30 درصد تصویر رو اشغال کرده بود و طرف میگفت اگه برشدارم از قیمتش میفته:18:
arash_a59 جان جسارته و به من ربطی نداره ولی در کل اگه قرار هست این تی وی رو نگه دارید به نظر من اول از همه جای تلویزیون رو عوض کنید دلیل اول به خاطر دیزاین منزل چون واقعاً بالای شوفاژ و جلوی فکر کنم پرده ستمه آدم یه تلویزیون 3 تومنی بذاره :10: دلیل دوم برای اینکه ببینید جای دیگه ای هست که تابش کمتری به سمت تلویزیون داشته باشه یا خیر. برای دلیل اول امیدوارم فضولی منو ببخشید :11:
نه بابا.هنوز STARSAT X95 آشغالی هستش.نقل قول:
تو شبکه های SD با کیفیت و 16:9 مثل RAI تصویر VT30 خیلی خوبه. میزارم RAI ، با تصویرش حال می کنم.
آقا حیفه این تلویزیونه با کامپوزیت بهش تصویر میدی یه فکری به حالش بکن.تو hdmi کیفیت تصویرش عالی که نه متعالی میشه:31:نقل قول:
راستی من به tv کابل شبکه زدم برای رسوندن اینترنت و برای اپدیت فریمور که ورژن جدیدی پیدا نکرد و در قسمت مربوط به مدیا هم نوشت سرور رو پیدا نمیکنه و مثل اینکه هیتلره سرورش و البته اینم بگم اینترنت به tv میرسید چون از قسمت تست اینترنت نشون میداد همه چی ok هست.
داداش سری R که مال ما ایرانیها باشه آپدیت نمیشه بیخودی تلاش نکن.نقل قول:
با فیش AV نوری وصلش کردمه که 99.997% کیفیت رو انتقال میده. تصویرش با HDMI فرقی نداره.نقل قول:
اختیار دارید سیامک جاننقل قول:
حرف شما درسته اون نقطه ضایع هست اما متاسفانه هال خونم جایی بهتر از این برای TV نداره با توجه به وضعیت مبلمان:41:
شوفاژ رو میخواستم بر دارم خورد تو زمستون و سرمای شدید و پشیمون شدم
شکل هال و وضعیت TV مثل شکل زیر هست و متاسفانه ازونجاکه میزم تقریبا بزرگه نمیشه سه گوش گذاشتش
توی شکل زیر ستاره ها محل لوستر و فلش محل TV هست
- البته این کنتراست های میلیونی dynamic contrast هستش و اصلا اهمیتی نداره مهم ansi contrast هستش که سازنده اونو اعلامی نمی کنه ولی با کالرمیتر میشه اونو اندازه گرفتنقل قول:
- حذف جزئیات و بافت ها چه درمناطق خیلی تیره و چه در مناطق خیلی روشن و عمق سیاه ضعیف led تصویرو تخت می کنه
- رنگ سیاه مایل به سرمه ای ربطی به کنتراست نداره و یک شیفت رنگی تو کل تونالیته تصویر ایجاد می کنه یعنی فقط سیاه اسیب نمی بینه کل رنگها کمی شیفت پیدا می کنن
-اتفاقا زاویه دید جز بدترین معایبه به خصوص در هنگام تماشای بلوری چون شما در این حالت خیلی نزدیک تر به تی وی مینشینی(2 متر برای تی وی 50 اینچ) و در این حالت مرکز تی وی را با زاویه 90 درجه به صورت عمود میبینی ولی گوشه تصویر را با زاویه 90 درجه ... که این 15 درجه اختلاف باعث افت رنگ و برایتنس نصبت به مرکز میشه و در نتیجه یک تصویر با کیفیت یکسان به چشم نمی رسه
- در مورد تصاویر اکشن هم بستگی به نوع استفاده داره دوستانی که اهل فیلم / گیم / یا برنامه های ورزشی هستند این براشون حیاتیه و اونی که شما می گی 200hz led کافیه اصلا کافی نیست .
