اول ممنون از جواب شمانقل قول:
1-ارر مربوط به پيشنهاد تيم هاي ملي يا امادگي بازيكنا و............. اين پيغام ها كلافم كرده
2-يكم درمورد قدرت بازيكن ها هم توضيح ميدين چه سني بين چه قدرتي خوبه؟و اينكه باسه پيشرفتش فقط ميشه بازيش داد راه ديگه اي نيست؟
Printable View
اول ممنون از جواب شمانقل قول:
1-ارر مربوط به پيشنهاد تيم هاي ملي يا امادگي بازيكنا و............. اين پيغام ها كلافم كرده
2-يكم درمورد قدرت بازيكن ها هم توضيح ميدين چه سني بين چه قدرتي خوبه؟و اينكه باسه پيشرفتش فقط ميشه بازيش داد راه ديگه اي نيست؟
1 -خوب اونا پیغام هایی هست که به اینباکس شما میرسه و کاریش هم نمیشه کرد،شما از توی تقویم سیمولیشن رو انتخاب کنید تا خوکار تا اونجایی که میخواید بره جلو تاریخ بازی................نقل قول:
2-بستگی به تیمتون داره،اما اگه دارید سرمایه گذاری گشترده میکنید روی جوونا،بهتر هستش که بازیکنای 14 ساله بین 70 تا 80 باشن و بازیکنای 15 ساله هم بین 80 تا 90،البته این که گفتم اورال مورد انتظار ازشون هست،نه خود اورالشون..................
یه نکته هم اینکه بازیکن با سن بالاتر جذب نکنید.............
مرسي از راهنماييت .اين سيموليشن چيه؟دوم اينكه فقط بازيكن رو با بازي دادن ميشه قويش كرد يا مثل pes تمرين هم ميشه داد؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
اولا ببخشید آقای الکس فرا که من در جواب فضولی میکنم و به جای شما جواب میدم.
من توی فولام یه جوون گرفتم از برزیل اسمش سخت بود نمیگم.شاید سر هم 3 یا 4 تا بازی هم توی 1 یا 2 ماه بهش نرسید اما اورالش از 57 به 61 رسیدش.یعنی به نظرم بهتره یه جوری تو ترکیب قرارش بدی که فرم و روحیه اش خوب باشه که این رو میتونی از squad report ببینی که روحیه و فرمش چه جوریه.همچنین همونطور که الکس جون گفت باید هم سن کم باشه هم پتانسیل بالایی داشته باشه.البته اورال اولیه هم مهم هست که در چه بازه ای باشه.
من یه بار مربی تاتنهام شدم یه بازیکنی اوردم 16 ساله و اورال 76
الان هم مربی اینتر هستم خیلی پیرن مجبور شدم با تقلب بودجه شو زیاد کنم و یه بازیکن به اسم خودم البته ضعیف بسازم :n02:
من یه بار از کره جنوبی اوردم خیلی بازیکنان قوی داشت ولی اکثرا از انگلیس و المان استفاده میکنمنقل قول:
سلام
من قبلا عرض کردم که هرکول رو از لیگ دسته دوم اسپانیا برداشتم
چندتا بازیکن جونن گرفتم ماه
چون قبلا انلاین بازی کردم رفتم تو نت و اونجا یه اسکات حرفه ای گیر اوردم فرستادمش کره جنوبی سه تا بازیکن از 78 تا 94 هرسه تاشون اینجوری بود الان یکیشون 16 سالشه اورالش 71 هست لامصب reaction 90 هست و دریبل 75 و .... خیلی خوبه خیلی عالی هست
