نویز نداری؟نقل قول:
Printable View
نویز نداری؟نقل قول:
سلام مهدی جاننقل قول:
مثلا 512 نامحدود , سرعت دانلودش دقیقا چقدره ؟ یعنی 512 کیو؟:n02: منظورت از dedicate چیه ؟:n01:
حدوداً 64-65 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
های وب حرفه اول را میزنه توی ایرانی:n20:
من از چندتا شرکتی اینترنت داشتم ولی همه افتحضاح بودن
دوستان برید خدا را شکر کنید
همه عالی سرعت-دانلود قیمت.پشتیبانی وغیره....:n02:
هادی جان هر سرویسی که میخری تقسیم بر 8 کن سرعتش بدست میاد.نقل قول:
مثلا 512 سرعتش 64 هست.
یعنی پهنای باند اختصاصی اختصاصی....به نوعی ضریب اشتراک 1 به 1نقل قول:
منظورت از dedicate چیه ؟:n01:
===
سرویسی که سرعتش واقعیه.
====
این صحبت هایی که در مورد نامحدود کردم پشتیبانی بهم گفته که میگم!
گند زد رفت اینکه :| !!! . شبانه به زور 700 مگ میگیرم . دانلود تو روز هم زیر 200 . نتم که همش هر چند دقیقه دی سی . زنگ هم میزنی میگه از سمت ما نیست یه شرکت درست درمون نیست تو کل ایران :n21:
پینگ 10 دقیقه ای میشه که بطور ناگهانی رفت بالای 300!!همراه با تایم اوت فراوان........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به خدا کار ندارم اینترنت همون موقع که پرداخت اینترنتی مهمی دارم نتش قطغ میشه به خدا خستم کرده تقصیر این ها هم نیست کلا وی پی اس ها ایران میترکه بعدشنقل قول:
خدا ازشون نگذره
یه هفته وضع نت نرمال و ثابت باشه باید شاخ در بیاریم!
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=338ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=337ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=337ms TTL=47
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 337ms, Maximum = 338ms, Average = 337ms
پشتیبانی گفت در حال حاضر گیت وی های کشور مشکل داره!!
باز دوباره زیر ساخت گند زد....
رکورد دیگر از بای وب،مخابرات که مشکل نداره،این گت وی بای وب هستش که خراب شده:n02:
نه والا قبلش هیچ مشکلی نداشتم، فکر کنم 7 ساعت کامل قطعی داشتم البته در ساعت شبانه بود که زیاد نبودش رو حس نکردم :دینقل قول:
الانم که انگار وضعیت سراسری داغونه.
پینگ به حالت قبل برگشت.....
منظور از قبل خیلی قبل تره که بد بود؟ یا 2 روز پیش که خوب بود؟>:n02:نقل قول:
منظور 2 ساعت پیشه:n02:نقل قول:
پینگ برگشت به همون 130
===
علت این خرابی هم این بود که مسیر ایتالیا از دور خارج شد و همه گیت وی ها مسیرشون اذربایجان شد....پینگش خیلی بهم ور بود.
مارو یاد اسیاتک مرحوم انداخت....:n02:
دوستان یه اعلام وضعیت از ساعات رایگان دیشب بکنید....
برای دومین شب متوالی 2.5 گیگ بیشتر نداد سرویس 1 مگ!!!!
برای من پری شب خوب بود ولی دیشب 2.4 گیگ گرفتم جریان چیه ؟:n23:نقل قول:
اونطور که بوش میاد دارن محدود میکنن!نقل قول:
منتظرم ببینم بقیه دوستان دیشب وضعیتشون چطور بوده.....
با فشفشه 8 مگ یه فایل 1 گیگابایتی رو دارم دانلود میکنم
سرعت باید 800 kb باشه اما فعلا 80 kb
برای من پریشب 800 و خورده مگ گرفته بود!! (البته احتمال میدم مشکل از جای دیگهای بوده باشه چون دیگه این خیلی کمه.)نقل قول:
دیشب هم که اصلا بنا به دلایل نامعلومی کامپیوترم روشن نشده بود.
