دوست عزیز اینجایی که میگی که خبری نیستنقل قول:
واردش میشم زده not allow
Printable View
دوست عزیز اینجایی که میگی که خبری نیستنقل قول:
واردش میشم زده not allow
نقل قول:
من که بدون هیچ مشکلی وارد میشم و می تونم ایمیل ثبت کنم تا برام سریال بیاد! .... می خوای برو روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کن
می خوای ایمیلتو برام بفرست تا برات ثبت نام کنم!
در ضمن یکی به سوال ما هم چواب بده:
من به تازگی کپرسکی اینترنت سکوریتی 2014 رو نصب کزدم ولی چند تا مشکل باهاش دارم
اول اینکه با وجود اینکه اپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کردم و ادرس سورس دانلود از خود کسپیر رو غیر فعال کردم و گذاشتم از فایل اپدیت روی کامپیوترم اپدیت بشه باز هم روزی 10-12 مگ از اینترنتم رو این کاسپرسکی مصرف میکنه .!چطوری باید جلوی اپدیت اتوماتش رو بگیرم؟
دوما اینکه چطوری باید جلوی دسترسی بعضی برنامه ها به اینترنت رو بگیرم ؟
مثل windows explorer و یا host process for windows
این فایروال چطوری باید تنظیم بشه؟ چون برای مثال اپرا به اینرنت وصل میشه ولی سایت گوگل رو نمیاره!!! ولی وقتی فایروال رو غیر فعال می کنم سایت گوگل رو باز می کنه؟
یا مروگر واتر فوکس رو با وجود اینکه تو فایروال اجازه وصل شدن به اینترنت داره ولی بازهم نمی تونه وصل بشه؟
الان دیگه به کلی بهم ریخته تا فایروال رو غیر فعا کنم هیچ چیزی نمیتونه به اینترنت دسترسی پیدا کنه !!
سلام
کاسپراسکی هم یه خورده به هم ریخته! جدیدا توی هر سایتی میرم این میاد>[IMG][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
سلام" برای راحتی کار تصویربرداری از محیط: کلید ترکیبی Alt+Print Screen بزنید بعد داخل برنامه Paint ویندوز Paste کنید.نقل قول:
Parental Control را غیر فعال کنید.نقل قول:
سلام
تو کاسپر اسکای جایی هست که بهش بگیم دست از سر بعضی نرم افزارها برداره و بذارن اونا کارشونو انجام بدن
یک برنامه رو هر دفعه نصب میکنم کاسپر پاکش میکنه و پیغامی رو که در عکس پایین هست میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر
با سلام یه سوال!!:n13::n13: فلشمو ویروس کشی کردم بعداز اتمام وقتی بازش میکنم با اینکه نشون میده که پره اما توش فایلی نیست.فایلها هیدن هم نبود حالا باید چیکار کنمتا فایلهارو بیاره؟:n28::n28::n28::n28:
من که حوصله ام از کسپر سر رفت دیگه، واقعا این روش جدید فعال سازیش رو مخ هست... رفتم طرف بیت دفندر که تو مقایسه نمره ی خوبی گرفته ببینم چطوره. :n24:
سلامنقل قول:
دوست عزیز وقتی کاسپر به یه فایلی گیر میده و اون مخرب اعلام میکنه، حتما و صددرصد فایل آلوده هستش و باعث آسیب به سیستمتون میشه.
پس به کاسپر اعتماد کنید.
دوست عزیز این گزینه ها رو برای نمایش فایل های مخفی سیستمی و پسوند فایل ها با عکس زیر مطابقت دارند؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوسته عزیز مطابقت دارند.البته یکیش نداشت که مطابقت دادم ولی باز نمیاره.جالبش اینجاست که تو دستگاه دی وی دی پلیر میاره فیلما و عکسامو
دستتون درد نکنه :n18:مشکل حل شد البته تو قسمت سرچ یه ستاره گذاشتم سرچ کرد فایلامو پیدا کردم ولی فلش همونطوریه.
:n08::n08: :n08::n08:
تو فلش هیچ آیکنی که نه شکلی داشته باشه نه نامی وجود نداره؟نقل قول:
نقل قول:
خب خداروشکر که مشکلتون حل شد.
:n16:
هیچ ایکنی وجود نداره میزنه فولدر خالینقل قول:
مرسی از راهنماییتون:n16:نقل قول:
بعضی از برنامه ها همچنین گیر میده میخواستم بدونم گذشته از اعتماد کردن به کاسپر اصلا راهی هستش یا نه ؟نقل قول:
سلام
دوستان من ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم و حالا که کسپر 2014 رو نصب میکنم حتی تریال ورژن هم فعال نمیشه با این توضیح که روی لپ تاپم همین نسخه رو بدون مشکل نصب و دارم استفاده میکنم
زمانی که میخوام تریال ورژن رو فعال کنم این پیغام رو میده :
احتمالأ باید ربطی به تنظیمات ویندوز یا همچین چیزی داشته باشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
IP ایران رو بلاک کردن شما از فیل شکن استفاده کننقل قول:
سلام
کسی نسخه 2015 رو نصب کرده ؟ مشکلی باگی؟
من نصب کردم ولی به طور حرفه ای تست نکردم.ولی ظاهرا باگی نداره (البته با قاطعیت نمیشه گفت )
و در مورد فعال سازی هم ظاهرا راهی جز خریدن یا استفاده از تریال ریست وجود نداره .
سلام دوستان عزیز
2تاسوال داشتم در مورد فایروال
1-وقتی از قسمت settings وارد قسمت firewall میشیم در قسمت network واسه من 2تا گزینه اورده.یکی مربوط میشه به پورت lan که نوشته local network و یکی هم internet که زدهpublic network
میخواستم ببینم این 2تا چه فرقی با هم دارن؟
2-قسمت edit برای internet غیرفعاله اما برای local network(یعنی همون پورت lan) فعاله و میشه به public یا trusted تبدیلش کرد؟کدوم انتخاب بهتره؟
ممنون
سلامنقل قول:
1. این دو، در وضع قوانین فایروال برای امنیت سیستم دخیل هستند، مثلا با انتخاب Local یا Public دسترسی به سیستم، باز و بسته بودن پورت ها، وروردی و خروجی های سیستم کنترل میشن.
Local یعنی محلی و برای اتصال دو یا چند کامپیوتر بهمدیگر برای شبکه استفاده میشود.
Public یعنی عمومی یا جهانی که برای استفاده از اینترنت تعیین میشود.
Trust یعنی قابل اعتماد و اطمینان، یعنی دسترسی یه سیستم از هرلحاظ مجاز میباشد!!!
2. برای اینترنت باید قانون Public تعیین بشه و قابل تغییر نباشه ولی LAN فرقی نداره، میشه هر سه گزینه را برایش تعیین کرد.
پس کلام آخر، شما اصلا با این قوانین کاری نداشته باشین و همانطور که کاسپر تعیین کرده بذارید بمونه.
سلام
چند تا عکس میزارم کاملا مشخص هست که مساله چیه! ( تو پرانتز توضیح بدم بعضیا یه جور دیگه توصیف نکنن ! : امروز اپدیت شده ولی میگه مدت زیادی هست که آپدیت نشده و باید آپدیت شه.اپدیت اتوماتیک هم روشنه)
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
سلام دوستان
KIS 2015 رو نصب کردم و میخوام اجراش کنم اما loading the application خیلی طول میکشه. 1 ساعت صبر کردم اما باز نشد. وقتی میخواستم پاک کنم که دوباره نصب کنم دیدم میگه که قبلا روی ویندوز xp نصب شده ( قبلا داشتم و روی اون نصب کردم اما هنگام نصب ویندوز درایو xp رو کامل فرمت کردم )
من چند روز پیش ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم و روز بعدش به مشکل برخوردم و مجبور شدم ویندوز رو restore کنم.زمان رستور هم به زمانی برگشته که نتی ویروس رو نصب نکرده بود
چیکار کنم ؟ پاک کردنش فایده نداره ( با برنامه های پاک کننده هم امتحان کردم ) . نصب میشه اما وقتی میخوام اجرا کنم روی loading the application و تموم نمیشه تا برنامه رو باز کنه. نمیخوام ویندوز عوض کنم. راه حلش چیه ؟ ممنون
سلامنقل قول:
تاریخ و ساعت سیستم درست نیست محمدجان
درضمن آپدیت شما با مال من فرق داره و کمتره
6105993 شماره آپدیت من هستش برای امروز
سلامنقل قول:
والا رفتم چک کردم ساعت تنظیم بود ولی time zone درست نبود ! حالا ببینم درست میشه یا نه ! یعنی باید خودش آپدیت شه نه اینکه هر دفعه خودم دستی آپدیت کنم.
شماره آپدیت هم الان 6127810 هست به این ساعت و تاریخ : 2014-7-13 11:58
سلام. برای خرید قانونی کسپرسکی کجاها معتبر هست ؟
سلام ، من لایسنس kaspersky رو از یکی از سایت های معتبر ایرانی خریدم، اما موقع فعال سازی پیغام invalid region رو میده ، به نظر میرسه که لایسنس درست باشه ک همچین چیزی روی میگه، اما حتی وقتی با اف گیت سعی میکنم Ip رو تغییر بدم بازم فعال نمیشه ، کسی نمیدونه چی کار باید کرد ؟؟؟
دوستان ایا مشکل فایروال کسپر با برنامه های سد شکن حل شده تو نسخه های قبلی اگه از این برنامه ها اسفاده میکردید برنامه هایی که تو فایروال دسترسیشون به نت قطع شده بود راحت به نت وصل میشدن میخواستم بدونم کسپر 2015 این مشکلو داره ؟
ممنون از پاسخ کاملتوننقل قول:
به نظر شما برای امنیت بالاتر(امنیت آنلاین) ،لازم نیست هیچ تغییری در تنظیمات فایروال بدم؟(یا در قسمت های دیگه)
نه فعلا که هیچ نیازی نیست، همین تنظیمات، امنیت خوب و حتی عالی رو به شما میدهند.نقل قول:
دوستان عزیز کدوم مرورگر هماهنگی بیشتری با pure 3 دارد؟
سلامنقل قول:
بستگی داره از چه قند شکنی استفاده کنید .من با کر..یو وصل شدم و قانونی که برای فایرفاکس تعریف کرده بودم به درستی عمل کرد و فایرفاکس به اینترنت دسترسی نداشت ولی با قند شکن دیگه ممکنه برنامه ها به اینترنت دسترسی پیدا کنن.
در ضمن patch a هم برای نسخه 2015 منتشر شد.از تغییرات این پچ اطلاعاتی ندارم فعلا
سلام دوستان یه مشکلی با KIS 2015 دارم اینه که هر کاری میکنم نمیتونم آپدیتش کنم. هنوز از تریالش خیلی مونده. با vپی ان هم تست کردم بازم ارور Application databeses update faild: Error connectiing to proxy server میده.
راهی هست بشه آپدیتش کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش: درست شد دوستان. setting - additional - network بعد prox y server settings بعد هم do not use proxy server.
سلامنقل قول:
وارد تنظمیات بشین و از قسمت additional قسمت network گزینه proxy server setting رو بزارین رو do not use proxy server
سلام
نتایج تست پورت اسکن در سایت :
تست تمامی پورت های سرویس ( 0-1056)
با کسپرسکی فعال :
بدون کسپرسکی (فایروال ویندوز ) :
حالا این خوبه یا نه !؟!
در کل که نباید قابلیت اسکن سیستم اجازه داده بشهنقل قول:
برای من با کسپر 2014 این پیغام میاد(یعنی اجازه اسکن نمیده) :
THE EQUIPMENT AT THE TARGET IP ADDRESS
DID NOT RESPOND TO OUR UPnP PROBES!
(That's good news!)
سلام آقا محمدنقل قول:
درسته این تست که شما انجام دادی برای من هم جوابش همین میشه که شما گفتی
ولی تست مورد نظر من تست اسکن پورت های سرویس ( 0-1055 ) هست که در تصویر زیر مشخص هست رو کدوم باید کلیک کنید :
سلام محمد جاننقل قول:
اون تست رو هم انجام دادم.با کسپر 2014 و تمام پورتها رو سبز رنگ یعنی پنهان زد که بهترین حالت هست.
اگه تمام پورتها سبز باشه به این معنی هست که سیستم به درخواست های بیرونی پاسخی نداده است و تمام پورتها رو مخفی نگه داشته است.
اگه نتیجه دیگری بدست آمد به توضیحات گزارش توجه کنید.
البته اگه isp مورد استفاده از روتر برای محافظت کاربرانش استفاده کنه، نتایج تست ممکنه بر اساس روتر isp صورت بگیره و نه سیستم ما !
سلامنقل قول:
فقط خواستم بگم من هم فهمیدم چه تنظیماتی باید صورت بگیره تا تمامی پورت ها مخفی بشن ( شاید برا بعضیا سوال بشه بعدا ) :
1- .وارد setting بشید
2- در قسمت protection center و بعد firewall
3- روی configure packet rule کلیک کنید
4- دو تا قانون هست :
any incoming tcp stream
any incoming udp stream
5- این دو قانون رو edit کرده و روی block تنظیم کنید
البته اعمال این تنظیمات به همه کاربران توصیه نمیشه شاید بعدا در ارتباطات بعضی برنامه ها تاثیر بزاره
اینجوری کمی کلی انجام میشه و همونطور که خودت گفتی ممکنه در موارد دیگه باعث ایجاد اختلال بشهنقل قول:
برای من روی by rules هست