یکی هم از اسکات های سه ستاره رو فرستادم فرانسه یه دونه خوب واسم گیر اورده اسمش dider هست واقعا اونم در سن خودش عالی هست
پیشنهاد من اینه اول یه اسکات جند ستاره بفرستید کره جنوبی به مدت سه ماه چندتاراحت پیدا میکنه بعدا رو فرانسه هم تمرکز کنید بعد از اون هم کامرون خیلی خوبه(از نظر سرعت و قدرت بدنی همراه با نفس)
یه بازیکن هم هست 20 سالشه لئوناردو تو لیگ برزیل بازی میکنه مخصوص باشگاههای کم پول هست بخریدش و پشت مهاجم اصلی قرارش بدید طی یه سال سرعتش از 89 به 94 میره و دریبلش میره 87 و.... خیلی عالی هست نفسش هم خیلی خیلی خوبه
اره کره جنوبی بازیکنای خوبی داره ولی من از المان و انگلیس استفاده میکنم و اسپانیا ولی چون شما گفتی به کامرون هم میفرستدم از برزیل و ارژانتین بازیکنای خوبی نمیاد واسم مکزیک بهتر بود :n04:
الان با والنسیا رفتم رئال و بارسا رو ترکوندیم اولیم فعلا بهتون میگم تو هر پست یک بازیکن 17 ساله جوون و متوسط بسازید بعد squad رو هم روی curren .... بزارید سریع بخریدشون :n02:
سلام دوستان شما چجوري بازيكن ميسازيد؟با نرم افزار خارج از بازي يا داخل بازي
خیلی راحته تو custom fifa 13 میسازی بعد میتونی تو تیم های مختلف ببری یا تو free agent بزاری بعد برای استفاده از کریر spuad را روی current... بزاری :n02: و بخری شون فقط باید اسمش رو سرچ کنی
ببخشيد 1 سوال ديگه اونم اينكه من بازيكن هاي زيادي رو نمي تونم ازاد كنم مثلا 3 تا بازيكن رو ازاد ميكنم در صورتي كه پول دارم براي ازاد كردنشون ليستمم تعدادش زياده و دوست داره بجز لست 11 تا و زخيره ها 2 يا 3 بازيكن داشته باشم كه نميشه سال بعد همون بازيكن هايي كه ازاد كردم و قراردادشون 1 ساله بود و الان قرارداد ندارن برميگردن تيمم چكاركنم؟حتما بايد ليستم زياد باشه؟و نميشه يكدفعه 8 بازيكن رو ازاد كرد؟
من هافبکی که ساختم رو نمیخواستم بفروشم ولی چون به اسم دادشم ساختم اون گفت 60 میلیون منم 60 میلیون بعد از نیم فصل حضور قدرتمندانه فروختمش البته فصل بعد برش میگردونم:n02:
سلام.حالا که نوبت به معرفی بازیکن هست منم میگم.
1-Leno:دروازه بان تیم لورکوزن.20 سالشه و اورال اولیه اش 79 هست.الان من فصل سوم هست که دارمش و اورالش 87 شده.تک به تک خیلی خوب میگیره.
2-Boniperti:یه مهاجم هست که من از بارسا گرفتم.اورالش فکر کنم 76 بود الان بعد دو فصل شده 81.تو اکثر بازی هام گل میزنه.خیلی خوبه.تک به تک 95 درصد گله.خیلی خوب هم فرار میکنه.
3-Ganso:بازیکنی هست که تقریبا همه میشناسنش.خیلی هافبک خوبیه.
4-Assaidi:مهاجم لیورپول هست.خیلی خوبه.
البته تر استیجن(دروازه بان گلادباخ) هم هست که اون هم خیلی خوبه.البته بازیکن خیلی هست ولی من این ها رو الان یادم هست.