منم دیشب کمتر از 2 گیگ تونستم بگیرم
مثل اینکه سیاست بای وب هم محدود کننده شد! :n15:
مخابرات چون براش فرقی نمیکنه چه گت وی ای باشه فقط وصل باشه بسه ! من خودم مخابرات دارم , اینو میگم قرار بوده تا 1 ماه دیگه وضعیت نت درست بشه اینو پشتیبانی مخابرات میگفت
در مورد گت وی های وب زمانی که گت وی ها میترکه وی پی اس ها داخلی هم باهاش میترکن پس از زیرساخته مشکلی از طرف های وب نیستش !
اونها فقط به یوزر سوییچ و روت میکنن ! مثلا من میرم یه شهرستان که اونجا عصر تلکام دارم خطم 1 مگابایت بیشتر نمیکشه ! طرف میاد 8 مگ میگیره 200 سرعت دانلود بیشتر نمیده , خوب مومن برو اول snr خطت رو ببین rate مسافت مرکز مخابراتی تو ببین بد بیا انجمنشون فحش ناموس بده , واقعا جای تاسف داشت رفته بودن توی انجمن خود سایتش انواع فحش و ... داده بودند
حالا دولت روحانی قول داده تو 100 روز سرعت نت رو برای یوزر داخلی 2 برابر کنه , ایشاالله وضعیت بهتر میشه
1-گت وی چیه (توضیح حرفه ای)نقل قول:
2-وی پی اس چیه (توضیح خیلی جامع)
Snr
Rate
زحمت توضیح اینارو هم بکشین
ببخشید اگه سوالمو توی این تاپیک پرسیدم
نقل قول:
خوش بختانه انواع جواب ها در گوگل است :
1. گت وی :
ببینید...هر شبکه ای که با شبکه های خارجی یا شبکه ی remote در ارتباط هست....باید یک پل رابط بین این شبکه ها باشد.توضیح دوم : گیت وی در واقع یک روتر است که دسترسی شبکه شما را با شبکه های دیگر میسر می سازد.
مثال:
میخواهیم از شبکه ی یک شرکت ایرانی به شبکه ی یک شرکت موجود در آمریکا متصل شویم.آیا بین ما کابلی هست!!!!!!؟؟؟؟؟
امکان نداره که از کابل بتونیم استفاده کنیم.
پس چیکار میکنیم....از gateway استفاده میکنیم.اما باید gateway شبکه ی ما با gateway شبکه ی خارجی هم رنج باشد.gateway شماره ی هست که توسط DNS (مثل server های شرکت sun) و به صورت Unique (یکتا) در اختیار این نوع سازمانها قرار میگیرد.
خلاصه:
gateway همان کاری را بین شبکه های remote انجام میدهد که ip در شبکه های داخلی انجام میدهد.
دیفالت گیت وی یک روتر است که تمام درخواست هایی که برای آن مسیر دیگر تعیین نشده به آن ارسال می شود.
به این مثال توجه کنید
شما یک اشتراک ADSL از یک شرکت تهیه می کنید و آن شرکت به شما یک مودم روتر می دهد. این مودم روتر در واقع گیت وی شما جهت دسترسی به اینترنت می باشد. رایانه شما زمانی که می خواهد درخواستی ارسال نمایید بررسی می کند که آیا توی شبکه داخلی (LAN) شما وجود دارد یا نه اگر وجود نداشت آن را به Default Gateway (مودم ADSL) ارسال می کند تا از آن طریق به مقصد مورد نظر روی اینترنت برسد. ( منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و cloob )
2. وی پی اس ( سرور مجازی ) یا همان کامپیوتری که در هر جای از دنیا قرار دارد و با استفاده از ریموت دسکتاپ میتونید بهش وصل بشید ( پس خودش یک کامپیوتر هستش که میشه روش انواع برنامه ها رو نصب کرد ) قند شکنی که شما استفاده میکنید روی همین سرور ها اجرا میشه
3.شما وقتی به جزییات مودم خودتون میرید در قسمت معمولا status xadsl snr زده حالا snr رو توضیح میدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل مذکور رو دانلود کنید در یک pdf توضیح کامل داده شده
واسه من هم 2 شب هست همینطویه داداش :n27:نقل قول:
دوستان یه اعلام وضعیت از ساعات رایگان دیشب بکنید....
برای دومین شب متوالی 2.5 گیگ بیشتر نداد سرویس 1 مگ!!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
واقعا محدود کردن...
اگر شب های بعد هم اینطوری بمونه باید زنگ بزنیم اعلام نارضایتی کنیم....
طبق سیاست شرکت سرعت باید باز باشه و هر چقدر که بتونی میشه گرفت.
اما دوشبه سرعت ثابت رو 2مگ بسته شده!!
عصر انتقال :n09:نقل قول:
برای منم 2 شبه که زیر 700 مگ داره دان میکنه. (تهران)
میخواستم بیام طرف های وب ولی مثل اینكه تایم اوت و پینگ خراب رواله ! درسته ؟ داشتم فرومشون رو میخوندم هركی اومده گفته تایم اوت دارم گفتن از مخابراته !
الان من آسیاتك دارم كه مشكل تایم اوت نداره ولی قيمتا رفته آسمون و سرعت افتضاح و مخابرات هم دارم كه با سرورهای داخلی هم تایم اوت داره ! فلذا قبل از اومدن به های وب یكی از دوستان كه اوضاع تایم اوتش خرابه لطفا یك تست به صورت زیر انجام بده كه ببینم مشكل از های وبه كه نیام یا مشكل از زیر ساخته كه بیام :n02:
برای فهمیدن علت مشكل تایم اوت (نویز و خرابی خط یا سرویس دهنده ) :
1. اول یك tracert از 4.2.2.4 بگیرید :
2. حالا در نتیجه دومین آی پی رو انتخاب كنید (اولی آی پی مودمه و دومی اولین آی پی خارج از منزل شماست) كه معمولا با 10 شروع میشه مثلا 10.200.100.100کد:tracert 4.2.2.4
3. حالا از این آی پی كه در بالا بدست آوردین پینگ بگیرید به تعداد مثلا 100 تا
4. اگه در نتایج تایم اوت داشتید مشكل از خط و مركز مخابراتی هست اگر نداشتید ولی در پینگ 4.2.2.4 تایم اوت داشتید مشكل از خط شما نیست.کد:ping 10.*.*.* -n 100
لطفا یكی تست بالا رو انجام بده.
بای وب تقدیم میکند :n09:
دیگه حوصلم نکشید تا اخرش صبر کنم اینجوری از این به بعد شما ما هم خواستین تست بزارین :n02:
مرگ بر اینترانت :n02:
از دیشب تا حالا سرعت ریده چرا یا برای همه اینطور شده
های وب 1mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تستا انجام شده چطوره دوستان
خب من تایم اوت داشتم حالا باید چیکار کنم برم مخابرات گزارش بدم:n13:نقل قول:
این اینترانت شدن مثل اینکه به صورت دوره ای روی همه isp ها اجرا میشه !؟
رو پینگ داخلی هم تایم اوت داری،اوضاع سرویست جالب نیستنقل قول:
خب دوست عزیز حالا باید چیکار کرد مشکل کجاستنقل قول:
سوال:" طرح 1mb محدود >سرعت دانلود باید چند باشه میانگین؟؟:n13:
بین 300 تا 500نقل قول:
یک زنگ بزن پشتیبانی بگو پهنای باند مرکزتون و زیاد کنن،پهنای باند کم باشه رو پینگ داخلی time out می افتهنقل قول:
ممنوننقل قول:
پس ماله من خوبه بینه 450تا500
است:n20: