دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . مارکز
Printable View
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . مارکز
«نمایشگاه دنیایی از خلاقیت محض است که پرده از خویش برمی دارد. دنیایی قابل رؤیت که کوهها، جنگلها و آسمان مقدس سراسر آن را فراگرفته، دنیایی که سرشار از احساس تنهایی و خلوت است... احساسات جهان مادی هرچند از اعماق وجود برمیآیند، بسیار نیرومندند، اما هنوز به تکامل نرسیدهاند و هنوز دلمشغول کشمکشهای نا محدود بر سر چگونگی آفرینش هستند.»
جبران خليل جبران
* «آسودن امروزین رنج فردائین است و رنج امروزین آسودن فردائین.»
* «از اژدهای هفتسر مترس، از مردم نمام بترس که هرچه وی به ساعتی بشکافد، به سالی نتوان دوخت.»
* «از چراغی، بسیار چراغها توان افروخت.»
* «از دست زن نادوست و ناکدبانو بگریز که گفتهاند: کدخدا رود بود و کدبانو بند.»
* «از گرسنگی مردن به که به نان فرومایگان سیر شدن.»
* «از ما گفتن بود، برگوینده بیش از گفتار نباشد.»
* «اصل مردمی کمآزاری است.»
* «اگر تو را دشمنی باشد دلتنگ مشو که هرکه را دشمنی نباشد، بی قدر و بها باشد.»
* «اگر خواهی از پشیمانی دراز ایمن گردی به هوای دل کار مکن.»
* «اگر خواهی از رنجیدگی دور باشی آن چه نرود مران.»
* «اگر خواهی از زیرکان باشی در آئینه کسان مبین.»
* «اگر خواهی از شمار آزادمردان باشی طمع را در دل خویش جای مده.»
* «اگر خواهی از شمار دادگران باشی زیردستان را به طاقت خویش نکودار.»
* «اگر خواهی از نکوهش عامه دور باشی اثرهای ایشان را ستاینده باش.»
* «اگر خواهی اندوهگین نباشی حسود مباش.»
* «اگر خواهی با آبرو باشی آزرم را پیشه کن.»
* «اگر خواهی برتر از مردمان باشی فراخنان و نمک باش.»
* «اگر خواهی بر دلت جراحتی نرسد که به مرهم به نشود با هیچ نادان مناظره مکن.»
* «اگر خواهی بر قول تو کار کنند، برقول خویش کار کن.»
* «اگر خواهی بهترین خلق باشی چیزی از خلق دریغ مدار.»
* «اگر خواهی بیرنج توانگر باشی بسندهکار باش.»
* «اگر خواهی پرده تو دریده نشود پرده کس مدر.»
* «اگر خواهی تماممرد باشی آنچه به خود نپسندی به دیگران مپسند.»
* «اگر خواهی تو را دیوانهسار نشمرند، آن چه نایافتنی است مجوی.»
* «اگر خواهی دراززبان باشی کوتاهدست باش.»
* «اگر خواهی در قفای تو نخندند، زیردستان را گرامی دار.»
* «اگر خواهی در هر دلی محبوب باشی و مردمان از تو نفور نباشند، برمراد مردمان گوی.»
* «اگر خواهی راز تو دشمن نداند با دوست مگوی.»
* «اگر خواهی ستودهتر مردمان باشی با آنکه خرد از او نهان باشد، نهان خویش آشکار مکن.»
* «اگر خواهی فریفته نباشی، آنچه ننهادهای برمدار.»
* «اگر خواهی کمدوست و کمیار نباشی کینهدار مباش.»
* «اگر خواهی که قدر تو به جای باشد، قدر مردمان نیکو بشناس.»
* «اگر خواهی که مردمان تو را نیکوگوی باشند، نیکوگوی مردمان باش.»
* «اگر شراب ندانی خورد زهر است و اگر بدانی خوردن، پادزهر.»
* «اما تو را در طالع، ذرع سخن نیست که نه به پای چون تویی بافتهاند.»
* «اما چون در کارزار باشی آنجا سستی و درنگ شرط نباشد چنان کن که پیش از آن که خصم برتو شام خورد تو چاشت خورده باشی براو.»
* «اما مرد تا خفته بود در حکم زندگان نباشد چنانکه برمرده قلم نیست بر خفته هم نیست.»