اره بازیکن رو با تجربه میشه پیدا کرد
اکادمی کامرون عالیه:n04:
دوستان شک نکن و پوگبا رو از یوونتوس بخرن
یه هافبک فوق العاده
اوورالش 79 هست و 19 سالشه
کورتوریس هم از اتلتیکو مادرید هست که یه دروازه بان بسیار خوب و جوونه
دقیقا تایید میشه.پوگبا عالیه.من لیل بودم خریدمش خیلی خوبه.کم کم داشت جای ماووبا رو میگرفت.مارتین ماروین هم توی تیم لیل خوبه.بعد دو سه سال پیشنهاد 40 میلیونی از رئال داشت.ندادم.نقل قول:
مونیان بیلبائو هم خوبه
الان مربی والنسیا درخواست مربیگری تاتنهام و اتلتیکو مادرید رو رد کردم صدر نشینیم با اختلاف دو رقمی از بارسا و رئال و چلسی رو حذف کردیم :n02:
حال کردی:n05:نقل قول:
اگه بتونی یه اسکات پنج ستاره بخری برات بازیکن گیر میاره 14 تا 16 ساله پتانسیلشون از 80 به 94 راحت میرسه من الان یه دونه 14 ساله دارم اورالش الان 62 هست و توسط خودم تا 16 سال پیش بینی میشه بره 69 تا 70 بعد به خدمتش گرفتم یه غول میشه هافبک چپ و یه دفاع جپ عالی هستش این روزا هم مدافع های کناری خیلی خیلی نیاز میشه تو فوتبال واقعی هم نشون داده
یه دونه هم تو فرانسه گیر اوردم معرکه هست
الان بازیکن کره ای من 73 فکر کنم هست واقعا پیشرفت خوبی کرده اصلا نمیشه با وقتی که اومده مقایسه اش کرد وقتی بچه بود:n02:
دوستان این بازیکن که گفتم رو بخرید لئوناردو معرکه هست الان سرعتش 94 عکس العملش 92 اکثرا 90 هست دریبلش 89 شده فکر کنم بالاتر هم میشه چون 21 سالشه هنوز پشت مهاجم اصلیم ادریان ساردینرو تیم هرکول گذاشتم این مهاجم رو خیلی خوب تغذیه میکنه لامصب این ساردینرو با این اورال پایین ولی قدرت بدنی خوب و حفظ توپ عالی امروز چمپیونز لیگ در یک چهارم رئال رو 5 به 2 در مجموع در هم کوبیدم در حالت وردکلاس تیم هرکول از یه ستاره شده 4 ستاره
اولین فصل با این تیم اوردمش لیگ لالیگا تو دسته اول هم در حضور اول جام لیگ رو بردم جام حذفی رو بردم یه فرگوسنی شدم
ولی طبق نظر خودم بیشتر به ارسن ونگر شبهات دارم فقط تفاوتم با این مرد اینه من دارم پشت سر هم تیم ها رو لوله میکنم:n02:
جدا از شوخی واقعا مربی بزرگی هست که همه دوستان میدونن:n12:
دوستان یا بازیکن هست کاردیناس 21 سالشه سرعت 96 نقسش هم 85 دریبل 89 کلا خیلی بازیکن رو به راهی هست خریدم پریشب اخر وقت بود واقعا برای نیمه دوم دقیقه 65 به بعد تیم ها رو داغون میکنه خیلی عجیبه همیشه همین دقیقه میارم داخل صدرصد گل میزنه مثل یه اسب میدوه
خواستم همون شب بگم ولی نشد گفتم الان همه خوابند بیدار نشن بهتره:n09:بعدا میزارم
دوستان شک نکنن گوتزه و هازارد رو بخرن
من خریدم الان کلی اوورالشون رفته بالا
کلی هم قیمتشون شده
مخصوصا هازارد
اره گوتزه و هازارد طلایی هستند یادمه پدرو رو 90 کردم تو بارسا
با والنسیا قهرمان لیگ ، جام حذفی و قهرمانان شدم خیلی پیشنهاد های تاتنهام رو رد کردم
رویس عجب نرمه :n04::n04::n04: با گوندوغان طلایی شدن تو والنسیا عالین و اون مهاجمی که ساختم رو که نگو از 73 شده 79 finishing هم از 85 شده 90
خودم باورم نمیشه چلسی رو 4 بر 0 یوونتوس رو 6 بر 1 و میلان رو 6 بر 2 و بایرن رو 2 بر 1 بردم :n04:
خیلی خوبه.من تو لیورپول گذاشتمش پشت دو مهاجم نوک ام.لواندوسکی و کارول.یه تیم طلایی شدم.ولی خوب گرون هست.من سوارز رو تونستم 60 میلیون بکنم تو پاچه بارسا(آخه قیمت اصلی اش سی و خورده ای بود) بعد لواندوسکی رو خریدم 35.با پول اولیه ام هم رویس و لنو رو گرفتم.الان فصل دومم تو لیورپول هستم.نقل قول:
لنو
انریکه اشکرتل اگر کلی
کروس
آلن(آسیدی) مدریچ
رویس
کارول و لواندوسکی
راستی یه بازیکن هست به نام Elkeson اون هم بازیکن خوش تکنیک هست.مخصوص دریبل زنی.