بنظر دوستان ، امکان داره مشکلی که آقا آرش با تی وی داره ، مشکل پنل ایشون باشه ؟ ( با توجه به صحبتاشون که براشون راضی کننده نیست و این که گفتن صدای نویز در حالت سکوت تا 2 متری شنیده می شه) یا نه ، بلکه به همون سلیقه برمی گرده ؟
البته توی تصاویری که ایشون قرار داده بودن همچین بد هم نبود . ( هرچند روی عکس کلا نمی شه نظر دقیقی داد .)
متاسفانه وضعیت قرارگیری لوسترها نصبت به تی وی در بدترین حالت ممکن هستش , در روز هم که جهت دید شما به سمت پنجره هست که نور زیادی داره و باعث تنگ شدن مردمک چشم میشه و در نتیجه احساس می کنید تصویر کم نورهنقل قول:
شاید بهتر باشه میزتون رو عوض کنید تا بتونید تی وی رو در جای بهتری قرار بدید
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
از اونجایی که تو عکس خوب به نظر میاد با توجه به محل قرار گرفتن پشت پنجره و دو لوستر در جلوی تی وی ایشون احتمال خرابی پنل منتفیه . علت نارضایتی ایشون پر نور بودن منزل و همین طور عادتشان به برایتنس خیلی زیاد در led هستشنقل قول:
نویز رو الان در ساعت 2:45 بامداد(ساعت رو گفتم برای نشون دادن محیطی آرام) میشه تا 2 متری حس کرد(البته دقت میخواد اینجوری نیست که یکی از همه جا بی خبر بیاد بشینه در فاصله 2 متری TV و بگه اوه این چه صداییه! اینجوری نیست ولی اگه به شما بگن خوب گوش کن ببین صدای نویز میشنوی یا نه کاملا خواهی شنید) بیشتر که دقت میکنم صدا مثل صدای فن هست اما مرکزش اون نقطه ای هست که نشون دادم و در اونجا من فنی نمیبینم جالبه که در هر دو طرف TV این صدا هست ولی شدتش در سمت چپ(وقتی از روبرو نگاه میکنی) بیشترهنقل قول:
فقط امیدوارم با گذشت زمان و خاک گرفتن سیستم بدتر نشه
دوستان یه سوال :
اگه برایتنس پلاسما رو 100 باشه یا 50 تو طول عمرش تاثیر داره؟
با سلامنقل قول:
صدایی که با آن اشاره می کنید مربوط به فن ها نیست بلکه به منبع نمایش نور مربوط می شود. اگر دقت کنید هنگامی که یک تصویر کاملا سفید یا روشن داشته باشید آن صدای نویز مانند کمی بیشتر و در نماهای تاریک کمتر میشود.ضمنا این صدا در مدل هایی مانند V20 که در آن اصلا فن تعبیه نشده نیز وجود دارد و مقدار آن هم به مرور زمان تغییر نخواهد کرد و در نئو پلاسماها طبیعی است.
معمولا توصیه شده در زمان آب بندی ابتدایی تلویزیون مقدار برایتنس و کنتراست نباید بیشتر از 50 باشد اما بعد گذشت 100 ساعت اولیه ، خیر مشکلی بابت محدودیت در برایتنس و کنتراست نخواهید داشت.نقل قول:
البته که تاثیر داره ولی این مساله نیست که زیاد جای نگرانی داشته باشه الان تولید کنندگان , همه عمر پنل های نسل جدیدشون رو 100 هزار ساعت اعلام می کنند و این براساس میزان افت برایتنس در یک بازه زمانی چند ماهه و یکسری محاسبات ریاضی تعیین میشه که کی پنل به نصف برایتنس روز اول خودش میرسه ... 100 هزار ساعت معادل 30 سال روزی 10 ساعت می باشد که البته خیلی قطعات الکترونیکی عمرشون زودتر از این تموم میشه . نتیجه کلی اینکه برایتنس را فقط در حد نیاز بالا ببرید که فرضا بعد از 5سال به جای 10 درصد افت برایتنس, 5 درصد افت داشته باشید . البته این فقط برای کسانی هستش که خیلی دیر دیر تی وی تعویض می کنندنقل قول:
یک مورد دیگه اینکه همون طور که بارها اشاره شده 100~150 ساعت اولیه جهت آببندی همه پارامتر ها تو حالت نرمال زیر 50 باشه بهتره . بعد از اون جای نگرانی نداره
یه pdf از سایت پانا دانلود کرده بودم ماله 2 سال پیشه که اولا neopdp معرفی کرده نوشته که عمر پنل 100 هزار ساعت با برایتنس 50 و کنتراست 100.نقل قول:
یه سوال بهتر :
بعد از آب بندی، اینکه پلاسما رو مد Dynamic باشه یا Normal تو عمر پنل تاثیر داره؟
تو حالت نرمال و با تنظیمات default برای برایتنس وکنتراست , برایتنس در طول زمان نسبت به مود dynamic با سرعت کمتری افت می کنه ولی بازم میگم که این برای کسانی شاید اهمیت داشته باشه که بخوان مدت خیلی طولانی (نمی شه دقیق گفت شاید بیش از 10سال با مثلا 10 ساعت تو روز) تی وی رو تعویض نکنند .نقل قول:
5 شنبه تو يه نمايندگي بودم گفت فروش نداريم منتظر قيمت هاي جديد هستيم تا بانيان اعلام كنه! به گمانم يه 10-20 درصدي ميخوان گرون كنن....
نقل قول:خدای من 3 روز نبودیم ببنید چه حرفایی پشت ما زدن.die die عزیز اولا این حرفارو چرا جلو رو نمیگید(منظور با نقل قول)؟ از شما بعیدهنقل قول:
نکته بعد همین دوستان بودن که به یک نفر که یک tv دیگه خریده بود کلی انگ زدن هرکی هرچی میخره از اون دفاع میکنه و نمی خواد مشکلاتشم مردانه جلو روی همه بگه و ... هزار تا بحث دیگه
الان شما رفقا چون نمیدوم یه st30 خریدید(حالا دوستمون uneps رو خبر ندارم) دیگه حالا هر حرفی زده میشه با تمام وجود از جون مایه میزارید که بگید نه باو این فلان و اونم پشمدانه.این حرفای به کوری چشم حسود از یک مرد بالای 20 و اندی سال بعید بود . نا امیدم کردید شدید.
من خودم اول از همه کسی بودم که با نهایت احترام مشکلات شدید led مثل همون halo effect رو بشدت با غلظت تایید کردم و در قیاس با سیستم پلاسما با منطق نور دهی 2 میلیون پیکسل عدی ندونستم.یا همون عشق رنگ های غلیظ پلاسما که گفتم برای اینکه led ها نزدیک بهش بشن باید live colour یا گزینه های شبیه رو تا حد مرگ بالا ببرن.
خلاصه وقتی یک بحثی پیش میاد مردانه روش بحث میکنیم نه اینکه مثل .... از سخف برم بالا بگیم به کوری چشم حسود.بچه بازی که نیستش اینجا داریم با هم صحبت میکنیم الوکارد عزیز هم نوع بکار گیری infinit black رو عنوان کردن.در مورد led ها هم با local dimm هم باید بگم در صورت خاموشی کلی چون تمام led ها خاموش میشن خوب 0.0 فوت لمبرت خروجی از صفحه داریم .اما این زمانی بد میشه که در مجاورت نقطع نوری یا خط نورانی باشه که led های مجاور روشن میشن و اثر بد halo effect رو میزاره اما خوب پلاسما ها کلا به خاطر همنشون هم من عاشقشونم.
خلاصه یک tv مثل VT30 و ST30 اصلا ارزش نداره اینجور پشت کسی مثل .... حرف زده بشه.