* «اما هرکه را آزمایی به کردار آزمای نه به گفتار که گنجشکی به نقد به که طاووسی به نسیه.»
* «با درفش پنجه زدن احمقی باشد.»
* «با دوست و دشمن گفتار آهستهدار و با آهستگی چربگوی باش که چربسخنی دویم جادویی است.»
* «با مردم بیهنر دوستی مکن که مردم بیهنر نه دوستی را شاید نه دشمنی را.»
* «بپرهیز از نادانی که خود را دانا شمرد.»
* «بجز پیرسالار، لشکر مباد.»
* «بسیار گفتن دوم بیخردی است.»
* «به حهان فرومایهتر از آن کسی نبود که دیگری را بدو حاجتی بود و تواند اجابت کردن و نکند.»
* «به خویشاوندان کم از خویش محتاج بودن مصیبتی عظیم دان که در آب مردن به که از غوک زنهار خواستن.»
* «به دست کسان مار باید گرفت.»
* «به گزاف مخر تا به گزاف نباید فروخت.»
* «بیسیم ز بازار تهی آید مرد.»
* «بیشرمی نبود بزرگتر از آنکه به چیزی دعوی کند که بداند و آنگاه بدو دروغزن باشد.»
* «پیر رعنا مباش که گفتهاند پیر رعنا بتر از جوان نارعنا.»
* «تا رنج کهتری بر خویشتن ننهی به آسایش مهتری نرسی.»
* «تا روز و شب آینده و رونده است از گردش حالها شگفت مدار.»
* «تو چنان زی که اگر نیز دروغی گویی// راستگویان جهان را زتو باور گردد.»
* «جواب خصم به زبان تیغ توان داد نه به سپر سلامتجویی.»
* «جهاندیدگان را به نادیدگان// نکردند یکسان پسندیدگان.»
* «چرا ایمن خسبد کسیکه با پادشاه آشنایی دارد.»
* «چرا دوست خوانی کسی را که دشمن دوستان تو باشد.»
* «چرا دشمن نخوانی کسی را که جوانمردی خود، آزار مردمان داند.»
* «چرا زنده شمرد خود را کسی که زندگانی او جز به کام او باشد.»
* «چنانکه شیخ ابوسعید ابوالخیر گفتهاست آدمی از چهار چیز ناگزیر بود: اول نانی، دویم خلقانی (جامه کهنه)، سیم ویرانی، چهارم جانانی.»
* «چنانکه عیب دوستی و یا عیب شخص محتشمی بر تو معلوم شود، زنهار مگویی.»
* «چون بزه خواهی کرد باری بزه بیمزه نباشد.»
* «چون بوقزدن باشد در وقت هزیمت// مردی که جوانی کند اندر گه پیری»
* «چون به گناهی از تو عفو خواهند، عفوکردن را به خویشتن واجب دان اگرچه سختگناه بود و چون عفو کردی دیگر او را سرزنش مکن و از گناه او یاد میاور که آنگاه همچنان بود که عفو ناکردهای.»
* «چون چربو از آتش دریغ داری کباب خام آید.»
* «چون رنج تو بری، کوش که بَر، هم تو خوری.»
* «چون مرگ تو را نیز بخواهد فرسود// بر مرگ کسی چه شادمان باید بود.»
* «چون مهمانی کنی از خوبی و بدی خوردنیها عذر مخواه که این طبع بازاریان باشد. هرساعت مگوی که فلان چیز بخور خوب است، یا چرا نمیخوری، یا من نتوانستم سزای تو کنم که این سخن کسانی است که یکبار مهمانی کنند.»
* «چیزی که به دشمنان بمانی بهتر که از دوستان نخواهی.»
* «حاجتمندی دوم اسیری است.»
* «حق گوی، اگر چه تلخ باشد.»
* «حکما گفتهاند کوشا باشید تا آبادان باشید و خرسند باشید تا توانگر باشید و فروتن باشید تا بسیاردوست باشید.»
* «حکیمی را پرسیدند که دوست بهتر یا برادر؟ گفت برادر نیز دوست به.»
* «خاموشی دوم سلامت است.»
* «خانه به دو کدبانو نارفته بود.»
* «خانه کمآزاران در کوی مردمی است.»
* «خردمند باشید تا توانگر باشید.»
* «خردنگرش بزرگزیان باشد.»
* «خردنگرش و بزرگزیان مباش.»
* «خفته را به بانگی بیدار نتوان کرد.»
* «خفته و مرده از قیاس یکی است.»
* «خواب مرگی است جزیی و مرگ خوابی کلی.»
* «داد آبادانی بود و بیداد ویرانی.»
* «داد از خویش بده تا از دادده مستغنی باشی.»
* «دختر دوشیزه را شوی دوشیزه باید.»
* «دختر نابوده به، چون ببود، یا به شوی به، یا به گور.»
* «دد آزموده به از مردم ناآزموده.»
* «در آب مردن به که از غوک زنهار خواستن.»
* «دوست را زود دشمن توان کرد، اما دشمن را دوست گردانیدن دشوار بود.»
* «شرمگنی نتیجه ایمان است و بینوایی نتیجه شرمگنی است.»
* «قناعت دویم بینیازی است.»
* «کاهلی شاگرد بدبختی است.»
* «کمهمت را نام برنیاید.»
* «کوشا باشید تا آبادان باشید.»
* «کودک، علم به چوب آموزد نه به شفقت.»
* «که پازهر زهر است کافزون شود// وز اندازه خویش بیرون شود.»
* «ما را صنما همی بدی پیش آری// از ما تو چرا امید نیکی داری// رو رو جانا همی غلط پنداری// گندم نتوان درود چون جو کاری.»
* «مال را عوض بود جان را نبود.»
* «مثال پادشاهزادگان مثال مرغابی بود و مرغابیبچه را شنا نباید آموخت.»
* «مردم بیقدر را زنده مشمار.»
* «مردم را به مردم آزمای پس به خویشتن که هرکه به کسی نشاید به تو هم نیز نشاید.»
* «مرگ بهدان که نیاز به همسران.»
* «مستی در قدح بازپسین بود.»
* «و اگر شاعر باشی جهد کن تا سخن تو سهل و ممتنع باشد و بپرهیز از سخن غامض و چیزی که تو دانی و دیگران را به شرح آن حاجت باشد مگوی که شعر از بهر مردمان گویند نه از بهر خویش.»
* «و چون خانه خریدی همسایه را حق و حرمت نگهدار که گفتهاند الجار احق بالصنعه.»
* «و در مثل گویند: اسب و جامه را نیکو دار تا جامه و اسب، تو را نیکو دارد.»
* «و عیال نابکارآینده گرد مکن که کمعیالی توانگری است.»
* «و هرگه که از حدیثی به حدیث دیگر روم بسیار بگویم ولیکن گفتهاند بسیاردان بسیارگوی باشد.»
* «هر آدمیی که حی ناطق باشد// باید که چو عذرا و چو وامق باشد// هرکو نه چنین بود منافق باشد// مرد نبود هرکه نه عاشق باشد»
* «هرکه با رسوا نشیند عاقبت رسوا شود. تنهائی به ز همجالس بد.»
* «همچنانکه گفتهاند الجنون فنون، دیوانگی گونه گونهاست.»
قابوس نامه[COLOR="Silver"]
تنها كسى كه می تواند شما را به تحقیق رؤیاها و آرزوها یتانكمك كند خودتان هستید. وقتى این موضوع را خوب بفهمید و آنرابپذیرید، دیگر هیچ چیز و هیچ كس نمىتواند سّد راه موفقیت شمابشود... ویلزر. ویتنى.
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ، یک شمع روشن کنید ~> کنفسیوس
«بگذار که دوستی کم کم به اوج خود برسد، اگر این رسیدن برقآسا باشد ناگهان از نفس میافتد و متوقف میشود.»
ولتر
آن کس که نداند ؛ خواست خویش را در چیزها چگونه بگمارد ؛ دست کم معنایی بر آن خواهد افزود ... و از آن ؛ این پندار زاده می شود که گاهی در آن خواست بنیاد باوری بوده است . فردریش نیچه
«دوستان حقیقی اگر از دیده بروند از دل نخواهند رفت.»
سیسرو
هر که خود را نصیحت نکند به نصیحت دیگران محتاج خواهد گشت . سعدی
اگر زمانی دراز به اعماق نگاه کنی آنگاه اعماق هم به درون تو نظر میاندازند . نیچه
زیبائی در فرا رفتن از روزمرهگیهاست . ورنر هفته
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
لبخند بیش از چند لحظه دوام ندارد ولی خاطره آن جاودانی است . آبراهام لینکون
آنانکه از رسیدن به ریشه ها هراس دارند ، در روزمرگی دست و پا می زنند . ارد بزرگ
مبین که میگوید ببین چه میگوید . سعدی
در وجود مردم دنبال عیب نگرد که رسوایشان کنی وخودت را بی اعتماد . سعدی
«دوست کسی است که من با او میتوانم صمیمی باشم و جلو او با صدای بلند فکر کنم.»
رالف والدو امرسن
اشخاصی که بدبختانه به لذات شدید و حاد خو گرفته اند دیگر از لذات معتدل حظ نمیبرند و همواره با اضطراب دنبال شادی و نشاط میگردند . فنلون
گویند بهشت است همان راحت جاوید جایی که به داغی نتپد دل، چه مقام است . بیدل
آنکه پوزش نمی داند چیست! مناسب دوستی نیست . ارد بزرگ
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
هترین مصلح کسی است که اصلاح را از خود شروع کند . جرج برنارد شاو
تقریبآ همه مردم بخشی از عمرشان را ، در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند ، تلف می کنند . سامول جانسون
چه غصه هایی بخاطر اتفاقات بدی که هرگز در زندگی ام پیش نیامد خوردم . میکل آنژ
بزرگترین عیب آن است که از عیب خویش اگاه نباشیم. توماس کارلایل
خود را ، تا هنگاهی همراه داری که دلداده نشده ایی ، دلبسته با خویشتن خویش بیگانه است. ارد بزرگ
آموزش اندیشه کردن : در مدارس ؛ اندک نشانی از آن نمی توان یافت ؛ حتی در دانشگاه ها ؛حتی در میان شناخته ترین فیلسوفان ؛ آری می بینم که منطق به عنوان یک نظریه ؛ کار و تکنیک ؛ دارد به سستی می گراید . فردریش نیچه
انسان دانا به جای آنکه در انتظار رسیدن یک فرصت خوب در زندگی باشد خود آن را به وجود می آورد . فرانسیس بیکن
همسران باید یکدیگر را ستایش کنند و فرزندان هم پدر ، مادر و آموزگاران و... ستایشگری برای همه هست . ارد بزرگ
به شخصی که به هیچکس اعتماد ندارد اطمینان نداشته باشید! .شکسپیر
افلاطون می گه: " اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی ، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیست
ببخشید پیام بازرگانی شدم دوستان :31:
میخواستم تمام این سخنان زیبا رو به صورت PDF داشته باشم ایا کسی این جملات زیبا رو به صورت PDF آرشیو نکرده به ما هم بده:11:
سلام ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش میتوانستند یاد بگیرند که چون آفتاب بی دریغ باشند
در غمها و شادیهاشان
حتی در نان خشکشان
و کارد را
جز از برای قسمت کردن بیرون نیاورند.
(احمد شاملو)
* « لازم نیست آدم از کوهی بالا رود تا بفهمد بلند است .»
* « کشتی در ساحل بسیار امن تر است ولی برای این ساخته نشده است.»
* « خداوند انتقام نیست ، عشق است .»
* « این ما هستیم که سرعت گذر زمان را تعیین می کنیم .»
پائولو کوئیلو
هيچ گاه هماورد و دشمن خويش را کوچک مپندار چون او بهترين دوست توست او انگيزه پيشرفت و پويش مي دهد . ارد بزرگ
دنیا سراسر زیبائی و کمال است ، و ما کمتر متوجه می شویم. پاسکال
روان رنجور ، در طبیعت سبز دوباره پیوند خواهد زد و به زندگی خویش ادامه خواهد داد . ارد بزرگ
سعی کن آنچه مقدر است ، آرام تحمل کنی . سقراط
دیدار کسانی که دوستشان داری همیشه شادی آور است حتی درخواب . موتزارت
طبیعت ، آموزگار بزرگیست ، خردمندان از آن درس ها می گیرند . ارد بزرگ
میان مؤثر بودن (انجام کار درست) و کارآیی (انجام درست کار) تفاوت وجود دارد. پیتر دراکر
زیاد کار کردن مهم نیست، درست کار کردن مهم است. پاره تو
«تجربه» یک معلم سختگیر است: اول امتحان میکند، بعد درس میدهد. ورنون لاو
اگر نتوانیم آزاد زندگی نمائیم ، بهتر است مرگ را با آغوش باز استقبال کنیم . مهاتما گاندی
سعادت مثل پروانه ای است که روی برگهای گل بخواب رفته باشد به مجرد اینکه نزدیکش بروی بالهای خود را باز کرده و در فضا پرواز می کند. آندره توریه
یکی از معجزات عشق این است که ما از درد های آن نیزلذتی احساس می کنیم . ژان ژاک روسو
یک بطری آب که تا نیمه داشته باشد،ازنظر یک فرد بدبین خالی وازنظریک فردخوش بین نیمه پراست . جرج برنارد شاو
لحظه پیروزی برای من از آن جهت شیرین است که پیران ، زنان و کودکان کشورم را در آرامش و شادان ببینم . نادر شاه افشار
آنانی که در کنار ما زندگی می کنند اما کنشی ندارند و وارستگی را در پشت کردن به جهان می دانند گوشه نشینی می کنند و همه چیز را گذرا می دانند تکه گوشتهای هستند که هنوز از جهان حیوانی خود به دنیای آدمیان پا نگذاشته اند . آنکه ما را به این جهان آورد فر و خرد را مایه رشد ما قرار داد ، باید به آنان گفت خرد و دانش را انکار کردن با خوابیدن و مردن تمیزی ندارد . ارد بزرگ
قدرت اراده و میل به پیروزی ، موفقیت، سامان دادن به زندگی و تسلط بر آن ، تنها هنگامی در شما بیدار می شود که بدانید چه می خواهید و باور داشته باشید که هیچ مشکل و مساله و مانعی نمی تواند جلو شما را بگیرد . آنتونی رابینز
یک کلمه محبت آمیز می تواند همه زمستان انسان را گرم کند. ضرب المثل ژاپنی
تجربه میوه ای است که آن را نمی چینند مگر پس از گندیدن. ارسطو
عظمت نصیب کسانی می شود که دراشتیاق رسیدن به هدف های عالی می سوزند. هیل
هر آنکه خردمندتر است اهریمن بیشتر به او حمله می کند . در میدان جنگ و آورد او هزاران فتنه و افسون کشته شده را خواهی دید . ارد بزرگ
اگر بدنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد. مارواکلینز
تو را دوست دارم، به تو نیازمندم، به تو عشق میورزم، بیتو زندگی دشواراست، بیتو من هم نیستم؛ هستم، اما من نیستم؛ یک موجودی خواهم بود توخالی، پوک، سرگردان، بی امید، سرد، تلخ، بیزار، بدبین، کینه دار، عقدهدار، بیتاب، بی روح، بیدل، بی روشنی، بی شیرینی، بیانتظار، بیهوده، منی بی تو یعنی هیچ!... ای آزادی، من از ستم بیزارم، از بند بیزارم، از زنجیر بیزارم، از زندان بیزارم، از حکومت بیزارم، از باید بیزارم، از هر چه و هر که تو را در بند میکشد بیزارم. ای آزادی، چه زندانها برایت کشیده ام! و چه زندانها خواهم کشید و چه شکنجهها تحمل کردهام و چه شکنجهها تحمل خواهم کرد. اما خود را به استبداد نخواهم فروخت، من پروردهٔ آزادی ام، استادم علی است، مرد بیبیم و بیضعف و پر صبر، و پیشوایم مصدق، مرد آزاد، مرد، که هفتاد سال برای آزادی نالید. من هرچه کنند، جز در هوای تو دم نخواهم زد. اما، من به دانستن از تو نیازمندم، دریغ مکن، بگو هر لحظه کجایی چه میکنی؟ نا بدانم آن لحظه کجا باشم، چه کنم؟...»
دكتر علي شريعتي
نويسنده شايسته از آنجا كه براستي چيزي در سر دارد همواره نظرات خود را به ساده ترين و صريح ترين شكل بيان مي كند.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
افكار من همه جا رو به سوي روشنايي روز دارند و شعر من هماره حرفي دارد، چه خوب و چه بد، حرفي دارد.((بو آلو))
در نويسندگي هرچه مفهومي خيالي تر و مجردتر باشد كمتر ادا كننده مقصود است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
نويسنده خردمند هنگام نوشتن براستي با ما حرف مي زند و به همين جهت قادر است در آن واحد، هم سرگرممان كند و هم به رقصمان در آورد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
حضور مطلق هوش است كه هماره و همه جا آثار نوابغ را برجسته مي سازد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
بايد براي به زبان آوردن امور غير معمول از كلمات معمول استفاده كرد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
نويسندگاني كه جملات سخت و پيچيده و مبهم به هم مي بافند، براستي نمي دانند چه مي خواهند بگويند... آنها اغلب مايلند از خودشان و ديگران پنهان سازند كه حرفي براي گفتن ندارند.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
چيزهايي كه يك مرد بسيار دانا مي گويد اغلب آسان فهم و بسيار واضح اند و مردي كه چيز چنداني نمي داند، هرچه مبهم تر خواهد نوشت.((كوئنتيليان))
[ در نويسندگي ]، زياده گويي عموماً تاثيري برخلاف آنچه مدنظر است به وجود مي آورد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
[ در نويسندگي ]، هر كلمه زائد مانعي بر سر راه رسيدن به مقصود است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
صفت، دشمن اسم است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
مردمان زيادي هستند كه تلاش مي كنند فقر انديشه شان را زير انبوهي از كلمات بي مصرف پنهان كنند.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
نويسنده بايد در وقت خواننده، در تمركز حواس و پشتكار او صرفه جو باشد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
از قلم افتادن يك انديشه خوب بسيار بهتر از بيان چيزي است كه به هيچ وجه ارزش مطالعه ندارد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
راز اضطراب و اندوه مدام در به زبان آوردن همه چيز است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
بار كردن انديشه بسيار بر كلمات اندك ويژگي ذهنهاي برجسته است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
حقيقت، زيباترين برهنگي است و ژرفناي تاثير آن نتيجه سادگي بيانش است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
[ در نويسندگي ]، هر كلمه زائد لكه اي بر دامن سبك است.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
ايجاز حقيقي بيان از آنِ كسي است كه آنچه را كه ارزش بيان دارد مي گويد و از طول و تفصيل اموري كه هر كس خود قادر است به آنها بينديشد اجتناب مي ورزد.(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار ریشه های تلخ و میوه شیرین دارد. ضرب المثل آلمانی
نگارش اندیشه ها، سرمایه آینده است. ضرب المثل اسپانیائی
جشن های بزرگ انگیزه افزایش باروری و پویایی آدمیان می گردد . ارد بزرگ
به همه عشق بورز، به تعداد کمی اعتماد کن، و به هیچکس بدی نکن. شکسپیر
میراثی گران بهاتر از راستی و درستی نیست. شکسپیر
اشخاصی را که از فرصت های مناسب زندگی خود کمال استفاده را می برند خود ساخته می گویند. توتل
آگاهی هدف را نزدیک می کند و از دوباره روی بازمان می دارد . ارد بزرگ
ثروت و افتخاری که از راه نامشروع به دست آمده مانند ابری زودگذر است. کنفوسیوس
ثبت باشیم گرایش به افراد مثبت گرایشات منفی باشد گرایش به افراد منفی و شرایط منفی خواهیم داشت چیری بهسوی خودتان جدب می کنید آگاهانه باشد چه ناخودآگاه . جان هگلین
پیش از آن که کاری بکنی ، باید کسی باشی . گوته