نمیشه از صفحه عکس بگیرم بزارم ؟؟؟
بابا چجوری پنالتی بگیرم با دسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به قدرت تیم باشه که تیم من از همه قویتره
خرید و فروشم هم فوق العادست
با منچستر یونایتد میرم......................
یوریس رو اول فصل خریدم24 تا اخر فصل 120 تا فروختم به رئال...........
نیمار رو خریدم70 تا اخرش فصل با 110 تا میخواستن ندادم
سوارز رو خریدم 25 تا اخر فصل78 تا میخواستن ندادم............
اما تیمم:
ده خیا 85
اسمالینگ86
درن لورن 87
هوملس 87
کاگاوا89
اندرسون80
کلورلی 84
یانگ 85
نانی 87
نیمار 91
مسی 95
ذخیره ها:
فیل جونز 80
سوارز 83
ولبک 85
هرناندز 87
و.........
حالا حرفی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسی رو165 تا دادم تازه فن پرسی هم روش........................
سلام
برای پنالتی در نسخه pc چجوری می شه دروازبان شیرجه بزنه؟ شنیدم باید پچی دانلود بشه درسته؟ اگه اره لطفا لینک اموزش و دانلودش
ممنون.
نقل قول:
رفیق تیمت قوی هست ولی من اولین باری که کریر رو بازی کردم همه تیم بالا 90 بودن بیشتر از 18 نفرمون بالای 90 بودن
اره منم همین سوال رو دارمنقل قول:
دوستان به نظر من بازی با تیم های ضعیف حال میده یه تیم ضعیف بردارید و اونوقت با بودجه بازیکناهی مصدومی زیاد
بازیکنان اعصاب خورد کن ....
دیشب یه بازی انجام دادم واقعا بازی بود
داشتم با بارسا بازی میکردم جام حذفی
تو زمین خودم 2به 1 بردم
در زمین بارسا 4 به سه باختم در مجموع 5 به 5 شد ولی گل زده من در حانه حریف بیشتر بود تونستم جواز فینال رو کسب کنم
ولی خدایش تیمم تو نیمه اول سه گل خورده بود و دروازه بانم یه پنالتی رو گرفته بود نیمه دوم یه گل زدم و بعد از اون هم یه گل دیگه زدم
داشتم امیدوار میشدم که دقیقه 70 مسی یکی دیگه زد شد 4 به 1 بازیکن جدیدی که خریدم رو اوردم در کمال ناباوری یه گل زد ولی قبلش اینقدر حمله خراب کردم ......دقیقه 89 بود این گل رو زدم خدایا اینقدر از خوشحالی تند پریدم هوا همه خوابیده بودن اومدن ببینن چی شده ولی خدایش اند هیجان بود طوری مشتم رو گره کرده بودم که انگار یه مربی واقعی تو یه بازی اینطوری میکنه واقعا این برد شیرین بود
پیشنهاد من اینه یه تیم خیلی ضعیف یا ضعیف بردارید بعد با کمترین بودجه بازیکن بخرید و بجای برد به فکر مساویی و پیاده کردن مختون تو بازی باشید مطمئن باشید فیفا دوچندان میشه لذتش
---------------------
دوستان یه مدافع میخوام cb باشه جوان باشه خیلی بهتره هست از نظر بودجه هم زیاد نمیتونم خرج کنم نهایتا تا یه نفر اورالش 75 بره میتونم بخرم
با سپاس
رفیق sakho رو ببین از psg چند میتونی بخری من زیر 10 میلیون خریدمش عالی بود واسم و هست راستی چجوری پنالتی میگیری ؟ با دسته بازی میکنی ؟
