نقل قول:
برای 10.000 تومان در ماه عالیه- اگر 512 نامحدود وایمکس ایرانسل رو میگرفتید 60.000 تومان باید میدادید در ماه آخر بیشتر 65 کی در ثانیه بهتون نمیداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
برای 10.000 تومان در ماه عالیه- اگر 512 نامحدود وایمکس ایرانسل رو میگرفتید 60.000 تومان باید میدادید در ماه آخر بیشتر 65 کی در ثانیه بهتون نمیداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بیشتر باشه - مال شما سرعتش با افت مواجه شده - باید تا 110 تا بره بالا ولا بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شیر فلکه رو بستند!!
سرعت در حد فاجعه است!
1 mb namahdodنقل قول:
دوستان الان سرعت خراب شد - در حد فاجعه
سرعت شما خیلی خوبه
من الان 2 روزه سرعتم از 10 بالاتر نمیره
احساس میکنم داره جون میکنه
سرعت كمي بهتر شده تو باز كردن صفحات. سرعت دانلود متوسط 70-80 هست اينم تست 256 نامحدود:دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسما دارن دایال اپ میدن بهتون :n08::n08:نقل قول:
دوستان ظاهرا سراسری سرعت اومده پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خبر:
راستی اسپید تست باز نمیشه که تست بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت نسبت به ديروز بهتر شده خودتون ببينيد:
الان سرعت بد نیست برای من .... 128 نامحدود...
همین که اسپید تست برات باز میشه خدا رو شکر کننقل قول:
برا من صفحه معمولی باز نمیشه چه برسه به اسپید تست!
اسپید تست واسه منم مشکل داره
سرعت زیاد کم و زیاد میشه
وضعیت بشدت ناپایدارـه . من نمیدونم کی درست میشه . با خودم گفتم فردا احتمال قوی برطرف شده اما دیدم نه/.
اسپید تست باز نمیشه که بخوایم تست بگیریم
دوستان کسی زنگ زد ببینه ماجرا از چه قرار ه ؟
واقعاً سرعتتاتون افت کرده؟واقعاً سراسریه؟پس اینترنت من چرا هنوز مقاومت نشون میده از خودش؟
همین الان:
لابد اينترنت مقاومتي داري كه مقاومت مي كنه:n02:نقل قول:
باز تست سرعت بالا گذاشتي؟! سرعت شما با توجه به عكس متوسط 116 كيلوبايت مي باشد. يعني 116x60x60x2.25 تقسيم بر 1024 ميشه 920 به اضافه 10 تا كه دانلود شده ميشه 930 :n02:
بيا اينم تست من :
كلا توي اينترنت سرچ مي كردم ديدم اين فايل شده مرجع تست سرعت كاربران، ديگه قراره اسپيد تست تعطيل بشه:n08:
ولي خارج از شوخي سرعت خيلي داغونه. صفحات رو بسختي باز ميكنه.
شما كه سرعتتون خوبه لطف كن يه اسپيد تستي ضميمه بفرما.
سرعت بدون پ ر و ک س ی 30 یا 40
سرعت با پ ر و ک س ی 160 170
خبر مهم :
ولله واسه ما 1000 برابر که نشد 10 برابر هم نشد 2برابرم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه بدترم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اینترنت منم داره مقاومتی میشه پس....
ایمان جان فکر نکن فقط خودت از این اینترنت قشنگا داری!!!!!!:n02:
ببین منم دارم.... حالشو ببر:n09:
128 نامحدود...
نقل قول:دوستان تست اسپیدتست بزارید لطفانقل قول:
اینها مرجع نیستن
سرعت 170 تا 200 متغییره
البته بگم همشو با س ا ک س دان کردم
دقیقا موافقم:نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
خبر مهم :
ولله واسه ما 1000 برابر که نشد 10 برابر هم نشد 2برابرم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه بدترم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت افتضاح !!! سرعت 256 در حال حاظر روی 30 کیلوبایت ! پیج هم که به سختی و فوق العاده کند باز میشه ! این پروژه شاهراه EPEG کاری که نکرد هیچ تازه گند زد تو اینترنت :n29:
وضعیت منم همینطوره. بهبهاننقل قول:
همشهری برای من که بد نیست... صفحه قبل سرعتم رو ببیننقل قول:
اوضاع کمی بهتر شده
الان راحت با 5 بار ریفرش کردن صفحات بدون لود عکسا باز میشن:n02:
سرعت دانلود زیر 10 :n08:
این مدت که سرعت بالای 100 بوده توقعتون از 256 رفته بالانقل قول:
:n02:
سرعت دانلود 256 باید 32 کیلو بایت باشه ،اگه یه مدت بالا بوده از خوش شانسیتون بوده دیگه
شاید 1 ساعت دیگه باز سرعتتون رفت بالا
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
شهدای پیروزنقل قول:
راستی عجب امضا خوشکلی داری ...
درسته دوست عزیز منم اون علامت تعجب برای همین گذاشتم :n02: ولی کاملا مشخص افت سرعت هست . چون از سرور های قدرتمند مثل همین سایت mostanads سرعت 50-60 !نقل قول:
من مرکز خمینی هستم.نقل قول:
به نظرت کدوم مرکز بهتره؟فکر کنم خمینی خلوت تر باشه؟تعرفه الانت چیه؟معمولا با چه سرعتی دانلود میکنی؟نقل قول:
الان سرعت خوب شد خوشبختانه! ولله نمیدونم خمینی شلوغه یا خلوت. الان 1مگ محدود دارم با 120 تا 135 دانلود میکنمنقل قول:
آقا نوش جونت.ما که بخیل نیستیم.حالشو ببر:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من این فایل رو میخوام به سازمان جهانی سنجش سرعت معرفی کنم :دینقل قول:
مملی به جانه خودم صفحات واسه من مثل فرفره باز میشه.:n13:
چه فایلی؟؟؟ بده منم توی جهانی کردنش کمکت کنم :n02:نقل قول:
اینقدر سرعت امروز خوبه که فقط میخام دانلود کنم... حالا ویروس یا هر چی دیگه هم باشه مهم نیست.... فقط دانلود کنم...:n19:
دوستان آمریکا تحریم تجهیزات ارتباطی رو برای ایران برداشت. میشه آینده اینترنت رو روشن دید
speed:2mb
dl:330kb/s
ping : 45
سرویس صبانت.
سلام به بچه های همشهری اهوازی .
من اینترنت 2 مگ 8 گیگ دانلود دارم از جشنواره سراسری که چند ماه پیش برگزار کرده بود گرفته ام . میخواستم بدونم که ترافیک رایگان شبانه دارم یا نه ؟؟ لطفا قطعی جواب بدید.
سوال بعدیم اینه که من خیلی خیلی دانلود منکنم و این ترافیک 8 گیگ هیچی نیست و من روزی 1 گیگ میخرم . بخواطر همین میخواستم تعرفمو به 2 مگ نامحدود تغیییر بدم . و میخواستم بدونم که سرعت دانلودش چطوری محاسبه میشه ؟ یعنی در کل من سرعت دانلودم که الان 270 هست با اون 2 مگ نا محدود هم 270 هست ؟
و در آخر اینکه محدودیت ترافیک نداره نامحدود ؟ یعنی اینطور نیست که مثلا تا 20 گیگ نامحدوده و از 20 گیگ به بعد باید پول بدی ؟
دوستان نظر بدید .