نویزم روی 61 هستنقل قول:
سیم کشی رو از سیم مخابرات استفاده کردم بدتر شد
Printable View
نویزم روی 61 هستنقل قول:
سیم کشی رو از سیم مخابرات استفاده کردم بدتر شد
یه روز کارشناس مهندس اومده بود خونمون گفتم شما که تمام مشترکا رو .روی4مگ بستین چرا ثابت نیست گفت که نباید ثابت باشه باید متغیر باشه.از سیم مخابراتی که برای ورودی خونه میاد از همونجا یه سیم مخابرات خریدم دوباره از پریز و دوشاخه دوباره اتصل دادم به یه اسپلیتر و از اسپلیتر یه سیم رفت برای تلفن یه سیم هم رفت برای مودم.قبل از اینکه این کار رو بکنم از سیم برق استفاده میکردم نویزم روی 57 بود الان اومده روی 61.
دلیلش چیه؟
خود شرکت مخابرات که روی خطم رو رانژه کردن تفصیر دارن؟
اگه مخابرات روی 4مگ بسته آسیاتک هم روی 4مگ بسته میشه با این اوضاع من آسیاتک بگیرم بهتر نیست؟
داداش نویزت سه فاز پروندهنقل قول:
سیم رو زیاد جدی نگیر سیم تلفن من از اون سیم سیاه ها پهن قدیمی بودن ازوناست برا حداقل 10-15 سال پیشه یه جورایی فسیله ولی خطم نویزش طبیعی هست احتمالا تو سیم کشی یه اشتباهی می کنی یا اینکه کلا سیم خارج خونه باعث نویز میشه همون که از جعبه تقسیم میاد
نه اسیاتک شبا سرعت رو واقعی می کنه اگه بخوای با ااسیاتک شبی 5 گیگ دانلود کنی فکر کنم ماهی 30-40 تومن برات اب بخورهنقل قول:
راستی بدون اسپلیتر هم چک کن گاهی خود اسپلیتر خرابه و اگه تونستی یه دوستی اشنایی یه اسپلیتر گیر بیار با اونم چک کن
قبلا از سیم برق استفاده میکردم نویزم پایین تر بود ولی الا سیم سیاه که 3تا سیم که 2تاش رنگش مسی یکی هم سفید که هیچی.نقل قول:
دوستم که همسایم هست از مخابرات گرفته همین نویز رو داره ولی 4 مگ به بالا بسته شده.به نظر شما من از مخابرات انصراف بدم بعد از مدتی دوباره بیام بهتره یا برم آسیاتک بگیرم؟
ممکنه از خود مخابرات باشه؟
2تا اسپلیتر نو هم خریدم
نویز بالای 50 خیلی بدهنقل قول:
همه تلفن هایی که به پریز وصل هست رو در بیار تستکن ببین کم میشه
و یا شاید مشکل از اسپلیترت باشه
همین کار رو کردم خوب نشد.کارشناسشم که اصلا به این عدد توجه نکرد.نقل قول:
مطمئنی دوست عزیزنقل قول:
من اکانت 64 داشتم نهایت سرعت 20 کیلوبایت بود اما با مابقی از 128 تا 512 تست کردم سرعت فرقی نداشت
من الان تمام این کار رو کردم خوب نشد.میشه مشکل از مخابرات باشه؟
اره اگه از همه موارد مطمئن هستی یعنی مشکل از طرف شما نیست و هر چی هست این نویز منبعش خارج از خونه شماست اگه برا همسایه شما هم همین نویز رو داره شاید به خاطر سیم کشی تلفن منطقتون باشه البته از این بابت زیاد مطمئن نیستمنقل قول:
منم همین مشکل رو خیلی وقته دارم. سیم کشی محلمون مشکل داره و هیچ کاریشم نمیشه کرد. دان اسریم من معمولا بین 2500 تا 3300 هستنقل قول:
همین نویز رو داره.ولی سرعتش بالا 400 هست.خطشم همش روی 4 مگ با بالا هست.حالا دلیل چیه.من از مخابرات برم از یه شرکت دیگه بگیرم خوب میشه؟نقل قول:
گند بزنن این مخابرات رو:n07:
اگه از سیم کشی محلتون باشه احتمالا از هر isp دیگه ای هم اینترنت بگیری همین نویز رو تجربه می کنی حالا اینکه وضعتون بهتر میشه یا بدتر رو دیگه من نمی تونم دقیق بگمنقل قول:
پس باید همین وضع رو تحمل کنم:n14:
تایید میشه. سرویس 64 تنها سرویسی هست که سرعتش با بقیه فرق داره. واقعا افتضاحه سرعتش. :n27:نقل قول:
داداشم رفت مخابرات جویبار پیگیر این قطحی ها شد گفتن دارن دستگاههای جدید میبندن که سرعت اینترنت رو ببرن بالا
البته دیروز بعد از ظهر وصل شد اما سرعتش مثل قبل همون 240 بود اما صبح که تست کردم دیدیم واویلا .....سرعت تا 420 میره
امیدوارم همینطوری بمونه نزنن دخلشو نیارن:n24:که دخلشونو میاریم:n24:
امروز از چندتا از هم محلیام سوال کردم از مخابرات گرفتن.نویز همشون پایین بود همشون 7مگ بسته بود سرعتشون هم 480 به بالا بود.از سرخط تست گرفتم نویز هم برطرفنشد.میتونه اون نفری که برام پورت نصب کرده پورتش مشکلی داشته باشه یا از خطم هست؟
لطفا کمکم کنید امروز که از این چند نفر سوال کردم بیشتر اعصابم خورد شد.:n14:
رو 7مگ بسته بود!!په چرا اینجا رو3293 بسته شده؟نقل قول:
دوستان دیگه که این نوشته رو میبینن براشون رو چند
بسته شده؟3293 یا 4096 یا بالاتر!!