بارسا رو هم تو سوپر کاپ اسپانیا و هم اروپا زدمش توی اروپا 2 بر1 عقب بود گواردادو گل زد بعدش یک بازیکن جوان کامرونی که اولین بازیش بود گل 3 بر 2 رو زد و یک گل دیگه هم زدیم و 4 بر 2 بردیم :n02:
راستی یک دفاع پی اس وی ایندهوون هم هست جوونه
اره خیلی حال میده..........منم اول استون ویلا بودم بعد اومدم منچستر یونایتد......توی سیو های قبلیم کوپنهاگن و بارسا بی و سویا و شالکه04 هم بودن...........................با همه هم نتیجه گرفتم بجز سویا و بارسا بی.................یادمه توی کوپنهاگن یه بازیکن بنام ابدلاوو بود که یه فصل برام50 تا گل زد فصل بعدی فروختم انژی و بجاش الشراوی رو خریدم..............در کمال ناباوری اونم 50 تا زد...............کلا به نظر خودم بهترین تیمام اول منچستر بوده بعد کوپنهاگن...................البته من توی سطح پروفشنال بازی میکنم و راحت میبرم.....حتی بارسا رو 5-0 بردم...................فوق العاده بود.........نقل قول:
افتخاراتم با تیم:
کوپنهاگن:
لیگ قهرمانان 1
لیگ کشور خودش 2 (که لیگ دوم رو با اختلاف 25 امتیاز قهرمان شدم)
جام حذفی 2
منچستر :
لیگ قهرمانان 2
لیگ برتر 2
جام های حذفی ( کامیونیتی شیلد وکپیتال وان کاپ و اف ای کاپ) هر کدوم 2
استون:
لیگ قهرمانا :2
لیگ برتر :1 (فصل اول رو با اختلاف 1 امتیاز به من سیتی دادم)
جام حذفی:2
ترکوندم.........................
بازیکن جوون اینارو بخرین:
ابدلاوو از ک.پنهاگن (زیاد پیشرفت نمیکنه ولی گلزنه)
روی پاتریسیو : عالیه
کسی نمیدونه چجوری پنالتی میشه گرفت ؟
الان با فاصله دو امتیازی از بارسا 2 هستم الان باید با بارسا بازی کنم میخوام یک بازیکن جوان کامرونی رو از اول بازی بدم
بارسا رو بردیم اویر تو دروازه شون بود:n04:بازیکن جوون هم خیلی خوب بازی کرد
میخوام گوندوغان رو بفروشم ویلشر رو بخرم
ديشب يه دفاع وسط خريدم اسمش كويته هست فكركنم فرانسه اي هست. خيلي خيلي قوي هست به نظر من خريدنش توصيه ميشه همراهش يه بازيكن دفاع سمت راست خريدم اول ميخواستم البا بخرم ولي بيشتر جستجو كردم بازيكني به اسم crjavalفكركنم هست خرىدم سرعت٩٦نفس٨٥ قدرت بدني تا بخواي قويي
يه هافبك راست قوي داشتم همش بالاي ٩٠بود فروختمش به رئال بجاش شكيري بايرن رو خرىدم عجب بازيكني هست لامصب دريبلش خىلى قويه همراهش سرعت و كنترلش عالي هست
سه تا بازيكن جون كه داشتم بعد از يه فصل دوتاشون اورالشون بالاي ٧٣هست واقعا خيلي خوب دارن بيشرفت ميكنن بخصوص بازيكن كره اي كه خيلي قوي شده
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk HD
دئولوفئو هم از بارسلونا B سرعتش بشدت بالاس ، حتما بخرید