هر انتخابی که می کنید به آن پایبند باشید . باربارا دی آنجلیس
آن نعمت نصیب ماست که قدرش را می دانیم وگرنه از صورت زیبا برای کور چه حاصل ؟. ویلیام تن
ترس می تواند پیشرفت و رشد به همراه آورد اما این پیشرفت هم در نهایت توان آرام سازی روان آدمی را ندارد ، سخن دلنشین خردمندان دل ها را آرام می کند . ارد بزرگ
اگر تا کنون به نصف آرزوهایتان رسیده اید ، بدون تردید زحمت شما دو برابر شده است . ایبسن
خوش بین باشید اما خوش بین دیر باور. ساموئل اسمایلز
نادانی و پستی یک نفر در گذشته ، نمی تواند میدان انتقام از خاندان او باشد . ارد بزرگ
آنان که به علم خود عمل نکنند مریض را مانند که دوا دارد و به کار نبرد. دیمقراطیس
دانشگاه تمام استعدادهای افراد ، از جمله بی استعدادی آنها را آشکار می کند . آنتوان چخوف
فروتنی ما را خواستنی می کند و دوست داشتنی . ارد بزرگ
خوشبختی وجود ندارد و ما خوشبخت نیستیم ، اما می توانیم این حق را به خود دهیم که در آرزوی آن باشیم . آنتوان چخوف
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
تغییر دهنرگان اثر گذار در جهان کسانی هستند که بر خلاف جریان شنا میکنند. والترنیس
خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش می رویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم . شاتو بریان
هرگز نمى خواهم به واسطه محدودیت هایم، محدود شوم . باربارا استراسیند
خنده طبیعی زیباست و نوای زندگیست . ارد بزرگ
نقاش كامل آن است كه از هیچ برای خود سوژه بسازد.((چارلی چاپلین))
«فریدریش نیچه به درستی مرگ خدا را اعلام کرد، اما من میگویم که اوهرگز به دنیا نیامده است. خدا افسانه است. او اختراع است و اکتشاف نیست. آیا تفاوت بین اختراع و اکتشاف را میدانید؟ اکتشاف با واقعیت سر و کار دارد، اما اختراع را شما پدید میآورید.»
* اوشو
من دریافته ام كه ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند كه اراده كنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم.((چارلی چاپلین))
سخن گفتن از وجود غیر مادی سخن گفتن از هیچ است گفتن اینکه روح ادمی و فرشتگان و خدا غیر مادی هستند بدان معناست که هیچ اند به عبارتی خدا یا فرشته یا روح وجود ندارند.من نمیتوانم طور دیگری استدلال کنم مگر اینکه به مغاک بی انتهای وهم و خیال فرو غلتم.من متقاعد و کاملا مشغول امور موجود هستم بی انکه خود را با چیزهایی که ممکن است باشند اما من هیچ شاهدی بر بودنشان ندارم
توماس جفرسون، سیاستمدار و سومین رپیس جمهور آمریکا
همیشه افراد موفق سریع عمل میکنند و در تغییر نظرات با دقت و حساب شده عمل میکنند
افراد شکست خورده به کندی تصمیم میگیرند و مرتبا تصمیماتشونو تغییر میدهند هنگام یک تصمیم منطقی سریع عمل نکنید
آنتونی رابینز
وقتی زندگی صد دلیل برای گریه كردن به تو نشون می ده، تو هزار دلیل برای خندیدن به اون نشون بده.((چارلی چاپلین))
مهم نيست كه شما سرنگون شويد، مهم آن است كه دوباره به پاخيزيد.((ونسان لومباردي
تنها بنايي که هر چه بيشتر بلرزد محکمتر مي شود، دل آدمي است
ايستاده مردن بهتر از زانو زده زيستن است.((آلبرت کامو
جاده های سخت زندگی بی انتها نیستند ما از دور دست به آنها مینگریم سمانه میرزایی
من از عشق بدم می آید ، برای اینکه یک بار عاشق شدم و مادرم را فراموش کردم . مارک تواین
فرزند نانجیب ، آتش عمر پدر است . ارد بزرگ
کسی که همیشه می خواهد اشتباه دیگران را ثابت کند , آنها را از خود دور می کند . ناپلئون هیل
اندیشیدن تا زمانی که با عمل همراه نباشد , خلاقانه نیست . استون
دیق ترین ،بی توقع ترین،مفیدترین و دائمی ترین رفیق برای هر کسی کتاب است. مارک تواین
اگر نتوانیم به تبار خویش سامانی درست دهیم ، مانند این است که در خانه ایی بی دیوار زندگی می کنیم . ارد بزرگ
یکی از راههای خوشبختی این است که نسبت به کوچکترین نعمت ها شکرگزار باشیم . هرشل
اگر در اولین قدم موفقیت نصیب ما می شد سعی و عمل دیگر معنی نداشت . مترلینگ