ارزش خودتون رو بالا ببرید رفقا موفق باشید
من خونه هم ال ای دی دارم هم st30 برایتنس st30 چیزی از ال ای دی کم نداره اینم بگم که خونه ما زیاد پرنور نیست تو پذبرایی یه اوستر 6 شاخه داریم که 3 تاشو بیشتر روشن نمیکنیم الان یه مدته دارم با st30 فوتبال fifa 12 و pes 2012 یازی میکنم دیگه نمیتونم با ال ای دی بازی کنم حس میکنم تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه تار میشه کسی اینو تجربه کرده؟
خوب طبیعیه دیگه چون رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست.نقل قول:
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
شما خودت برو پستایی که دادیو بخون ببین چطوری حرف زدی از درو دیوار سایت و ادیتور و کسی نبود که ایراد نگیری تا توهین و توهم و ...نقل قول:
وقتی وسیله الکتریکی روشن باشه روی عمرش تاثیر داره ولی تو سایت پانا که 100 هزار ساعت روی torque mode نوشته بود فک کنم منظورش از torque mode همون مد داینامیک یا ویوید باشه.نقل قول:
دوست عزیز منظور من شما نبود . من نوشتم فروم نه تاپیک ... منظورم کسای دیگه تو تاپیک های خارج از پاناسونیک بود اینو به طور کلی نوشتمنقل قول:
10-12 صفحه رو خوندم شاید یه چیزه درست درمون ببینم که نشد .... واقعا بعضی از پستا رو که آدم میبینه میخواد تگری بزنه .
1000000000000 دفعه در مورد فرق بین پلاسما و ال.ای.دی ها بحث شده و در مورد نور منازل یا جاهایی که به درد این 2 تکنولوژی میخورن گفته شده ، باز با کمال تعجب میبینم اوونایی که خودشونو مطلع میدونستن و از پلاسما بد میگفتن ، در آخر بازم میان پلاسما میخرن و بازم ایراد میگیرن .... با تمام احترام برای دوستمون دقیقا منظورم arash_a59 ه عزیزه که باعث شد 10-12 صفحه از تاپیک به بیهوده بگذره ، که دوستان باید بیان و برای ایشون تنظیمات از راه دور انجام بدن و کار بجایی رسیده که نقشه اتوکد خونه میکشن و بحث از تغییر دکوراسیون و حتی تغییر محله و کار داره یواش یواش به فروش آپارتمان ایشون میرسه !!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز که مطلع هستن و به عزیزان دیگه کمک میکنن باید بگم تی.ویه آرش جان عزیز هیچ ایرادی نداره بلکه ( با کمال احترام ) این خوده دوستمونه که ایراد داره . وقتی کسی میاد و یه تاپیک جدید ایجاد میکنه بنام راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی ! و بعدش میاد یه حرف بسیار جالب میزنه و میگه : اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشتتصویرش نسبت led و lcd کم نور تربود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورشرو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو همچک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید .
میشه نیجه گرفت که این دوستمون هم VT30 رو دیده و هم چکش کرده و ایراداتشو دیده و 100 البته که مزایاا نداره ، اوونا رو هم چک کرده و در نهایت این TV رو خریداری میکنه و بعد پست میزنه که .......................... کنتراست منتراست چه کشکیه !!!!!!!! برایتنس رو عشق است .
باید بگم دوست عزیز شما از روز اول تکلیفت با خودت مشخص نبوده و نمیدونستی دنبال چی میگردی پس نه تاپیک رو مسخره خودت کن و نه اتهام به بقیه بزن که فن بوین و اطلاعاتی هم نداره . اوون TV رو هم تا میخرن بفروشش بره و دست از سره این تاپیک بردار .خدا خیرت بده جوون .
دوباره نتیجه اخلاقی برای دوستان دیگه اینکه : اگه خوده Rasmus Larsen هم بیارید اینجا که به ایشون ثابت کنه که VT30 از همه شاختره بازم این دوستمون میگن ایراد داره و کدره و اطلاعات اشتباه منو مجبور به خرید کرد!!!پس خودتوونو خسته نکنید .
اوون عکسایی که پونل گذاشته ، حیرت آوره ..... نمیدونم شاید آرش عزیز دنبال پرژکتور توو TV میگرده که مستقیم بتابه توو چشاش !!!!!!!!!!
میدونم وقت تاپیک گرفته شد ولی نمیشد چیزی نگم و بعضی از دوستان 20 صفحه .... بگن .
اینجا شما نوشتی همین دوستان ... منظورتون من هست یا die my darling ? اگه منظورتون منه اون پستی که می گید Quote بزنید ببینم چون چنین چیزی نبوده و اگر هم چیزی دید حتما بد برداشت کردیدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی