سلام دوستان
به نظر شما بین این 3 تا ماشین کدوم بهتره از نظر موتوری و ایمنی؟
1. رانا
2. سمند
3. 405
و یه سوال دیگه اینکه شما باشید کدومو انتخاب میکنید با دلیل بگید لطفا
سلام دوستان
به نظر شما بین این 3 تا ماشین کدوم بهتره از نظر موتوری و ایمنی؟
1. رانا
2. سمند
3. 405
و یه سوال دیگه اینکه شما باشید کدومو انتخاب میکنید با دلیل بگید لطفا
سلام
پراید هاچ بک 86 بدون رنگ قهوه ای متالیک یه خرده فقط خط خش داره؛هیدرولیک تا برج 10 بیمه 7سالم تخفیف داره؛رینگ اسپرت؛باند نداره 10.500 میارزه؟
باتشکر
از نظر ایمنی و موتورینقل قول:
سمند LX EF7
پزو 405 با موتور TU5
رانا.
سمند EF7 از نظر موتوری که الان خوب شده و مشکلاتش برطرف شده
کم مصرف و قدرت و شتاب مناسب ایمنی مناسب راحتی سرنشین و فضای کابین مطلوب
قیمت مناسبه دوست عزیزنقل قول:
یعنی الان موتور ef7 اون مشکلاتی که تو تایپیک ها زدن رو نداره؟نقل قول:
مشکلات جدیدا کامل برطرف شدهنقل قول:
در بد ترین حالت ممکنه روغن ریزی اویل ماژول پیش بیاد که با تعویض پک قابل حله
جمیعا سلام
امکانش هست قیمت این ماشین که میگم رو به من بدین. خیلی ممنون میشم:
206 تیپ 2 مدل 1385 نوک مدادی
بدون رنگ و تصادف
کارکرد 70 هزار
فروشنده میگه نیم موتور رو عوض کرده ... (تو سند ذکر شده)
ماشینش خیلی سرپاس، تضمینی میده بم
چه قیمتی رو برای این ماشین پیشنهاد میکنین؟
با تشکر
سلام
پژو 407 تا کی تولید شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
407 اصلا تولید نشد تو ایران.نقل قول:
ایران خودرو 1 سالی فقط وارد میکرد 407 رو...همشون هم مدل 2009 هستنو
سلام
میخواستم ببینم هنوز مشکلات کلاج و صفحه کلاج تو رانا هست یا برطرف شده؟
و یه سوال دیگه اینکه تو تایپیکها نوشتن کیفیت داخلی رانا داشبورد و صندلی و ... پایینه میخواستم بدونم با استفاده معمولی چقد طول میکشه تا داشبوردش به صدا بیوفته؟:n02:
الان صفرش پیدا نمیشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی نبود جوابمون رو بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه: به نظر شما هاچ بک مدل 90 sx بدون رنگ تقریبا چند می ارزه؟ صاحبش گفته 14.5 میلیون. اینقدر می ارزه؟
سلام:n02:
میخواستم ببینم هنوز مشکلات کلاج و صفحه کلاج تو رانا هست یا برطرف شده؟
و یه سوال دیگه اینکه تو تایپیکها نوشتن کیفیت داخلی رانا داشبورد و صندلی و ... پایینه میخواستم بدونم با استفاده معمولی چقد طول میکشه تا داشبوردش به صدا بیوفته؟
نه متاسفانه...نقل قول:
اما مدل های 2009 اش به خاطر زیاد تو بورس نبودن مورد کم کار و تمیز زیاد دارن که اگه یکم بگردین میتونین پیدا کنین...
قیمتش هم نسبت به امکاناتش به نظر من متناسبه در مقایسه با ماشین های دیگه.
ببخشید دوستان. سوالم یه کم غیر عادیه!
دیروز با پراید تصادف کردم و دو تا درش فرو رفت و صافکار گفت 200 تومن خرجش میشه.
من احتمالا تا 5 سال دیگه قرار نیست بفروشمش، آیا برای موقع فروش این تصادف من (که صاف شده و درست شده) خیلی تاثیر داره؟
(من توی خرید ماشین و تصادف و رانندگی و اینها خیلی بی تجربه ام، برای همین اینقدر سوال غیر معمولی پرسیدم.)
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام به همه عزیزان چند سوال داشتم در مورد خرید خودرو ممنون میشم راهنماییم کنید.
من الان یه405مدل87دارم55000کارکرده موتوری هیچ تعویض نشده همه چی سالمه میخواستم ببینم به نظر شما با این شرایط خودرو و وضعیت بازار صلاح هست اینو بفروشم و یه ماشین نو یا دست دوم مثل(405slx.ef7.L90(بخرم یا نه خودش جواب میده سقف هزینم هم 30میلیون هست استفادم از ماشین خانوادگی بیشتر رفت وشد شهری شاید سالی یکبار مسافرت هست.
بازهم ممنون از توجهتون
سلام !
پارس و L 90 اتومات چنده الان ؟
خودروهای 405 و سمند هم مدل اتوماتیک دارن عایا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L90 ایران خودرو اتومات میزنه تحویل 10روزه ۴۵۶,۵۱۶,۰۰۰ قیمتشنقل قول:
بقیه هم شنیدم به صورت آپشن میشه به خودرو اضافش کرد اما من فقط405وپارس رو اتومات خودم دیدم قیمتشون هم متاسفانه دستم نیست
سمند و 405 که اصلا اتومات ندارن.نقل قول:
پرشیا هم یکی دو سالی با گیربکس اتومات تولید شد که اونم از سال پیش فک کنم تولیدش متوقف شد.
مدل های دست دوم پرشیا اتومات هم الان حدود 41. ,42 تومن هست قیمتشون.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام.من بین رانا و سمند ef7 بنزینی گیر کردم..از لحاظ راحتی ماشین،و کمتر تعمیرگاه بردن و سیستم تعلیق کدوم بهتره؟با خودم میگم تیبا هم بد ماشینی نیستا!!4_5 تومن ارزونتره..ولی اکثرا راضین..اگه کمتر هزینه کنم برام بهتره..یعنی تا 30 هم میشه هزینه کنم،اما یه کم فشار میاد بهم.شما باشین چیکار میکنین.اینم در نظر داشته باشین که تیبا فروش نقدی دیگه تا سال بعد نداره پ الان 23تا 24 تو بازاره.و رانا و سمند فروش نقدی تحویل 30 روزه دارن.لطفا راهنمایی کنین.
Sent from my LT15i using Tapatalk
اگر سمند بخرید که ارزش 5 ملیون تومان بیشتر را بدون شک دارد ، بین رانا و سمند هم ، سمند راحتی و ایمنی بیشتری دارد و امتیازات بیشتری به خود اختصاص میدهد .نقل قول:
تیبا خودروی بدی نیست اما با این بودجه انتخاب های بهتری هم میشود داشت ، به طور مثال با بودجه تیبا میتونید به 405 مدل 91 فکر کنید .
سلام دوستان
قصد بهبود ماشين رو با 4 ميليون تومن دارم ، ماشينمو چند ميخرن ، و با 4 تومن بيشتر چه ماشيني بم ميدن؟؟؟
پرايد 83 سفيد رنگ انژكتوري صندوقدار دوگانه سوز دستي، محاسن: يك برگ سند ، 9 سال تخفيف بيمه (تا2/93) ،موتور تازه تعمير ، لاستيك جلو نو و باتري نو و تسمه تايم تازه تعويض . معايب: گلگير جلو و عقب سمت راننده رنگ ، كاركرد ماشين بالا ، جلوبندي نياز به سرويس داره
راستي پرايد صفر خشك تيپهاي مختلفش (صندوقدار يا همون 131) چقدر قيمت دارن؟
سلام منم دقیقااااااااااااا تو شرایط توام داداش منم کلی تحقیق کردمنقل قول:
اگه امنیت می خوای تو این رنج قیمت که اصلا سراغ تیبا نرو چون تو تست ضربه امتیازش کمتر از 2 شده پس میمونه سمند و رانا من بین این دو تا شدیییییییییییییییییید گیر کردم
از قیافه رانا بیشتر خوشم میاد ولی راحتی سمند و داخل اتاقش بهتر از راناست
منم خیلی دو دلم در صورتی که فقط 2 روز تا خرید اینترنتیش وقت است
موندم چیکار کنم تصمیم گیریه سختیه
البته دلم بیشتر با راناست ولی هنوز انتخاب نکردم
راستی کسی میدونه هنوز ظرفیت واسه ثبت نام هست یا نه و اگه هست از طریق اینترنت خودم ثبت نام کنم یا برم نمایندگی؟
دوستان این سوال خیلیاست لطفا راهنمایی کنید زمان اندکه! سمند یا رانا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یه سوال
من بخوام 405 glx مدل 90 دوگانه سوز با کارکرد 30 هزار که :
2 در و 1 پای رکاپ و 1 گلگیر تعویض هست، ولی ماشین خداییش خیلی تمیزه ، اصلا خط و خش نداره
اونام که تعویض کردم ، بخاطر یه تصادف تخیلی بود ، سعی کردم بهترین جنس رو بگیرم بذارم رو ماشین
+
بیمه بدنه و ثالث حدود 3 ماه + ضبط و باند و . . . ( که تاثیر آنچنانی رو قیمت نداره )
رو بفروشم و یه سمند EF7 دوگانه همون مدل 89 تا 90 تمیز بگیرم چقدر برام در میاد؟؟؟
یعنی من چقدر میتونم ماشینمو بفروشم ؟
و سمند با اون شرایط که گفتم مدل 89 یا 90 چفدر برام در میاد ؟؟؟
ممنون :n16:
سلام دوستان... من دنبال یک پراید صفر هستم که تو یکی دو موضوع خیلی درگیر شدم....
اول اینکه جدیدا یورو 4 هم اومده اونجور که من فهمیدم موتورش هم hp هست... قدرتشم ظاهرا بیشتره... من کلا تا حالا ماشین نداشتم... و این اولین ماشینی هست که میاد تو دستم... کلا شنیدم این موتور جدید جدا از اینکه شتابش بهتره قطعاتش تو بازار گیر نمیاد و تعمیرشم کار هر کسی نیست.... یکم هم ظارا صدای خشنی داره موتور... البته بنزین یورو 4 هم میخواد که اون هم در دسترس نیست... از اونجایی که من بعید میدونم حالا حالاها... حداقل 5 سال نتونم ماشین رو عوض کنم و عاشق ماشین صفر هم هستم میخوام بهم بگید این نوشت های بالا رو تایید میکنید؟ یعنی سراغ این موتور نرم؟ و موتور معمولی رو انتخاب کنم؟ یا اینکه قطعات این موتور ارتقا یافته بخوبی گیر میاد و خریدش رو توضیه میکنید....من برای خرید این موتور جدید مشکل مالی ندارم...ولی یکم ترس برم داشته یکی میگه عالیه... یکی میگه بدرد نمیخوره.. یکی میگه کلا صدای تراکتور میده... از 2 3 تا تعمیر کار تو نمایندگی هم پرسیدم جواب سر بالا میداد... این هم ماشین خونگی هست و فکر نمیکنم زیاد هم راه بره... ولی برام خیلی مهم هست که لنگم نزاره و نخوام براش حرص بخورم... چرا که یه رانا خالم خریده بود پشت دستمو داغ کردم قطعاتش نیست! میخوام اونجوری نشه.... از یه طرفم قدرت خود پراید وقتی کولر میگیرن رو دیدم که چجوری میشه اون حالت هم اذیتم میکنه.... کلا گیج شدم...
داداش تحویلی ابان رو خالم داره... من فکر میکردم مشکل از مال ایناست نگو کی هست این مشکل... پا رو که کامل میزاره رو کلاچ دنده جا نمیره باید نیم کلاچ دنده عوض کنه... کلاچ رو رگلاژ هم کرد فایده نداشت... گند زدن با این مونتاژاشوننقل قول:
جدی جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من فکر کردم جدیدا مشکل ندارن!!!!!!!!!
پس به نظرت سمند ef7 lx بهتره؟
اره والا ما شیرازیم حتی تو سفری که به تهران داشتیم رفتیم که تهران هم گفتن فعاا باهاش بسوزید و بسازید!!!! جالبه میگفتم صفحه و دیسک 206 به اینا نمیخوره!!! والا به نظر خودم که پرشیا کلا یه چیز دیگست... کلا نظر شخصی من اینه که سمند زیاد تعریفی نیست... ولی حس من بدون دلیل خاصی هست....نقل قول:
دوست عزیز ، موتور پراید با HP هیچ تفاوتی نداره و موتور جدیدی در کار نیست ، HP همون موتور هست منتها کمی بهینه شده و حدود 3 اسب بخار به قدرتش اضافه شده که این فقط عددیست در کاغذ ! وگرنه هیچ تفاوتی نداره . مصرفش بهتر شده و صدای موتور هم کمی کمتر شده .نقل قول:
کولر پراید های جدید بسیار عالی عمل میکنه و حتی با سمند و پارس قابل مقایسه نیست و خیلی پرتاب عالی و سوز خوبی دارد . در اتوبان تقریبا فشاری روی موتور حس نمیکنید اما در مسافت های شهری و ترافیکی کمی به موتور فشار میآید که طبیعیست .
مدل SE HP را خرید کنید ، امیدوارم خوب از آب دربیاید .
موفق باشید .
سلام
اپکو به درخواست مشتریان خودرو های اتوماتیک هم تولید میکنه عایا ؟ :n13:
فکر نمیکنم.نقل قول:
تا الان که من موردی ندیدم و نشنیدم.
دوستان این سواله منم جواب بدیننقل قول:
مرسی
با سلام پراید 131 TL چه طور ماشینیه و پرشیا با موتور TU5 وقیمتشان چند است
کدام نوع پرشیا بهتر است:n01:
چند نوع پرشیا وجود دارد
سلام، سورن 87 سفید بدون رنگ تمیز چقدر میارزه؟
خودرویی به اسم پرشیا نداریم ، نام این محصول پارس است .نقل قول:
پارس سال با موتور 1800 سی سی قدیمی و پارس TU5 با موتور 206 در بازار موجود است .
پارس TU5 عملکر بهتری داشته و کمی کم مصرف تر است .
سلام
امروز پراید 131sx مدل ۲۴ اسفند ۹۰،بدون رنگ و ضربه ،با ۲سال تخفیف بیمه و ۴ سال بیمه بدنه و کارکرد ۲۵ هزار تا به قیمن ۱۵۹۰۰ فروختیم
چطور بوده قیمتش ؟
ضمنا تیبا sx صفر قیمت چنده بالخره ؟؟ امروز از ۲۲.۵ قیمت دان بهم تا ۲۵ !!!
اگه کسی صفر خوش قیمت سراغ داره لطفا معرفی کنه
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
خیلی خوب فروختید .نقل قول:
تیبا یورو 2 صفر --->22.5
تیبا یورو 4 صفر ---->24.5