Status: Up
Downstream Rate: 4096 kbps
Upstream Rate: 1152 kbps
برای من Attainable Rate روی 20مگ هست(مقدار دان استریم در دسترس)نقل قول:
اما دان استریم رو فیکس روی 3294 بستن نه بالاتر و نه پایین تر:n15:
در ضمن دان استریم 7 مگ باید سرعتی حدود 875kb/s داشته باشه!!!
این مخابرات کم کم داره اختلاف طبقاتی ایجاد میکنه ها.....:n24:
من الان یه چیزی میگم خودم باور نکردم فکر کردم یه عددش اضافی ولی بعد از 3 با تست فهمیدم که واقعی یه مرکز بالاتر از مرکز مخابراتی ما رفیقم مخابرات داشت باورتون نمیشه روی 20 مگ بود:n04:نقل قول:
قیله اینکه مخابرات رو 3296 فیکس کنه برا خیلی ها 20 مگ بودهنقل قول:
اپلودباز سرعت دانلودش تا 280 میره :n10: تعجب کردم تا حالا از 60 بیشتر نشد:n19:
مثل اینکه واقعا درست شد سرعت
الان دوستان میخوام سیم کشی خونه رو عوض کنم.اگه میشه دوستان بگن که از چه سیمی و چطوری سیم کشی کنم.دیگه خسته شدم.
امروز وقتی که سیمی که از مخابرات میاد ورودی خونه سیمی که برای تلفن میره رو برداشتم و فقط سیم مودم رو گذاشتم خطم روی 4مگ بسته شد و سرعتم روی 350 به بالا بود وقتی سیم تلفن رو دوباره اتصال دادم سرعت به شدت اومد پایین.البته بگم سیمی که برای تلفن میره با مودم فرق داره.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
برو یه جا الکتریکی بگو سیم تلفن برا سیم کشی داخل خونه می خوام طرف بهت میده نوع سیم اونقدر مهم نیست فقط سیم تلفن باشه کفایت می کنه دقت کن سیم تلفن رو از کنار سیم برق رد نکنینقل قول:
دوستان کسی نیست به من کمک کنه
الان دوستان میخوام سیم کشی خونه رو عوض کنم.اگه میشه دوستان بگن که از چه سیمی و چطوری سیم کشی کنم.دیگه خسته شدم.
امروز وقتی که سیمی که از مخابرات میاد ورودی خونه سیمی که برای تلفن میره رو برداشتم و فقط سیم مودم رو گذاشتم خطم روی 4مگ بسته شد و سرعتم روی 350 به بالا بود وقتی سیم تلفن رو دوباره اتصال دادم سرعت به شدت اومد پایین.البته بگم سیمی که برای تلفن میره با مودم فرق داره.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
خب حسین آقا خودت جواب خودت رو دادینقل قول:
مشکل ازسیم کشی خونتونه
اگر هم میخوای یه سیم جدا ار دم در بکشی دیگه نباید از سیم کشی اصلی ساختمان که خرابه استفاده کنی چون دوباره نویز میندازه روی خطت
اما به نظر من قبل ازسیم کشی دوباره چک کن ببین که شاید سیم کشی خونتون جایی اتصال کوتاه داره و یا ازکنار کابل یرق رد شده
نت قطعه دانلود رایگان پرید اینجا نوشهر من هم با موبایل آمدم تو سایت I Love U Mokhaberat
دیشب قطع بود
برا من هم دیشب قطع بود اما چراغ اینترنت مودم روشن بود ولی هیچ سایتی باز نمیشد:n13:نقل قول:
فکر کنم باز کشتی تو خلیج فارس زده بود سیم رو ناکار کرد:n08:
شیر فلکه باز بود اما به جای آب ازش هوا می اومد
کانکت میشدی اما هیچ سایتی باز نمیشد
کلا قطع بود دیشب امروز صب برای همه وصل شو به جز من زنگ میزنم 2020 میگه اسم شما تو لیست اخراجیها هست کلا عقلشون رو از دست دادن خوشی زده زیره سرشون نمیدونن دارن چیکار میکنن الانم که وصل شدیم سرعتمون در حد لاک پشته شایدم یخورده اونورتر:n25:
سرعت دانلود اپلود باز 450-- حداکثر 480
فکر نکنم دیگه از این بیشتر بشه خط من رو 4 مگ بسته شده ایا به نظرتون بیشتر از این باید باشه؟ من که به همینش هم راضی هستم خدا رو شکر
سرعتتون طبیعیهنقل قول:
4096/8=512
در اصل یاید سرعت دانلودتون 512kb/s باشه اما چون همه خط ها نویز داره سرعت بیشتر از480 نمیره!!!!!
بازم اینترنت قطع شد
نقل قول:
قعلن که یه بهمونه جدید برای کم شدن سرعت و قطع و وصل شدن پیدا کردن تا زنگ میزنی میگن بخاطر زلزله ارمنستانه !!!!!!:n13::n05:
الان با یه اینترنت دیگه اومدم هر چی کانکت میشم ارور 691 میده
امشبم افتضاحه هی قطع و وصل میشه :n03:
حدود 3 گیگ دانلود رایگان داشتم با این قطع و وصلها
از ساعت 10 شب قطحی شروع شد
امروز تست پینگ فوق العاده بود
سرور آلمان
ارسال 2435
Lost:0%:n04:
سرور راسخون(امریکا)
ارسال 2317
Lost:0%:n04:
سرور آپلود باز (انگلستان)